Ubehagelig opførsel
Det, der startede som en rigtig hyggelig oplevelse, endte desværre med at blive både ubehageligt og træls.
Vi lejede en plads for 220kr for en overnatning.
Vi er en familie på tre med en datter på halvandet år, som blev meget fascineret af ænderne ved søen og gerne ville fodre dem. Inden vi gjorde det, gik vi faktisk rundt og kiggede efter skiltning om, hvorvidt det var tilladt, men vi kunne ikke finde noget, der oplyste, at det ikke var.
Efter kort tid blev vi mødt af ejeren, som i en meget aggressiv tone råbte og skreg ad os foran andre turister. Til sidst fik vi at vide, at man ikke måtte fodre ænderne. Det er helt fair – regler er regler. Men der er en enorm forskel på at informere sine gæster høfligt og på at ydmyge dem ved at råbe og skabe en ubehagelig stemning.
Vi oplevede desuden, at flere turister, som kom forbi på cykel for at kigge på området, også blev jaget væk i samme hårde tone.
Under vores ophold undrede vi os over, at der i højsæsonen på Fanø kun stod omkring tre autocampere på pladsen. Efter mødet med ejeren gav det desværre pludselig rigtig god mening. En flot beliggenhed og fine faciliteter kan ikke opveje en oplevelse, hvor man som betalende gæst bliver mødt med vrede og mangel på almindelig respekt.
Det er ærgerligt, for stedet har et stort potentiale. En venlig og respektfuld dialog med gæsterne ville gøre en verden til forskel.