Fabrieksboxsprings Reviews

1,4

Bij levering is opgemerkt dat het bed niet de juiste kleur had dat besteld was. Deze plaatsen voorlopig het bed, met de belofte deze te komen wisselen de week erop. Tot op heden zijn we nu al 2 maand... Toon meer

Bed begin september 2023 besteld. Kapot bed geleverd, geen reacties mail, geven zogenaamd een nieuw bed uit de fabriek, maar je kan aan alles zien dat het al is gebruikt og showmode is geweest, st... Toon meer

Na aanleiding van recensies de bestelling bij fabrieksboxprings geannulleerd. Erg blij met deze keuze, want wanneer ik de telefoniste aan de lijn kreeg werd het gelijk als een aanval beschouwd. Erg on... Toon meer

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sinds een aantal weken slaap ik op een…

Sinds een aantal weken slaap ik op een boxsprings van fabrieksboxspring en dit bevalt super! Voordat ik de bestelling plaatste heb ik eerst informatie gewonnen en een aantal keer fabrieksboxspring gebeld, erg vriendelijk te woord gestaan en ze waren elke keer weer erg behulpzaam! Uiteindelijk een bestelling geplaast en deze werd al vrij snel geleverd en gemonteerd, dit ging ook vlot en netjes! Op geen enkel punt heb ik iets aan te merken en ik raad fabrieksboxspring dan ook zeker aan.

14 november 2018

Had ik deze reviews maar eerder gezien

Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Eerste keer geluk gehad, bestelling goed geleverd en volgens afspraak. Dus ook voor mijn zoon in Tilburg een bed besteld. Op afgesproken datum niemand komen opdagen. Volgende dag bluften ze door te zeggen dat ze waren geweest maar zogenaamd niemand thuis. Toen hij zij dat hij er wel was en bovendien studentenhuis waar meer mensen aanwezig waren bonden ze in. Uiteindelijk nieuwe afspraak eergisteren. Kwamen opdagen, maar zonder matras. Zoon zo stom om wel te betalen alvast. Klantenservice onbereikbaar. Eigenaar is volgens chauffeur een alcoholist die ook op het werk drinkt en magazijn schijnt een zootje te zijn.....

11 oktober 2018

Waardeloze zaak

Waardeloze zaak. Had een boxspring besteld en afleverdatum zou zijn 31 augustus 2018 tussen 14 - 18 uur. 1 dag later kreeg ik een mail dat het 29 augustus geleverd zou worden tussen 8 - 12 uur. Beide dagen helemaal niemand gezien. Ook de tussentijdse mail m.b.t. de juiste leverdatum niets op ontvangen. Heb gelijk mail gestuurd dat ze het bed mogen houden en ergens anders besteld.

3 september 2018

Niet wat we hadden verwacht!!!

Wij hebben 2 boxsprings besteld bij hen een van 180x220 en een van 160x200. De levertijd op de website 10 dagen. We zaten net in een verhuis dus het oude bed richting vuilnisbelt we gingen wel 10 dagen camperen op de grond. De levering van 10 dagen is uiteindelijk 2 maand geworden. Vandaag gingen ze komen leveren net op mijn verjaardag. Top cadeau dacht ik zo. Ze gingen tussen 10 en 14 u komen. Ik had nog gevraagd als dit niet na 14 u kon dan moest ik geen vrij nemen. Nee was niet mogelijk. Dan maar vrijaf genomen. Zijn ze vandaag om 16 u toegekomen vrijaf was dus helemaal niet nodig geweest. Bij de eerste boxspring ging het al mis de toplaag te kort 200 ipv 220. De tweede boxspring heeft twee verschillende kleuren 1 in ecru en 1 in bruin. Oplossing we zetten de ecru tegen de muur na een tijd valt het niet meer op. Ja dag jan. Normaal hebben ze gezegd dat alles zal geruild worden. Ben benieuwd als dit ook 2 maand zal duren. Na het testen hebben we nu ook gemerkt dat de boxspring van 160 waar we soft matras hebben besteld een medium heeft en dat de boxspring van 180 een soft matras heeft waar we een medium hadden besteld. Proberen opbellen maar je krijgt een bandje dat ze wegens het succes van de actie ( laat me niet lachen die actie is er al jaren ) telefonisch niet bereikbaar zijn enkel via mail die ze dan zeker binnen de 48 a 72 u zullen beantwoorden. Wordt zekers vervolgd ......

