Wi hebben nog 3 service beurten tegoed die wij vooruit tijdens de aanschaf hebben betaalt, op een scootmobiel.
Oplichters zijn het. Houden zich niet aan de levertijd en wettelijk gezien heb je als consument 14 dagen bedenktijd. Ondertussen moet je wel vooraf betalen en bij annuleren houden ze ineens €500,- ach... Toon meer
De killerbee fatbike ter plaatse besteld op 29 maart 2025. Extra batterij erbij + 500€. 200€ extra voor de groene banden die op de foto stonden. Transportkosten richting België. Samen 1820€ volledig b... Toon meer
december 2023 scooter geleverd gekregen maar 3 maanden later.Nu inmiddels sinds januari 2024 bezig om de scooter gemaakt te krijgen.diversen keren in reparatie geweest en steeds kapot terug gehad.Er z... Toon meer
Scootershop | El Caballo bv. ✅10 jaar ervaring ✅RDW erkend ✅Haal en breng serivce door heel NL ✅Schepere prijzen ✅Scooter online samenstellen
koperweg 21, 2401 LH, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0900-3278387
- info@fastfuriousscooters.nl
- www.fastfuriousscooters.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ook ik zit in de boot op 21 mei 500…
Ook ik zit in de boot op 21 mei 500 euro aan betaald en aan het lijntje gehouden daar ga je als 85 jarige oplichters niet meer te bereiken ik dank U
Oplichting
Wat een k bedrijf
Vorig jaar juni m'n scootmobiel driewieler gekregen inclusief onderhoudscontract van 5 jaar a 2999 euro vanaf februari 2025 bezig om een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt alleen maar loze beloftes en afspraken
In mei heb ik de rechtsbijstand ingeschakeld ze hebben 2 x een brief ingebrekestelling gehad
25 juni hebben ze een brief gehad dat ze in verzuim zijn en hadden vandaag een bedrag moeten betalen van 3640 euro aan mij
Om 17.30 krijg ik bericht van de arag dat ze failliet zijn
Klootzakken zijn het ik heb MS en ook dan laten ze je zitten
Ik hoop zo op karma en dat ze nooit meer een bedrijf mogen beginnen
Oja en dan heeft een ene meneer SWieland nog het lef om o 27 juni naar de rechtsbijstand te sturen we komen graag rot een oplossing stuurt u nog even wat gegevens door maar dat hadden ze allemaal al
5 dagen later zijn ze failliet gewoon een smerig spel geweest mensen aan het lijntje houden loze beloftes en mensen die een medische aandoening hebben zo behandelen daar zijn geen woorden voor
Schofterig en schandalig!
Schofterig en schandalig!
Failliet verklaard..
zoveel kwetsbare mensen geld aftroggelen..
Niet leveren..
en de deuren van je winkel gewoon weer open doen?
Wij hebben een scootmobiel besteld voor…
Wij hebben een scootmobiel besteld voor mijn moeder in maart 2025 met geld wat mijn moeder kon krijgen van de gemeente vanuit de pgb(persoons gebonden budget) wij maar wachten en wachten tot mijn moeder een belletje kreeg van de leverancier van fast&furious en dat is Formotion uw scootmobiel staat klaar maar wij kunnen hem niet leveren want fast&furious heeft de rekening nog niet betaald terwijl fast&furious daarna nog zei uiterlijk eind deze week heb je hem dat was eind mei begin juni en nu moet ik lezen dat fast&furious failliet is verklaard wij wachten op een scootmobiel vanaf begin maart nu 8/7/25 nogsteeds niks en het volledige bedrag is daarvoor betaald aan fast&furious
Harteloos oplichters bedrijf
Dat je willens en wetens mensen oplicht en ze geld afhandig maakt zonder een product te leveren of te repareren ....wát voor een harteloos mens ben je dan ??!!.
Nu failliet en hopelijk kunnen ze nooit meer een bedrijf opstarten !
Jammer van de ene ster , want zelfs dat zijn ze niet waard !!
Wat een slecht bedrijf is dit zeg
Wat een slecht bedrijf is dit zeg! Wacht echt al 18 weken op m’n scooter!!! Elke keer, nee sorry niet geleverd, ja zal even kijken, ik bel u terug, nooit reageren op de mail, mensen die er net werken, terwijl je ze al weken aan de telefoon hebt. Geïrriteerd reageren op hele simpele vragen. Ik ben hier echt klaar mee!!! Zelfs een vakantie boodschap lukt ze niet. Op de website, we zijn tot 8 juli niet bereikbaar en als je belt, we zijn tot 1 juli niet bereikbaar. Kom op zeg, jullie willen de grootste scooterwinkel van Nederland zijn?! Echt zo slecht dit!
Failliet per 2 juli!
