Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handmade, tailormade, skræddersyet… kald det hvad du vil… Denne aktive Borneo rejse var helt igennem fuldstændig perfekt!!! Lotte og hendes fantastiske team bag Explore Travel, havde sø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Explore travel. Vores rejse til Borneo var helt fantastisk. Alt klappede og de sødeste guider. Deres viden var stor og stod klar på de aftalte tidspunkter. Altid hurtig tilbageme... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Explore Travel arrangerede vores rejse til Malaysia/Borneo og sørgede for, at turen blev, præcis som vi gerne ville have den. Under hele forløbet var Lotte hurtig til at svare på vores spørgsmål, og... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Touroperator

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uanset om drømmerejsen består af autentisk kultur, smuk natur eller ren afslapning i vild luksus kan jeg garantere helt unikke oplevelser. Bliv inspireret.

4,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

FABOULOUS !!!

Lotte og hendes fantastiske team bag Explore Travel, havde sørget for tilladelser, guider, porters mm til at vi på blot 4 dage, kunne bestige de to vidunderlige bjerge Mt. Trusmadi og Mt. Kinabalu, de havde sørget for guider, transport mm, så vi kunne tage direkte til Turtle Island og efterfølgende direkte ud i regnskoven, hvor vi boede flere dage.
Ingen spildtid, ingen spilddage- Lotte havde planlagt denne tur lige efter vores hoved og havde hele tiden forslag til, hvad vi også liiige kunne nå.

Vi oplevede SÅ mange ting og ville ALDRIG selv have kunnet planlægge denne tur.

Et KÆMPE STORT TAAAAK skal I have- I gjorde denne 2 ugers ferie helt uforglemmelig!!!

Explore Travel - I får 17 ud af 5 stjerner!!!!

Håber I får mange flere destinationer på programmet, for vi vil HEEELT stensikkert bruge jer igen!!!

De bedste hilsner fra Lisbeth, København
🌸💐💖🌱👣🦋🌷🌺🌞🌺👠🌸🌞💐🌱👣🦋🌞🌷🌹👠🌺🦋💐🌱🌞

17 maart 2023

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak, Lisbeth! En stor fornøjelse - alt klappede :-)

Drømmerejse og fremragende behandling

Lotte sammensatte vores drømmerejse til Borneo og Bali. Ud fra de ønsker, som vi havde fik Lotte hurtigt strikket den perfekte tur sammen, som vi i samarbejde fik tilpasset helt på vores vilkår.

På grund af COVID-19 situationen blev vores tur desværre aflyst. Lotte var i den forbindelse proaktiv og kontaktede os, når der var nyt vedrørende rejsevejledninger mv. Det var virkelig dejligt, at vi ikke selv skulle rykke hele tiden, og vi føler os rigtig godt behandlet og guidet igennem den turbulente tid.

Vi har helt sikkert planer om at bestille en ny tur hos Explore Travel, så snart COVID-19 nedlukningen er slut.

14 mei 2020

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for jeres pæne ord - jeg glæder mig til, vi kan planlægge jeres tur igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk tur

Vi havde en fantastisk tur, med vildt mange fantastiske oplevelser, turer og møder med dejlige og hjælpsomme mennesker. Det skal Du (Lotte) have stor tak for at have bidraget til og for at have bundet vores tur så godt sammen.
Derudover har vi kun ros tilovers for vores guider, chauffør mv. på turen, de var alle dejlig og imødekommende mennesker, som var med til at gøre vores tur helt unik og til den kæmpe oplevelse vi altid vil huske.
Endnu engang tusind tak for hjælpen med turen Lotte, vi vil til enhver tid anbefale dig og rejseselskabet, samt Borneo som destination.

