2,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flere kritikkverdige forhold i år ved Evidia Lillestrøm

Har alvorlig osteoporose og oppsøkte første gang lokal legevakt i beg. av des i fjor med invalidiserende ryggsmerter. Men selv om legen i henv. skrev mistanke om nytt kompresjonsbrudd (hadde flere fra før), fikk jeg ikke røntgentime hos Evidia Lillestrøm før en mnd senere.. Smertene var uholdbare og jeg primært liggende og hjelpetrengende gjennom hele des, før ytterligere forverring/ ny skade dager før røntgentimen. Likevel klarte ikke radiologen (og/ eller bildekvaliteten) å avdekke at jeg da hadde TO ferske brudd i ulike brystryggvirvler, som jeg selv visste og skulle få påvist senere. Skrev at alle bruddene trolig var gamle.

Og radiografen var så ufin at jeg brast i gråt etterpå. Jeg kom på krykker med store smerter og prøvde å fortelle kort om overbevisningen om enda et brudd siden henvisningen, for å forsikre meg om at bildene ble tatt av hele det usikre området. Han avbrøt raskt og avfeide meg irritert og nedverdigende med «Jeg sa jo at…» . Fikk følelsen av at snakk var brysomt og tok tid..

Og hadde det ikke vært for at jeg stolte mer på symptomene og erfaringene mine enn på rapporten, og derfor så meg nødt til å betale nesten 6000,- for MR privat etter det (samme sted), så hadde jeg i dag 3 mnd senere ennå ikke fått påvist noen av de ferske bruddene mine.. For den opprinnelige offentlige timen jeg fikk til MR var 10 april, altså i dag.. For ordens skyld må jeg da legge til at MR-radiografen var hyggelig og radiologens MR-rapport var utfyllende og ga klarhet i mye, også utover gamle og nye brudd. Men pga alvor og kompleksitet i funn og behov for lengre undersøkelse, måtte jeg da også betale 2000,- mer enn fra-prisen oppgitt på nettet..

Nå er det igjen sterk mistanke om enda et ryggbrudd pga samme symptomer og historikk. Fastlegen skrev i henv til CT hastegrad/prioritet innen en uke. Men da jeg ringte Evidia for å etterlyse time, fikk jeg vite at jeg ikke kom til å få time før en gang i mai. Det endte med at jeg igjen så meg nødt til å betale privat og ta det på Frogner.. Får håpe jeg får erfare like menneskelig og profesjonell kompetanse og grundighet der som da jeg tok MR privat, og ikke som da jeg tok røntgen offentlig ved Lillestrøm! Og får jeg det, håper jeg at ikke det kun er FORDI jeg har betalt dyrt for det…

Skjønner at en del av kritikken bør adresseres høyere opp i systemet, men det ser også ut til å være lokale og menneskelige aspekter her. Håper derfor anmeldelsen kan føre til økt bevissthet og forbedring!

10 april 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

God undersøkelse, shady kostnader

God undersøkelse, kort ventetid, hyggelig lege og utfyllende resultat (i Stavanger). De får tre stjerner for dette, som tross alt er hovedjobben deres.

Dessverre er kostnadene mindre stuerene enn lokalet.
Evidia har tidligere fått refs fra forbrukerrådet for å ta betalt for undersøkelses-resultater. De har også fått refs grunnet høye fakturagebyr (som de ryddet noenlunde opp i). Så dette er ikke noe nytt.

Evidia informerer ikke om at pasienter har rett til gratis innsyn i resultatene - noe jeg fikk ved fysisk oppmøte etter å ha sendt mail. Dersom man (som folk flest) ønsker resultatene digitalt må man betale 130kr - noe vi får tilbud om via sms med link til resultatene.

Jeg fikk ikke regning på sms eller i posten etter undersøkelsen. Jeg fikk heller ikke skriftlig varsel om at kravet ville overføres til inkasso ved manglende innbetaling. Derimot fikk jeg en betalingsoppfordring fra inkasso-selskapet Kravia. Kravia sine utenomrettslige omkostninger (234,37) fremstår forresten å være høyere enn det inkassoforskriften tillater (187,50), så det er greit å følge med.

Jeg går der gjerne igjen siden selve undersøkelsen gikk så fint, men resten kunne jeg klart meg uten.

