Bedste oplevelse
Bedste oplevelse, så søde og professionelle!
Tusind tak for hjælpen.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bedste oplevelse, så søde og professionelle!
Tusind tak for hjælpen.
Kort før nytår fik vores elvandvarmer HPFI relæet til at slå fra. Falsing skiftede den 29.12.25 varmelegemet i vandvarmeren og vi regnede med at alt var i orden. To timer efter de var kørt, slår relæet igen fra. Falsing blev kontaktet og det blev konstateret, at det i stedet for var vandvarmebeholderen, der skulle udskiftes. Vores gamle vandvarmer var på 160 liter - monteret vandret hvilket reducerer den effektive volumen. Desuagtet at vi bad om en udskiftning af bestående til beholder af samme størrelse, anbefalede overmontøren en 110 liter vandvarmer som værende tilstrækkelig i vores hjem. Jeg spurgte udtrykkelig ind til dette, men montøren forsikrede, at der ville være tilstrækkeligt varmt vand - også selv om beholder lå ned. Jeg stolede på hans anbefaling, og Falsing monterede den mindre beholder. Nu kan vi så konstatere, at Falsings forsikringer om, at der ville være rigeligt med varmt vand, slet ikke holder stik. Har vi brugt varmt vand, er der ikke varmt vand til bad. Da vi har konfronteret Falsing med dette, har de ikke taget ansvar for deres rådgivning, men givet et flabet svar om, at der ikke er andet for end at tilpasse sig, d.v.s. “Lev med det” eller få beholder skiftet igen for egen regning. Vi må stærkt fraråde at bruge Falsing VVS & El-installatør.

Antwoord van Falsing
Hold jer væk! Hvis der fandtes en kvart stjerne, ville jeg også bruge den.
Meget skuffende oplevelse med Falsing VVS. Ved service på vores gasfyr anvendte teknikeren ikke korrekt specialværktøj, hvilket medførte, at en skrue sprang ud og fyret gik i stykker. En efterfølgende tekniker forsøgte at udbedre fejlen, men borede et alt for stort hul, hvilket forværrede skaden markant.
En uafhængig, autoriseret Weishaupt-specialist har efterfølgende vurderet, at arbejdet ikke er udført fagmæssigt korrekt, og at skaden kunne være udbedret langt billigere, hvis korrekt værktøj og metode var anvendt fra starten.
På trods af dette afviser Falsing VVS ethvert ansvar og henviser alene til alder og slitage, selvom fyret ifølge specialisten kunne have fungeret i flere år endnu.
Hold jer væk fra Falsing VVS.

Antwoord van Falsing
Min cirkulationspumpe døde på mit naturgas fyr.
Jeg ringede kl 08 mandag morgen til mit service selsskab OK som har Falsing vvs som underleverandør.
En time senere stod teknikeren i døren - fandt en ny pumpe. Prisen blev oplyst på stedet.
Kl 12 kørte alt. Så professionel en service fra Lisbeth og Yossef!! 😎😁💥

Antwoord van Falsing
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi både forløbet og den fremsendte faktura giver anledning til alvorlige spørgsmål – både i forhold til reservedelspriser, tidsforbrug og håndtering af opgaven.
Den 22. oktober bestilte jeg tid og blev bedt om at sende billeder af installationerne, så montøren kunne møde op med de rigtige reservedele. Billederne blev sendt samme dag.
Herefter måtte jeg selv følge op flere gange for at få en tid. Da montøren endelig kom, havde han ikke de nødvendige reservedele med – på trods af at billederne var sendt og godkendt på forhånd.
Vi måtte derefter igen selv kontakte jer for at få en ny tid. Efterfølgende fik vi besked om, at I havde modtaget forkerte dele, og endnu en gang måtte vi selv rykke for at høre, hvornår opgaven kunne færdiggøres.
En mindre opgave endte dermed med at tage ca. en måned, primært som følge af jeres interne håndtering. Det er ikke tilfredsstillende.
Det, der bekymrer mest, er de meget høje reservedelspriser på fakturaen. Ved en gennemgang kunne jeg konstatere, at de fakturerede dele ligger helt op til +683 % over almindelige markedspriser – og dette er endda sammenlignet med priser i fysiske Bauhaus-butikker, ikke engang billigere webpriser. Når prisniveauet ligger så højt, må jeg konstatere, at jeg for en beskeden merpris kunne have fået en helt ny og identisk Damixa bruserløsning installeret, fremfor blot at få udskiftet enkelte reservedele.
Alt i alt efterlader forløbet et indtryk af mangelfuld planlægning og meget høje reservedelspriser, som ikke virker rimelige sammenlignet med markedet.

Brugt Falsing et par gange. Hurtig og profesionelle. Fair priser

Antwoord van Falsing
En beboer i vores boligblok havde hidkaldt firmaet for at få tilsluttet et nyt el-komfur. De møder op og konstaterer, at der kun er én fase i gruppetavlen og så går de igen og sender de en regning på kr. 1190 for "besøget".
Efterfølgende tilbyder de at udvide tavle og installation - 2 mand i 7 timer.
Ejerforeningens huselektriker klarede det hele på få timer til ca. kr. 5.000 alt i alt.
Hvor er det bare god service hos Falsing. Jeg ringede i går hvor al min strøm i huset var gået - I kom med det samme og ordnede problemet. Jeg er dybt taknemmelig, tusind tak.
Lees meer over geverifieerde reviews.