11 december 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for jeres pæne ord, Tina og Morten. Ja, det er et godt team vi har på Borneo og jeg er så glad for at I fik så mange oplevelser med jer! Glædelig jul!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tak for en fantastisk rejse

Kan klart anbefale Explore Travel. Vi var ret sent ude med planlægningen og det hele var uoverskueligt. Lotte var en stor hjælp og kom med gode forslag til programmet. Hun sammensatte den perfekte rejse for min kæreste og jeg. Der var altid hurtig respons over mail og rejsen forløb helt perfekt. Vil til enhver tid anbefale Lotte og helt sikkert benytte Explore Travel igen.

19 augustus 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Dejligt at kunne hjælpe jer, og at I fik sådan en dejlig tur - og mange tak for de pæne ord.

Kan klart anbefale Explore Travel

Kan klart anbefale Explore Travel. Dejlig fleksibel rejsearrangør, da rejsen kan skræddersyes efter ens egne ønsker. Derudover er priserne rimelige fornuftige.
Altid hurtig tilbagemeldning på mail fra Lotte, der er klar med gode råd til hvor man skal spise, og hvad man skal opleve - også i weekenderne og når hun selv holder ferie.
Vores rejse til Kuala Lumpur og Redang var en fantastisk kombination af storby og ø-liv med flot dykning, præcis som vi ønskede det. Chaufførerne hentede os altid til tiden, og snakkede alle godt engelsk. Der var ikke noget at sætte en finger på.

17 augustus 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak, Ida - dejligt at I havde sådan en god tur :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk ferie til Borneo med god service hele vejen rundt!

Vi har fået god og ærlig rådgivning til planlægning af vores rejse til Borneo. Selve turen gik fuldstændig problemfrit og efter planen! Det var en fornøjelse, at vi kunne stole fuldt ud på, at chauffører og guider var der til aftalt tid og ydede en god service. Stor ros til Explore Travel 😊

1 april 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak Trine - dejligt at høre at I jeres tur var lige som I gerne ville have den :-)

Alt var fantastisk

Alt var fantastisk! Service, transport, overnatning, guider - alt var helt i top. Fantastisk at nå toppen, kan klart anbefales!

19 maart 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Dejligt at høre Mette! Ja, toppen af Mt Kinabalu kan ikke beskrives, men skal opleves :-)

Fantastisk tur til Borneo

Altid hurtig tilbagemelding fra Lotte på mail , dejligt når den der arrangere har så stort kendskab til destinationen.
Min datter vil huske hendes konfirmationsgave for altid!

3 maart 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak, Lotte. Det er dejligt at høre, at I havde sådan en god tur, og især at din datter fik sådan en dejlig oplevelse med i bagagen :-).

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales - en pakkerejse, der er lige til at gå til. Inden rejsen fik vi super god vejledning og mange råd med på vejen til en bedre tur. Gode og søde guider, der fik både os og vores tre børn til at opdage mange nye ting og steder.
Hele vejen igennem en super tur vi fik os der :-)

19 februari 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Tak og dejligt at høre, Mette. Det er vigtigt, at børnene også får noget ud af turen, når man rejser så langt for spændende oplevelser :-)

Ubeskrivelig dejlig rejse

Allerede inden rejsen oplevede vi en service ud over det selvevandlige. Vi havde et ønske om en ageret trail run tur i Kuala Lumper, den fiksede Lotte lyn hurtigt.
Vores rejse var fuldstændig fantastisk.
Alt gik som lovet, vores chauffør og guider var meget søde og hjælpsomme. Maljerne er meget imødekommende, og man bliver mødt med så meget venlighed alle steder.
Alle vores hoteller og resort var det bedste af det bedste.
En luksus tur på ophold, oplevelser og ikke mindst den ubeskrivelige natur.
(Rejsen var : Borneos Perler med Singapore)

Jeg vil til hver en tid anbefale Explore travel, og jeg vil uden tvivl rejse med dem igen.
Tusind tak for alt hjælpen, og for en fantastisk planlagt rejse.