6 juli 2018

Waardeloos

Nadat ik hier een bed had besteld las ik de recensies en dacht o jee waar ben ik aan begonnen,bed zou vandaag tussen 12-16uur gebracht worden,er staan ook goede stukjes tussen dus zal wel mee vallen, niks is minder waar.Er is NIKS geleverd!!Vrij moeten regelen,waterbed af moeten breken(bed moet leeg dus al 2 dagen op logeerbed)en nu langer ongemakkelijk slapen.Gelukkig heb je de keus bij levering te betalen en had ik die optie gekozen dus geen geld kwijt maar alle rompslomp en geregel.1 advies koop hier niks,twijfel je aan dit verhaal kies dan tenminste voor betaling bij levering.Bellen haalt ook niet uit je krijgt een bandje,blijft uren in de wacht,ik heb ook meerdere mailtjes gestuurd maar geen respons.Al bij al een waardeloos “zaakje”

19 juni 2018

Klanten " SERVICE "

Na de levering wilde ik een hoofdboard erbij bestellen.. de gehele week 15 minuten aan de telefoon gezeten bij de klanten service ( service pffff) maar geen respons. "al onze medewerkers in gesprek " . . . wat een drama,

18 mei 2018

Super prijs-kwaliteit!

Na het lezen van de reviews overviel me een lichte paniekaanval. Ik verwachte het slechtste maar had mijn bestelling al geplaatst. Toen de leveranciers toekwamen met een vriendelijke lach op hun gezicht viel de paniek van mijn schouders. Alles ging heel vlot en ze waren sneller klaar dan ik verwacht had. Ik heb het bed uitgetest en dan pas betaald. De boxspring is niet van de hoogste kwaliteit maar dat had ik ook niet verwacht voor zo'n spotprijs. Alsnog ligt het comfortabel, niet te zacht en niet te hard. Alleen jammer van de plank die in de matras zit, maar dat wordt goed gemaakt door de topmatras.
Dus rekening houdend met de prijs is dit een zeer goede deal !

19 april 2018

Trap er niet in!

Dit is het meest waardeloze bedrijf dat ik in jaren ben tegen gekomen. Zij leveren hele slechte producten en weigeren dit zelf toe te geven.

Mijn topdekmatras wordt nu al voor de derde keer omgeruild in 3 maanden tijd. Dit bedrijf houdt er geen rekening mee dat ik nu al drie maanden met plotselinge rugklachten zit, en telefonisch zijn ze niet bereid een discussie aan te gaan. Ik heb ze al meerdere malen laten weten dat ik het vertrouwen in hun topdekmatras kwijt ben en graag mijn geld terug wil, maar dat negeren ze en zij sturen mij telkens een automatisch gegeneerd bericht terug met een datum waarom ze de topdekmatras kunnen komen omruilen. Zij begrijpen gewoon niet dat hun topdekmatrassen binnen twee weken indeuken. Het lijkt mij namelijk erg sterk dat het heel erg toevallig mij drie keer achter elkaar is overkomen, en dat de vierde poging wel goed zal uitpakken.

Ik hoop met deze review een aantal mensen te bereiken die van plan zijn een "boxspring" (zo mag je hun bedden echt NIET noemen) bij dit bedrijf af te nemen. Geloof niet in de mooie prijsbeloftes. Het is inderdaad te mooi om waard te zijn. Je krijgt ver onder gemiddelde kwaliteit, en een servicedesk hebben ze niet echt. Als je niet tevreden bent met je aanschaf heb je simpelweg pech..

11 april 2018

Goede keus

Heb ook een boxspring besteld bij fabrieksboxsprings, ze kwamen keurig op tijd het bed leveren en namen nadat alles op zijn plek stond alle rotzooi weer mee. Na 3 maanden krakte mijn zoon door het bed. Dacht nu komt het "de schuldvraag" maar na het sturen van een mail namen ze contact op om een afspraak te maken voor het omruilen van het bed, ze hadden meer problemen gehad met de leverancier van mijn bed en hadden een nieuwe leverancier. Beide boxsprings werden omgewisseld zonder te praten over kosten en of schuld. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

30 maart 2018

Super

Na ons door alle negatieve commentaren te hebben doorgeworsteld toch op 21 maart een boxspring besteld. We kregen direct een bevestigingsmail en in het daaropvolgende mail verkeer de bezorgdatum afgesproken. Het bed zou 28 maart tussen 8 en 12 uur bezorgt worden. Natuurlijk blijft het na het lezen van alle kritiek spannend of ze hun afspraak zouden nakomen.
Om 8.05 stonden de bezorgers voor de deur. Het bed werd in rap tempo uitgeladen en in de slaapkamer in elkaar gezet. Papier en andere rommel werden door hun bij elkaar gepakt en meegenomen. Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dan SUPER. Dit geld voor de planning van fabrieksboxsprings maar ook voor de beide bezorgers! Groeten uit Leeuwarden

