Langsommelig refundering af for meget betalt leje af udstyr. Lover at ringe tilbage, men hører ingenting. Fik besked om at pengene ville blive tilbageført inden for 2-4 hverdage. Det er nu snart 3 uge... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Superflot behandling. Jeg ville bestille to ens vare på click og collect, men kun den ene ville gå igennem. Da jeg ringede til forretningen på Søborg Hovedgade, tilbød de at hente den anden vare i en... Toon meer
Man køber et headset.. Et dejligt dyrt 1300 kroners headset, dog i den lokale Expert Grenå butik, man får at vide at man skal støtte lokalt i denne corona tid. Headsettet virker ikke første gang man... Toon meer
I løbet af de senest 4 år har vi købt iPhone, iPad, Pc og TV ved Expert i Ringe og hver gang har vi mødt fremragende service, ekspertise og venligt personale. Ved seneste køb af TV, valgte vi sel... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Experts vision er "Making life easier and more exciting!" Vi ønsker at inspirere og motivere vores kunder til at forstå, og se fordelene ved, vores produkter.
Contactgegevens
Denemarken
- kundeservice@expert.dk
- www.expert.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mon jeg nogensinde får mine penge tilbage...
Jeg bestilte et tv på hjemmesiden og annullere min ordre dagen efter. Jeg har her 22 dage senere stadig ikke fået mine penge tilbage
Jeg bestilte en vare på nettet
Jeg bestilte en vare på nettet. to dage efter kom varen og alt var i orden.
Meget tilfreds
Meget tilfreds - kort vente tid og alt var klar
Fantastisk rådgivning
Hver gang jeg har handlet i Ekspert i Ringe har jeg fået virkelig god rådgivning. De har stor viden om de produkter de sælger og det betyder mere for mig end om jeg kan spare 200 kr ved at køre til Odense og blive prakket et produkt på som ikke opfylder mit behov.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Har handlet nu her ad 2 omgange
Har handlet nu her ad 2 omgange - Det fungerer perfekt.
Rigtig fin behandling
Rigtig fin behandling, i disse tider.
Tv kom til forretning hurtigt.
Medarbejder hjalp med at få det i bilen.
Tv er super
Dårlig prismatch oplevelse
Utrolig dårlig oplevelse omkring deres PrisMatch, behandlet af hovedkontoret i Glostrup.
Ingen smidighed i disse Corona tider, fy da. ;o(
God oplevelse med den lokale forretning i Rønne, måske man skulle anbefale dem ikke at være en del af denne kæde ,o)
Expert i Asnæs er en bonus for byen
Butikken i Asnæs har min fulde støtte. Altid god service, altid klar til at hjælpe - også ud over, hvad jeg selv har forventet. Jeg er glad for, at der er en Expert i Asnæs.
Intet at klage over.
Intet at klage over.
Varen kom før tiden, og svarer til beskrivelsen..
Levering. Var til kantsten, men blev leveret i huset..”flot”
har købt bode tv og mobil telefon hos…
har købt bode tv og mobil telefon hos dem via net handel med levering jeg er super tilfreds med de ting jeg har købt jeg har købt bode et lg 55 tommer 4 k ultra og en nokia 130 de to ting virker perfekt jeg har med tvet lavet en modificering til og koble det op med min store 18 tommer subwoofer jeg afmonterede en af tv"ets standart højtalere og koblede den højtaler udgang op med min 18 tommer bass med inbyget forstærker jeg bruger tv"ets inbygede forstærker som for forstærker det virker super duber jeg har en nabo der konstant klager over hvor højt min bass nu spiller da den forforstærker fra tv"et sørger for at bassen brummer højre end nogensinde hun er så sur på mig at hun råber ned igenem gulvet til mig hele tiden hun er min overbo hun råber bode lu*** og alt muligt til mig kalder mig homosexuele bøssesvin haha hun er en tosse jeg er super glad for tv"et det gør et godt stykke arbedje hele lejligheds komplekset kan høre min musik jeg spiller techno / psytrance og goa trance som er noget af det musik med mest bass i telefonen jeg købte er super nice den holder strøm i flere dage iselv om man bruger den meget hehe min oplevelese med experts vare er det beste nogen sinde
Vældig godt tilfreds m mit køb og…
Vældig godt tilfreds m mit køb og hurtig levering. Pakken ordentlig emballageret
0 stjerner vil være bedre til dig
Bestilt et kamera hos jer. Fik det bare ALDRIG!
Og i har trukket pengene! Bliver så gal
Måske sidste forøg på handel
Jeg bestilte en Lenovo tablet d. 3 februar og ordreren har ligget i klargøres siden, de har den åbenbart ikke på lager og de oplyser ikke om problemet, hvis de ønsker at blive en spiller på markedet skal de være mere konkrete i butikken og sørge for at varen kommer afsted hurtigst muligt.
Support ingen, men de har måske for travlt med utilfredse kunder, det er måske bedre at lukke butikken?
Superflot og behandling og hurtig levering
Superflot behandling.
Jeg ville bestille to ens vare på click og collect, men kun den ene ville gå igennem. Da jeg ringede til forretningen på Søborg Hovedgade, tilbød de at hente den anden vare i en anden afdeling og bringe begge produkter ud til mig. En time efter samtalen havde jeg begge varer.
Hurtig levering og god info
Super hurtig levering og produktet…
Super hurtig levering og produktet levede op til forventningen
EXPERT/PUNKT 1 GIVE 👍
Fantastisk service som sædvanlig hos Expert/Punkt 1 i Give, selvom man ikke kan komme ind i selve butikken.
Fin service i en coronatid
Fin service i en coronatid. Fik varen som jeg bestilte på nettet og til en fornuftig pris.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Super hurtig levering
Håbløst personale!
Havde bestilt en vare hos Expert i Kalundborg. Læser covid reglerne på døren, hvor der står: Adgang til butikken er ikke tilladt, med mindre du skal afhente en bestilt en vare eller........" og flere andre undtagelser. Da jeg kommer ind, bliver jeg aggressivt tiltalt med: "Du må ikke komme ind i butikken". Da jeg prøver at fortælle, hvad de selv har skrevet på døren, når jeg kun et par ord inden jeg bliver afbrudt med et aggressivt: "Du skal læse, hvad der står på døren." Dette havde jeg netop gjort, og derfor var jeg gået ind. Havde jeg kunnet give 0 stjerner, havde jeg gjort det, da denne holdning til kunder og denne måde at kommunikere på, ikke giver andet end negative følelser og det er følelserne, der bestemmer, hvor vi har lyst til at handle, og det er ALDRIG mere hos Expert. Jeg kan se på anmeldelserne her på siden, at Expert i høj grad har noget at arbejde med, hvis de vil beholde deres plads i en trængt branche.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.