31 oktober 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke bra kundeservice- no reply på sms…

Ikke bra kundeservice- no reply på sms og mail. Ingen kopi når du benytter svar skjema. 45 min ventetid på telefon og sure medarbeidere på telefonen. Innrømmer ikke feil. Rot og automatisk tildeling av time uten mulighet til å avvise -innrømmer ikke feil. Resultat. Belaster for to timer - og fastlege som ikke visste at det ikke var avtale med det offentlige gjorde at jeg fikk jule smell på 4400,- helt bortkastet da det offentlige leverer tjenesten. Ja vel. Noe ventetid. Men det hadde ikke vært noe problem. Aldri igjen.

18 december 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This is the worst medical company in Europe

This is, without exaggeration, the worst hospital experience I’ve ever had. The level of care is shockingly poor, and the staff come across as unprofessional, dismissive, and at times outright careless.

For over a week I tried to get in touch — endless calls, waiting 20, 30, even 40 minutes on hold, only to be cut off or never get through to the right person. There is no proper email contact, just a pointless online form that generates “no-reply” messages. For a hospital, this is absolutely unacceptable. When people are dealing with medical issues, delays and silence are not just frustrating — they’re dangerous.

And when I finally did manage to interact with staff, the experience was no better. The quality of the actual medical work was frankly terrible: rushed consultations, little to no explanation of treatment, and a general sense that no one cared about accuracy or follow-up. Questions were brushed off, mistakes were made in paperwork, and there was zero continuity of care. The feeling is that patients are treated as numbers to be processed, not people whose health and lives depend on competent attention.

Hospitals are supposed to be places of trust, professionalism, and safety. Instead, this one leaves patients anxious, angry, and worse off than when they arrived. The combination of unprofessional staff, disorganized systems, and substandard medical care makes this an institution I would warn anyone against relying on.

If I could give zero stars, I would.

24 september 2025

Manglende informasjon om avbestilt time hos Evidia Oslo City

Manglende informasjon om avbestilt time hos Evidia Oslo City

Jeg hadde en time hos Evidia Oslo City, og logget meg inn for å endre timen (enten avbestille eller utsette). Til min overraskelse oppdaget jeg at timen allerede var avbestilt – uten at jeg hadde mottatt noen form for informasjon om dette.

Jeg tok kontakt via kontaktskjemaet for å få klarhet i hvorfor timen var avbestilt uten at jeg ble informert. Jeg fikk til svar at timen var kansellert, men det ble ikke gitt noen forklaring på hvorfor jeg ikke ble varslet.

I tillegg ble det sendt en e-post fra Evidia til en adresse som ikke kan besvares, noe som gjør det umulig å få svar på oppfølgingsspørsmål. Når jeg ikke mottar slik viktig informasjon, risikerer jeg å bruke unødvendig tid, samt kostnader knyttet til transport og parkering – kun for å møte opp til en time som viser seg å være kansellert.

Det er også verdt å nevne at dersom jeg selv ikke møter opp til en time, vil jeg bli belastet med et betydelig beløp – ofte høyere enn selve timeprisen. Hva skjer da med pasientens utgifter når Evidia kansellerer en time uten å varsle?

Som pasient opplever jeg at denne behandlingen gir et inntrykk av at man ikke blir tatt på alvor. Når henvendelser ikke besvares, og kanselleringer skjer uten beskjed, svekkes tilliten til tjenesten.

På bakgrunn av dette valgte jeg å dele min opplevelse på nett, og gi en lav vurdering av virksomheten. Det handler ikke bare om én time, men om hvordan man som pasient blir møtt og ivaretatt.

4 april 2025

Utrolig uprofesjonelt

Utrolig uprofesjonelt. Har ventet på en ultralydundersøkelse i 3mnd på Evidia Lillestrøm, 2 dager før undersøkelsen booker de om timen til et annet senter og en annen dag og tid uten å spørre om det passer. Når timen ikke passer blir jeg tilbudt time om 3 nye måneder.
Hadde jeg gått dit og betalt privat hadde jeg fått time på dagen.

16 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tok MR der for en veldig vond rygg

Tok MR der for en veldig vond rygg, og fikk beskjed om at det skulle ta 14 dager å få resultatene. Nå har det gått 13 dager, så ringte i dag og fikk beskjed om at det skal ta 10-14 arbeidsdager!! 😤
Vet at hadde jeg betalt privat, så hadde jeg fått resultatet på 2 dager, så dette er kun grådighet!! Privat MR koster over kr 3000,-!! 😳

18 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.