2 februari 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for de pæne ord! Det var en fornøjelse at sætte en tur sammen til jer og få den ekstra krølle på med guided trail run. Dejligt at det lykkedes og hyggeligt at mødes med jer ude i varmen :-)

Fantastisk skræddersyet rejse

Vi havde Lotte til at planlægge vores bryllupsrejse til Kuala Lumpur, Borneo og Langkawai - og sikke en drømmetur, vi havde! Det skyldes i høj grad Lottes ekspertise og evne til at vælge de helt rigtige steder, hvor vi både kom tæt på storby, natur, dyreliv, palmer og strand.
Vi følte os taget i hånden hele vejen, og skulle ikke bekymre os om næste beslutning - de var truffet for os. I et tæt samarbejde, selvfølgelig. Men det gav ro til at slappe af og holde ferie. Vores varmeste anbefalinger går til Lotte og Explore Travel.

17 januari 2019

Antwoord van Explore Travel A/S

Hej Stine. Tusind tak - det er så dejligt at høre at jeres bryllupsrejse blev, som I gerne ville, og at I har gode minder med jer hjem :-)

Drømmeferie til Malaysia.

Mine børn på 10 og 12 år og jeg selv, havde en fabelagtig rejse til Malaysia med Explore Travel. Skønne hoteller og perfekt tilrettelagte ture. Stor ros til vores to guider Mr. Tan og hans søn Lucas som er dygtige og utrolig behagelige mennesker. Når man rejser alene voksen med 2 børn er det skønt med guider der kan komme ned i børnehøjde og også gøre det spændende for dem at komme på rundtur, museum, restauranter, kirker mm.
Vi boede 3 steder på vores rejse. Kuala Lumpur, Kuching og Redang Island. Skønt at kunne kombinere storby med regnskov og natur oplevelser.
Vi var på Borneo sidste år med Explore Travel og fik set masser af aber, elefanter osv. Men vi manglede oplevelserne ved koral revet, som så var målet denne ferie.
Min søn sagde "Mor, dette må være som i paradis", da vi ankom til Redang. Lige foran hotellet åbner sig en helt utrolig verden under havoverfladen. Vi havde en dygtig "snorkle" guide som jeg desværre ikke kan huske navnet på. Han var super til at spotte smukke fisk og havskildpadder.
Vi har så mange skønne minder fra denne ferie.
Vi har rejst med Explore Travel før og gør det helt sikkert igen.

9 november 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for de flotte ord, Tine. Jeg er så glad for, at I fik sådan en god oplevelse med Tan, som er fantastisk og at I også kunne lide Redang, min families andet hjem :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores spændende rundrejse i Cambodia…

Vores spændende rundrejse i Cambodia var helt igennem super godt arrangeret af Explore Travel med 2 gode og engagerede guider, hyggelige små hoteller med sjæl og et spændende og lærerigt program.
Vi kan varmt anbefale Explore Travel og Lotte:-)

1 oktober 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Mange tak Leif - I ved hvor jeg er til jeres næste tur til Asien :-)

Kære Lotte

Kære Lotte
Tak for en fantastisk ferie vi har haft, alt fungerede efter planen og super guider, både pick up og dem som var med rundt.
Og dejligt at vi ikke var store grupper, men planlagt kun for vores familie.

Jeg var lidt usikker på det malaysiske køkken alt skulle gå rundt her, nu da jeg er i branchen. Men jeg må tage de ord i mig igen, for hold da op en tur, ham der var med os rundt som var lokal, og havde boet i midt byen hele sit liv, vi besøgte nok 10 restauranter, og det sad bare lige i skabet.
Så alt var perfekt.

Jeg har anbefalet jer til en af mine kollegaer, og hvis vi skal på sådan en tur igen, tager vi helt sikkert fat i dig igen.
Endnu engang tak god planlægning af vores ferie.

Bh
Martin og familien

29 september 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Mange tak Martin - det er altid dejligt at høre, at mine gæster har haft en god tur :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Explore Travel gjorde vores ophold på Borneo perfekt.

Explore Travel var med til at planlægge vores tur (2 voksne og 4 børn) til Borneo. Vi havde en perfekt uge med en engelsktalende guide, som kunne fortælle vidt og bredt om hele Borneo og Borneo´s historie.
Vi vil klart anbefale Explore Travel som samarbejdspartner, hvis I skal i den asiatiske retning.

15 augustus 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Hej Charlotte. Tusind tak for de pæne ord - dejligt at I havde en god tur :-)

Du har gjort det umulige muligt - TAK

En helt igennem fantastisk ferie som Lotte har arrangeret for os.

Tusinde tak Lotte og Explorer Travel, du har gjort det umulige muligt. Du har arrangeret en rejse for os, der har overgået selv de vildeste forventninger. Det har været perfekt sammensat ferie i 18 dage med storby i Kuala Lumpur, rundrejse på Borneo, hvor vi har set de mest fantastiske steder. Vi så "Borneo's Big 5" efter blot 3 dage på Borneo. Det har været de bedste og sjoveste guider og de mest fantastiske steder og hoteller du har valgt til os. Og så har prisen i den grad været overkommelig.
Vi har været 100% trygge hele vejen og ALT klappede til punkt og prikke. Ikke een eneste ting kunne vi have ønsket anderledes. Du har bare styr på det hele og det giver så meget tryghed.

TAK kære Lotte for din dejlige og imødekommende måde at være på og TAK for din tilgængelighed uanset tidspunkt og ugedag.

Vi glæder os til du skal arrangere vores næste rejse.

7 augustus 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for alle de pæne ord, Mette. Jeg er så glad for at høre, at det hele gik lige, som det skulle - og at I også fik "Big 5" med er jo fantastisk - det kan man kun ønske for sine gæster, ikke planlægge :-)

Explore Travel - hjælpen til en super rejseoplevelse i Malaysia

I god dialog med Lotte fik vi planlagt vores tur til Malaysia/Borneo i foråret og nu hjemkommet efter godt 2 ugers ferie kan vi kun sige:
Der var styr på det og programmet rigtig godt sammensat.
Super rundtur i Kuala Lumpur med guide, der fik vist os en del af de lokale steder samtidig med turist-seværdighederne som f.eks. Petronas Towers, spændende natur- og dyreoplevelser på Borneo, herunder ikke mindst Kinabatangan River resortet, hvor vi på bådture bla. så næseaber, orangutanger, krokodiller, slanger og elefanter - fantastisk.
Mætte på storby, natur- og kulturoplevelser afsluttende 5 dage på Redang med lækre strande, klart vand og koralrev, hvor der var masser af fisk og skildpadder.
Hvis I agter jer til Asien og de lande, Explore Travel udbyder rejser til, kan vi kun anbefale jer at kontakte dem.

2 augustus 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for de pæne ord, Lars - og tak for tilliden, jeg er så glad for, at I fik alle de gode oplevelser med.

Very reliable travel agency

We were very happy with our trip to Borneo arranged by Rustic Borneo/Explore Travel. They put together a very interesting programme, and they were flexible regarding the itenary. They were very helpful with flight tickets and gave us a lot of good advice. Everything was very well organized and we certainly got value for money. We would highly recommend Rustic Borneo/Explore Travel, if you wish to travel to Borneo.

2 augustus 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for de pæne ord, Katrine :-) - det er altid godt at høre, når gæsterne har haft en dejlig tur.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Borneo Sabah juni/juli 2018.

Borneo Sabah juni/juli 2018.

Vi er netop hjemvendt efter en fantastisk rejse, hvor Borneo delen var arrangeret af Explore Travel. Vi rejste tre generationer alder 10-67 år. Alt forløb som planlagt. Alle guider var kompetente, imødekommende, talte fint engelsk og overholdte alle tider.
Man følte sig med det samme i trygge hænder ved Lotte da turen skulle arrangeres. Hun responderer hurtigt på emails og er lyttende over for ens ønsker og kommer med input, så turen planlægges præcis som man ønsker. Ved Explore Travel kunne jeg frit bestemme hvor meget de skulle arrangere og hvor meget jeg selv ville. Dette gælder både ture, fly, hoteller mm. Dette synes jeg giver en stor frihed og Explore Travel hjalp med at undersøge eks hoteller og priser og der var ingen krav om at man skulle benytte deres tilbud, og ingen sure miner hvis ikke man gjorde.
Vi har rejst en del, men har aldrig mødt så høj service og så meget imødekommenhed fra en rejse arrangør. Så Lotte, tusind tak for en super arrangeret tur. Skal vi på de kanter igen, vil vi helt sikkert benytte Explore Travel

13 juli 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Hej Lone. Tusind tak for de pæne ord. Det er altid en fornøjelse at høre at alting er gået som det skulle :-)

Anmeldelse af rejse til Borneo maj 2018

Efter hjemkomst fra vor rejse til Borneo 28.04. -17.05.2018 vil vi ud over at takke for det meget vellykkede arrangement kommenterer de steder vi boede, vore guider, mv.

Tabin Wildlife Resort

Indkvartering i en dejlig hytte med aircon og udsigt til floden.
Vi blev modtaget af vor guide Mohammed, han viste om i området de følgende to dage.
Fuglelivet var lettere tilgængeligt her end følgende steder. Vi så bl.a. mange rovfugle og Hornbills.
Mohammed var meget vidende og meget munter guide.
Ved aftenvandringer så vi fugle, insekter, frøer mv.

Danum Valley Rainforest Lodge

Vi blev indkvarteret i et stort luksusværelser med stort badeværelse og en terrasse med udendørs badekar med udsigt til floden og en mur af regnskoven på den anden side af floden.

Vi fik tildelt Hendy som guide, meget vidende fugleguide og meget vedholdende - en rigtig sporhund. Vi så mange Hornbills og mange mindre fugle.
Om aftenen så vi frøer og slanger ved et mindre vandhul.

Restauranten var helt uovertruffen med et godt køkken og eget konditori og det midt i regnskoven.
Kinabatanga River Sakau Reinforest lodge.

På sejlturen til Lodgen så vi flere elefanter der græssede ved flodbredden, vi var heldige med det for mange gæster så ikke elefanter.
Vi blev indkvarteret i værelse i et langhus.
Vi fik tildelt Shahniza som guide på sejlture på floden, morgen og eftermiddage og så en del fugle bl.a. verdens mindste rovfugl en white-frontet falkonet og flere hornbills og kingfishere.
Vi var på to aftensejlture, hvor vi bl.a. så ugler, kingfishere og krokodiller.

Sepilog Natura Resort

På egen hånd tur til den botaniske have og Orangutangcentret .
Poring Hot Spring og Kinabalau Park
Vi fik tildelt Osmann som guide, han var meget dedikeret fugleguide med 12 års erfaring som specialfugleguide.

I Poring tur i regnskoven og på hængebroerne over skoven. Rundtur i den Botaniske Have med et blomstrende eksemplar af Rafflesia, verdens største blomst. I Kota Kinabalau Park gåture i regnskoven. Tur til orkidehaven. Så pitcherplanter. Osmann havde kendskab til et træ nær Shangri-la hvor hvide hejre ynglede,det fik vi vist og papegøjer på stranden tæt herved.
Herefter blev i kørt til Shangri La Resort inden hjemrejse næste dag.

Alle arrangementer og aftaler passede til tiden og vi kan kun give vore bedste anbefalinger til vores arrangør Lotte Petersen Explore Travel A/S i Danmark og turopratør Rustic Travel på Borneo.

Jeg har set et sted at alle kan sælge rejser, men at ikke alle kan leverer oplevelser. Rustik Travel og Lotte Petersen har i høj grad kunnet levere oplevelser.

Jan Hübbe

9 juni 2018

Antwoord van Explore Travel A/S

Tusind tak for de pæne ord, Jan. Alle dine pæne ord til guiderne og lodges er givet videre, og alle sætter stor pris på jeres feedback.

Lees meer over geverifieerde reviews.