Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,0

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ubehagelig opførsel

Det, der startede som en rigtig hyggelig oplevelse, endte desværre med at blive både ubehageligt og træls.

Vi lejede en plads for 220kr for en overnatning.

Vi er en familie på tre med en datter på halvandet år, som blev meget fascineret af ænderne ved søen og gerne ville fodre dem. Inden vi gjorde det, gik vi faktisk rundt og kiggede efter skiltning om, hvorvidt det var tilladt, men vi kunne ikke finde noget, der oplyste, at det ikke var.

Efter kort tid blev vi mødt af ejeren, som i en meget aggressiv tone råbte og skreg ad os foran andre turister. Til sidst fik vi at vide, at man ikke måtte fodre ænderne. Det er helt fair – regler er regler. Men der er en enorm forskel på at informere sine gæster høfligt og på at ydmyge dem ved at råbe og skabe en ubehagelig stemning.

Vi oplevede desuden, at flere turister, som kom forbi på cykel for at kigge på området, også blev jaget væk i samme hårde tone.

Under vores ophold undrede vi os over, at der i højsæsonen på Fanø kun stod omkring tre autocampere på pladsen. Efter mødet med ejeren gav det desværre pludselig rigtig god mening. En flot beliggenhed og fine faciliteter kan ikke opveje en oplevelse, hvor man som betalende gæst bliver mødt med vrede og mangel på almindelig respekt.

Det er ærgerligt, for stedet har et stort potentiale. En venlig og respektfuld dialog med gæsterne ville gøre en verden til forskel.

9 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en autocamper plads nu

Det er en autocamper plads nu, der er fint rent over det hele, fine toilet og badeforhold, nemt at booke plads online, venlig betjening af ejeren, vi har været der nogle gange og kommer igen

28 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt ophold for anden gang ved Fanø…

Dejligt ophold for anden gang ved Fanø Fiskesø. Det er et pænt og ordentligt sted med tydelige afmærkninger og gode store pladser. Rene, velindrettede og velholdte toilet- og badefaciliteter. Vi glæder os til at komme igen.

24 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var et super godt sted at overnatte…

Det var et super godt sted at overnatte med autocamper. Billigt, med el uden strøm. Bad og toiletter var fine og rene, der heller ikke så mange på pladsen. Der var et lille ude"køkken" med vask og stål bord til at stilleen grill på. Det var stille og roligt. Super sted som kan anbefales.

12 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fanø fiskesø

Fredag den 14/8-15, ville vi give vores 2 drenge den oplevelse,at tage ud og fiske da vi holder ferie på Fanø! Men sikken en oplevelse. Vi har hund og den er tit med ved diverse fiskesøer, men denne ellers meget længe ventet fisketur til Fanø fiske sø, blev en meget ubehagelig fiske oplevelse.
Vi ankom og jeg gik ind for at betale 180,- for 2 timer? Var kun lige nået ud til min familie og hund, da der kom en mand og sagde vi ikke måtte have hunden her. ? Jeg spurgte hvorfor og han sagde at det bare ikke var tilladt, vi spurgte hvor det stod? Det stod på et meget lille skilt, som så var væltet... Jeg sagde så at det kunne de da godt have nævnt da jeg ville betale, da de jo godt havde set hunden, men han spurgte om jeg ikke kunne læse dansk og se skiltet? Jeg sagde jeg ville have mine penge retur, så skulle vi nok flytte hunden og køre vores vej, men det ville han ikke. Dertil svarede jeg så blev vi også og fiskede videre, da vores hund ikke skulle sidde i en bil i 2 timer i 24 graders varme, han blev meget ubehagelig og tog fat i vores hund for at trække den væk, der rejste jeg mig op og skubbede ham væk at han ikke skulle rører vores hund, at han bare havde at betale vores penge tilbage. Men han svarede blot at han ville hente hans makker også skulle han nok få os til at forsvinde!,,, flot når man sidder med 2 børn på 3 og 5 år.
5 min Efter kom 2 mænd anstigende og min mand prøvede at snakke med dem at vi nok skulle køre men vi ville have vores penge tilbage da deres skiltning af man ikke måtte medbringe hund ikke var synlig. Men efter et par minutter blev vi endnu engang bedt og at gå.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet så dårlig service, det er total pengemaskine og meget ubehagelige folk der driver stedet, tænk at true sine ferie gæster, ved at komme anstigende med en makker og ikke betale de penge retur man har lagt, da de ikke ønsker hunde på stedet.... Hvis folk har styr på deres hund, kan jeg ikke se noget i vejen for det, har været ved mange fiskesøer rundt i Danmark, hvor vores hund har været mere end velkommen.
Besøg aldrig stedet, de er ubehøvlet og røver jeres penge og truer folk, som ellers vælger at have en hyggelig dag i naturen.
Meget skuffende oplevelse.

14 augustus 2015