Ontzettend slechte ervaring met de service van Evy's secrets. Ik heb behoorlijk wat piercings besteld en keek met enthousiasme uit naar mijn bestelling. Helaas ontving ik mijn bestelling nooit. Cont... Toon meer

1. Sieradenwinkel
  2. Bodypiercingzaak
  3. Namaaksieraden winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online verkoop van Piercings en juwelen. Keuze uit meer dan 1000 verschillende soorten. Steeds op voorraad. Gratis verzending vanaf 12,50 euro.

3,3

Gemiddeld

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

kei leuk

Ik heb al twee keer besteld bij Evy Secrets en ben elke keer supertevreden. Alles wat ik heb besteld was prachtig, van heel goede kwaliteit en de piercings zijn echt heel mooi afgewerkt. Je ziet en voelt meteen dat het geen goedkope spullen zijn.

Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen: alles verliep vlot en correct. Wat het extra speciaal maakt, is dat ik zelfs een handgeschreven bedankje kreeg bij mijn bestelling 🥹 Dat toont echt hoe veel zorg en aandacht ze hebben voor hun klanten.

Ik ben oprecht heel blij met Evy Secrets en bestel hier met een gerust hart opnieuw.
Zeker een aanrader! 💖

3 januari 2026

Heel erg blij!

Erg blij dat ik dit bedrijf heb gevonden! Prachtige betaalbare sieraden. Ik zocht me suf naar gouden oortunnels met steentjes en een beschermlaagje eroverheen, nergens te vinden. Alles wat ik besteld heb tot nu toe vielen de steentjes er vrijwel direct uit. Tot ik bij Evy’s secret uitkwam en ja hoor. Hier waren ze te koop MET een beschermlaagje. Heeel erg blij dat ik eindelijk ben geslaagd. Ook andere piercings hier besteld, alles super snel geleverd en echt prachtig! 😍

5 juni 2025

Aanrader !

Ik heb voor de eerste keer besteld bij evy's secrets. Ik was opzoek naar mooie betaalbare septum sieraden. En ik heb ze gevonden! Ze zien er net zo uit als op de foto's. Heel mooi afgewerkt en heel subtiel 😍

Ik had in 2x besteld. Mijn 2e bestelling kwam de dag er na binnen. En mijn 1e bestelling daarna. Maar dat kwam door een foutje van post.nl. ik was na sommige reviews over dat hun pakket niet aankwam wel wat huiverig.
Maar ik zal hier zeker nog een keer bestellen!

Dikke aanrader dus ❤️

2 april 2025

Bestelling duurde wat langer dan…

Bestelling duurde wat langer dan verwacht, ik had hier nog nooit eerder besteld dus was een beetje sceptisch. Maar uiteindelijk mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben er heel erg blij mee!

1 april 2025

Snelle levering prachtige sieraden!

Ik had wat twijfels om bij deze website te bestellen na aanleiding van de slechte recensies. Op de site geven ze echter zelf ook aan dat ze zijn over gestapt naar een andere leveranciers dus heb de gok toch durven maken. Binnen twee dagen kwam mijn oorbelletjes al keurig verpakt binnen in de brievenbus. En wat ben ik er blij mij! De piercings zijn mega gedetailleerd, kwaliteit ziet er echt goed uit! Heb heel veel zin om ze allemaal te kunnen dragen.

Kortom ondanks de misschien wat mindere recensies zou ik toch zeker aanraden hier te bestellen!

23 februari 2025

Heel slecht.

Heel slecht.. ik heb besteld maar nooit wat ontvangen meerdere keren gemaild.. geen reactie. Hier bestel ik nooit meer !

12 december 2024

Antwoord van Evy's Secrets

Beste, we hebben je meerdere keren gemaild, ook met de vraag of u de bestelling hebt ontvangen. Tijdens de feestdagen kan het helaas wat langer duren.

Bestelling gedaan en nooooit ontvangen…

Bestelling gedaan en nooooit ontvangen inmiddels 3 weken veder en nog niks....

14 juni 2024

Antwoord van Evy's Secrets

We kunnen helaas niet nagaan of u wel of niet een bestelling bij ons hebt geplaatst.

Oorringen hier besteld en geleverd. Netjes verpakt en een bedank kaartje erbij voor het bestellen op de website. De oorringen zijn prachtig precies zoals aangegeven op hun site. Ik ga hier vaker bestellen.

5 juni 2024

Extra kosten PostNL zelf betalen

Helaas door Evy’s secret te weinig postzegels op het pakketje gedaan, waardoor ik als consument nog een extra aantal euro’s moest betalen, naast de verzendkosten die ik zelf al had betaald. Hiervoor contact opgenomen, maar werd erg bot te woord gestaan, en dat ik dat zelf met PostNL mocht gaan uitzoeken. Niet bepaald de service die je verwacht van een bedrijf. Zal hier niet vaker bestellen, want je weet dus nooit voor welke onverwachte kosten je komt te staan.

16 mei 2024

Antwoord van Evy's Secrets

Beste, U heeft niets moeten bijbetalen en heeft Post NL zijn fout ingezien en heeft de betaling geschrapt. Onze pakjes wegen voor 99,9% nooit meer dan 20 gr maar soms kan het gebeuren dat het scantoestel bij Post NL foutief weegt maar dit wordt altijd rechtgezet na de klacht.

Top!

Na een paar keer teleurgesteld te zijn na bestellingen bij andere online shops heb ik laatst voor het eerst piercings bij Evy’s Secrets besteld en ik ben erg tevreden! De sieraden zien er prachtig uit en zijn van goede kwaliteit. Ze zijn snel verzonden, individueel ingepakt en ik kan een persoonlijk bedankje altijd waarderen 😊 Zeker een aanrader!

4 juli 2023

Top bedrijf

Snel verzonden & goed geholpen toen ik een vraag had! De service is echt een voorbeeld voor veel bedrijven.

Piercings mooie kwaliteit & apart verpakt. Echt een aanrader!

25 januari 2022

Tevreden

Reeds twee maal hier besteld en erg tevreden van de snelle levering en de piercings zelf!

17 december 2021

Aanrader!

Meerdere keren bij deze website mijn piercings besteld. Prijs kwaliteit is zeker goed! Ook bij klachten of andere zaken kan je goed de klantenservice bereiken en helpen zij. Zo had ik bijvoorbeeld een piercing die stuk binnenkwam en deselfde dag hadden zij deze nog opgestuurd. Top bedrijf!

15 november 2021

Super !

Super !! Verschillende septum piercings besteld.. Duurde niet lang voor ze toekwamen. Er stond een persoonlijke dankjewel op het kaartje geschreven. De piercings zijn precies zoals op de foto en ze sluiten supergoed! Echt blij mee!

27 juni 2021