28 maart 2018

De levering werd tot 3x toe veranderd

De levering werd tot 3x toe veranderd, waardoor we niet een maand maar twee maanden moesten wachten op onze boxspring. De communicatie hierover ging per mail, maar redelijk onprofessioneel. Tijdens het moment van leveren waren ze een kwartier te laat (hierdoor dachten we al dat ze niet meer zouden komen), en het verpakkingsmateriaal hebben ze gewoon laten liggen. Het bed stond wel netjes en ze waren snel klaar. Vooralsnog slaapt het goed!

8 februari 2018

Goede service!

Eind december twee boxsprings van 140/200 besteld. Prima communicatie vanuit de organisatie. Vandaag zijn de boxsprings volgens afspraak geleverd. Vriendelijke bezorgers hebben de bedden snel geinstalleerd. Verpakkingsmateriaal werd meegenomen.
Kortom, zeer tevreden over de service van fabrieksboxsprings.nl.

25 januari 2018

Vaste boxspring met luxe bonell vering

Op 4 januari een bestelling geplaatst, voor een vaste boxspring met luxe bonell vering matras 140 bij 200 in de kleur zwart met een nasa topdekmatras, toen ik besteld had keek ik later de slechte recensies, en was ik bang dat ik de verkeerde keuze gemaakt had.
Kreeg de volgende dag een mail met datum en tijd.

Vanochtend 18 januari kon ik tussen 8 en 12 de boxspring verwachten, rond een uur of 9 kwamen ze al aan de deur en binnen een kwartier was die gemonteerd, jammer dat ze het plastic en karton niet meteen meenamen.. maar voor de rest prima bed en service! Vriendelijke jongens, die het geen probleem vonden het bed meteen te monteren.

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Bedankt!

18 januari 2018

Typisch geval van goedkoop is duurkoop

Typisch geval van goedkoop is duurkoop! Mag de naam boxspring niet hebben. Onderstel is gewoon een houten plank. Hier worden 2 matrassen opgelegd. De matrassen geven geen goede ondersteuning. Het voelt alsof je in een kuil ligt. Trap er dus niet in. Een goed bed en matras is gewoon een stuk duurder en dan word je in ieder geval wel uitgerust en zonder kwaaltjes wakker.

13 januari 2018

Fijne matrassen!

Ik heb hier nu een pocketveermatras, een nasa traagschuim matras en een boxspring met pocketvering van. Allen boven verwachting goed en we slapen heerlijk! Het topmatras die standaard bij de boxspring werd geleverd zakt snel in, maar daar waarschuwde het bedrijf ook voor. Voor 30 euro extra hadden we een koudschuim topdek gehad , hadden we moeten doen. Verder alles van goede kwaliteit voor de prijs die je betaald. Ik verwacht geen 10 jaar met de matrassen kunnen doen, maar dat kun je ook niet verwachten voor deze prijs . Zelfde prijscategorie zou leenbakker of zo zijn en dan weet je ook dat het geen topmatrassen zijn. Nu liggen we tenminste fantastisch en we waren topmatrassen gewend . Ik bestel hier zeker weer! Een tipje, telefoniste mag wel iets vriendelijker , is kundig , maar klinkt erg verveeld . Koop ook niet een matras via internet als je niet vooraf hebt uitgezocht wat voor een matras bij jou past.

29 september 2017

Waardeloos

Matras zakt al vrij snel in waardoornhet voelt alsof je op het bed zelf ligt ipv op een matras. Lekker liggen is onmogelijk .

Geprobeerd om.met de klanten service in contact te komen.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op alle mails die ik gestuurd heb, wordt niet gereageerd.

Koop hier dus nooit weer

27 juni 2017

Top!

Op vrijdagavond besteld en de volgende zaterdag bezorgd en gemonteerd! Dit is dus nog korter dan de 10 dagen waarmee ze adverteren, en de feestdagen zaten er in dit geval ook nog tussen.

Het bezorgen en monteren ging heel vlot; twee jonge kerels tilden het zonder probleem 4 verdiepingen omhoog en het bed stond klaar in een kwartier.

Het bed ligt ook heel erg lekker.

Kortom,

Top.