1. Mobiele telefoon winkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Computer & laptop accessoires
  4. Computers en accessoires winkel
  5. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Winkel voor Windows Mobile & Palm OS apparaten, mobiele telefoons, GPS, draadloos netwerken en alle relevante accesoires

3,1

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Snel en het nieuwste model voor de laagste prijs!

Vrijdag vlak voor vijven de nieuwe Sony xperia x performance besteld. Omdat deze 64 gb intern geheugen heeft, direct leverbaar is en nog eens goedkoper is dan het 32 gb model in andere webshops. En Europees model, stond er netjes bij dus dat was voor mij prima.
Vlak voordat het bedrijf sloot toch nog een mail ontvangen met vragen over mijn identiteit en dergelijke. Geen probleem. Telefoonrekening, creditcard en id geupload en gewacht tot na het weekend.
Maandagochtend vroeg al reactie, alles was al verwerkt en voor verzending overgedragen.

Keurig verzendgegevens up to date ontvangen en vanavond wordt ie al bezorgd!!!

Top, geen klachten dus gelukkig zoals ik wel lees in voorgaande reacties ....

12 juli 2016

Onredelijke klantenservice bij defect

Ik heb een tijdje geleden bij dit bedrijf een headset gekocht, deze was al na 2 maanden, ondanks correct en voorzichtig gebruikt, spontaan kapotgegaan.
Het bedrijf deed niet eens enige moeite voor de klant.

18 januari 2016

OPLICHTERS!

Op 6 mei een USB WiFi dongle besteld omdat zij de goedkoopste zijn die het merk wat ik zocht aanbieden. Nu op 27 mei nog steeds niks ontvangen en er wordt ook niet op de mail gereageerd. Geld weg en nog steeds geen dongle!

27 mei 2015

Volledig eens met de voorgaande recencies

Een week geleden heb ik een micro sd kaartje gekocht bij expansys.nl.
Pas toen ik het mailtje kreeg dat het kaartje op de post gegaan was, zag ik dat het geen Nederlands bedrijf was.
Inmiddels heb ik ergens anders nog zo'n kaartje gekocht, want zolang kon ik niet wachten. Het zou netter zijn als ze op de site zouden zetten dat de verzending langer dan een week duurt, dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

30 oktober 2014

Raar (Frans), traag, maar wel de goedkoopste

Ik had twee sd-kaartjes 64gb nodig voor nieuwe telefoons en na googelen was Expansys veruit de goedkoopste. Ik kreeg nog de indruk dat ze een 32GB-prijs bij een 64gb-kaartje hadden gezet, maar de website zag er vertrouwd en indrukwekkend uit. Toen besteld en betaald met PayPal en opsturen via de gewone post. Toen het er na een week nog niet was ongerust geworden en veel slechte recenties op internet gevonden. Ook over de betalingsvoorwaarden. Gelukkig kwam het na anderhalve week gewoon binnen. Hier zit een Frans bedrijf achter en dat zijn nou eenmaal achterlijke aartsluie communisten (In het weekeinde werken ze niet, alleen ma-vr 09:00-17:00, dus hier niet voor 22:00 besteld = volgende dag in huis) waar achter een moderne website een oer-ouderwets Frans bedrijf schuil gaat, nogal met de Franse slag. Voor wie geduld heeft komt alles goed en tegen een zeer scherpe prijs.

4 oktober 2014

Onbetrouwbaar en onprofessioneel, nog niet klaar voor de Nederlandse markt.

Ik had een smartphone pre-order besteld en betaald met creditcard. Toen de smartphone leverbaar was kreeg ik bericht of ik de bestelling nogmaals wilde bevestigen, hierna werd het chaos. Er ontstond een stroom van emailtjes met duplicaat orders, die vervolgens weer geannuleerd werden. Vervolgens moest ik bewijs van mijn adres opsturen (!??). Vanwege de problemen in het orderproces werd mij gratis express-levering binnen één dag beloofd, maar vervolgens gebeurde er niks meer. Smartphone nooit ontvangen, na nog een paar keer klagen heb ik mijn order maar geannuleerd.
De klantenservice bestaat uit één Nederlander die je in een belabberde straattaal te woord staat.
Expansys zegt de eerste te zijn met nieuwe elektronica, dat zou best kunnen, maar zolang hun orderproces zo'n drama is, heb je er niks aan. Uiteindelijk Kun je beter 2 weken langer wachten tot de producten ook in de Nederlandse webshops verkrijgbaar zijn, net zo snel.

2 juli 2014

Die zijn geen halve ster waard !!!!!!

GROTE BEDRIEGERS !!!!!!!!!!!!!
Van 9 februari , een bestelling gedaan . Op 10 februari betaald ! ( deze moet nu toch wel ontvangen zijn ........ )
Ik heb ondertussen al een paar mails gestuurd , om te vragen of ze mijn geld goed
hebben ontvangen . Helaas nog steeds GEEN antwoord gekregen .
Ik denk dat ik mijn geld niet meer zal terug zien .
Als ik kijk naar mijn " tracknummer" staat deze nog steeds in behandeling ....
Ik vind het zeer jammer, dat ze de mensen zo kunnen oplichten !
Die moesten ze meteen een verbod geven, van verkoop !!!! Als ik deze week nog steeds geen antwoord heb gekregen op mijn mails die ik hun gestuurd heb.
Ga ik de nodige stappen ondernemen , als ze denken mij te kunnen oplichten ???? Dan kennen ze mij nog niet goed !

20 februari 2014

Oplichters zijn het

Moet geld terug geboekt krijgen van hun -eerst mailde ze nog terug nu reageren ze helemaal niet meer -echte oplichters zijn het -heb er ook melding van gemaakt bij de politie - echt ik raad iedereen af er iets te kopen ! M.v.gr Sjaack

12 januari 2014

na een maand nog niet ontvangen

Eerst vragen ze voor een simpel telefoonhoesje je Btw nummer.
na een dikke week geven ze reactie.
na een week verzenden ze pas volgens email.
na 8 dagen ,na de verzending, nog niet ontvangen.
nu geven ze geen reactie na verschillende mailtjes

3 mei 2013

Super slecht

Op de website staat een levertermijn van 2 dagen maar als je besteld blijkt het product ineens uit UK te komen met een levertijd van 6 dagen. Dat is nog niet het ergste want je krijgt na bestelling de volgende e-mail:
--------------------------------
Geachte klant,

Om uw bestelling te kunnen verzenden, vraagt onze verzekering de volgende documenten:

* Dubbelzijdige kopie van een identiteitsbewijs (Identiteitskaart, Rijbewijs, Paspoort, enz.)

* Dubbelzijdige kopie van uw credit card. U kunt een groep van 4 cijfers (behalve de eerste) onleesbaar maken als u dat wenst.

* Bewijs van afleveradres minder dan 3 maanden oud (kopie van Energie of Telefoon rekening, of factuur van Internet provider... of een ander bewijs). Als u wilt dat het op uw werkplek geleverd wordt, graag een bewijs leveren van dat het bedrijf bestaat en dat u daar werkzaam bent (Business kaartje, professionele factuur, loonstrook) en uw professionele e-mail als u die heeft. Wij behouden ons het recht om nog meer details te vragen.
------------------------------------
Als je vervolgens de klantenservice belt sta je voor altijd in de wacht. Ik heb na 60 minuten maar opgehangen.

18 december 2012
Toon reviews in alle talen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken