Bedrijfsgegevens

1. Astroloog

Geschreven door het bedrijf

Evenry er skabt ud fra en kærlighed til stjernerne og ønsket om at give mennesker noget mere personligt og meningsfuldt end de horoskoper, man normalt finder i ugeblade og på nettet. Hos os er et horoskop aldrig masseproduceret eller generelt. Vi tager altid udgangspunkt i præcis din fødselsdag, dit fødselstidspunkt og det sted, du kom til verden. På den måde bliver hvert ord skrevet til dig og den rejse, du står midt i. Vores personlige horoskoper giver dig måned for måned en nærværende guide, der berører fire vigtige områder: relationer, hverdag, fremtid og dine særlige energidage. Mange af vores læsere oplever det som en rolig stund for sig selv – en mulighed for at få klarhed, retning og inspiration til at forstå både sig selv og livet lidt dybere. Udover horoskoperne sender vi også små gaver og armbånd designet til netop dit stjernetegn. Vi ønsker, at du kan bære en påmindelse om din forbindelse til universet med dig i hverdagen. Evenry er derfor mere end bare horoskoper – det er en måde at mærke magien, finde styrke i sig selv og føle, at man følges af noget større. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fællesskab. ✨

4,3

Fantastisk

Fantastisk, inspirerende, varm.

28 februari 2026

Kære Gårn,

Hvor er det en dejlig anmeldelse, tusind tak. Og tusind tak for at være en del af Evenry - vi værdsætter dig 🌟

En god oplevelse

En god oplevelse

26 februari 2026

Antwoord van Evenry

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Heydi. Og tak for at være en del af Evenry - det er vi glade for 🌟

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er blevet meget nysgerrig og spændt

Normalt læser jeg kun horoskoper for sjov, men jeg må sige, at disse her hos Evenry rammer ret meget plet. Jeg prøvede "Oraklet" og hold nu op en mavepuster. Jeg har i hvert fald nu ændret mit abonnement til The Energy Collective, for jeg er blevet meget nysgerrig på at høre mere. Luna svarede lynhurtigt da jeg havde problemer med at tilmelde mig. Glæder mig til min rejse hos Luna.

24 februari 2026

Kære Dorthe,

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder rigtig meget for os ♥️
Vi er glade for at følges med dig ☺️

Alt det bedste fra os 🌟

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det er jo ikke et personligt horoskop…

Det er jo ikke et personligt horoskop hvis ikke tidspunkt for fødsel

3 januari 2026

Kære Dorte,

Vi forstår ikke helt din anmeldelse. Når man bestiller vores personlige månedshoroskop, kan man dele så meget man ved, inkl. tidspunkt såfremt man kender det, for at vi kan gøre det så præcist som muligt.

Super god behandling

Super god behandling. Løsningsorienteret for at tingende lykkedes. Hurtig til at opfylde aftaler og meget informativ🥰

29 november 2025

Kære Poul,

Tusind tak for dine meget varme ord - vi er super stolte over at have dig med ombord og glæder os til at fortsætte rejsen sammen ✨

Rigtig skøn jul til dig og dine 🎄

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har ikke modtaget noget endnu

21 november 2025

Kære Jette,

Jeg kan se du har bestilt d. 25 november, og leveringen af velkomstgaven kan godt tage 1-2 uger. Dit horoskop skulle du dog meget gerne have modtaget nu for december, ellers må du meget gerne skrive til os direkte på horoskop@evenry.com.

Rigtig dejlig december 🎄

Spændende breve

3 november 2025

Kære Susanne,

Tusind tak fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er så glade og stolte over at du er glad og tilfreds ♥️

Vi håber du får en rigtig dejlig julemåned 🎄

Spændende

Spændende, interresant, glæder mig til det videre forløb

20 oktober 2025

Kære Lise-Lotte,

Tusind tak for dine meget søde ord - det betyder så meget for os ✨

Håber du får en rigtig skøn afslutning på 2025.

Kh os fra Evenry ♥️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtigt god personlig vejning..

Rigtigt god personlig vejning..
Har passet 100 % på måned..
Varmt anbefaling her fra ❤️

5 oktober 2025

Kære Anja,

Tusind tak for dine søde ord. De betyder meget mere end du aner!

Alt det bedste til dig og dine ♥️

Sød og venlig hed

Sød og venlig hed, får altid mit horoskop til aftalt tid
Vil varmt anbefale dette sted, ved spørgsmål få man hurtigt svar

30 september 2025

Kære Lis,

Tusind tak for din anmeldelse. Dine ord varmer rigtig meget i denne kolde juletid 🎄

Alt det bedste til dig fra os hos Evenry

Lees meer over geverifieerde reviews.