Wij wachten al sinds februari op een scootmobiel. En heel dom al gelijk betaald. Eerst was het 2 tot 6 weken levertijd daarna 16 en toen ik belde zei hij waarschijnlijk volgende week. Dus ik belde van de week op en kreeg een bandje tot 1 juli op vakantie maar ze nemen nog niet op en op de site staat tot 8 juli op vakantie. Ik heb de KvK nagekeken en Fast en Furious valt onder El Cabello en die is per 2 juli 2025 Failliet verklaard. Op de site faillissementsdossier kun je een account aanmaken en daar zie je de gegevens hun advocaat is Wille Donker Advocaten. Dus nu zijn we duizenden euro's kwijt en nog steeds geen scootmobiel. Ik heb heb de advocaat doorgegeven dat ze die site moeten sluiten want je kan er nog steeds bestellen. Wat een oplichters!
Pas op failliet!
Ik hoop dat iemand dit leest voordat ie een bestelling geplaatst heeft want Ik hoop dat iemand dit leest voordat ie een bestelling geplaatst heeft want Fast & Furious is failliet
Na vier maanden afgescheept te zijn met BS wordt nu de telefoon niet meer opgenomen
Verkooprecht boven consumentenrecht?
Verkooprecht boven consumentenrecht?
Niet volgens de Nederlandse en Europese wetgeving!
In maart 2025 een scootmobiel besteld (on line) en direct betaald. Volgende dag gebeld over de levering, maar toen vertelde ze ons dat de levertijd wel 6 tot 20 weken kon zijn. Toen hebben we de digitale order geannuleerd (binnen 24 uur).
Het bedrijf gaf aan dat dit alleen mogelijk was als gemaakte kosten vergoed werden. Maar, hier is sprake van een wettelijk recht op annuleren binnen 2 weken!). Dit staat ook in hun voorwaarden. Helaas begrijpt dit bedrijf de eigen voorwaarden niet. Na veel heen-en-weer mail-verkeer (wat niets opleverde) hebben we een incasso bureau gevraagd om teruggaaf van het betaalde bedrag te regelen. Ook hier werd het proces flink gestagneerd door onwillendheid van dit bedrijf. Pas toen gedreigd werd met de stap naar de rechter kwam er beweging bij dit bedrijf. Uiteindelijk hebben we na 2 maanden ons geld teruggekregen, met dank aan het incassobureau.
Wat het bedrijf hier van kan leren?
Ken de wetgeving en weet wat er in je eigen voorwaarden staat. Met als tip: aanvullende voorwaarden beter zichtbaar maken op de website zodat de klant niet zo ‘diep in de website’ hoeft te zoeken!
Het is jammer dat het zo gelopen is, hier wordt niemand blij van.
Ik lees net dat dit bedrijf failliet is, maar je kan nog steeds scooters kopen via de webshop. Hoe kan dat eigenlijk?
Zo krijgen ze nog steeds geld binnen.
Dat zou toch eigenlijk niet mogen.
waardeloos bedrijf
Op jullie site stond tot 1 juli met vakantie, via de voicemail zeggen jullie 1 juli. Nu staat er opeens op de site 8 juli. Het is dat ik een ster moet geven, maar 8 weken wachten op een scooter gaat wel heel ver, het is een transportmiddel voor werk. Nu maar afwachten wanneer jullie gaan leveren. Beste mensen een gewaarschuwd mens telt voor 2, BESTEL HIER NIET!
Vreselijk bedrijf mijn nieuwe MoveE4…
Vreselijk bedrijf mijn nieuwe MoveE4 besteld 24 september werd geleverd april 2025 met schade!!! Auto werd na 6 weken opgehaald om schade te herstellen wat achteraf een verkeerde aktie was ik had gewoon recht op een nieuwe!!!
Auto werd weer thuis afgeleverd met dezelfde schade mijn god wat een ellende we moesten weer bellen mailen enz.
Uiteindelijk auto weer bezorgd met nog steeds de schade zichtbaar gewoon ongelooflijk.
Nu na 5 ritjes breekt gaspedaal auto staat alweer 6 weken bij hun voor reparatie we krijgen geen gehoor geen mail contact helemaal niets hebben 8400 euro betaald en hebben gewoonweg niets het is een vreselijk bedrijf.
Weet niet wat ik hiermee moet!!
blijft maar levering uitstellen, vakantie verschuift zelfs op hun website!!!
op 5 maart voor mijn vader van 86 een scootmobiel besteld, met een levertijd van 2-6 weken, mijn nog auto rijdende vader verkoopt zijn auto omdat de scootmobiel snel geleverd kon worden, was op voorraad vlg website, tot op heden alleen maar met smoesjes afgepoeierd, inmiddels is mijn vader overleden door een val, en wil ik de aankoop annuleren met overlijdens actie zelf hierop wordt niet gereageerd, echt hoe kan je als bedrijf oude mensen zo aan het lijntje houden, hele internet staat er bol van, zijn zich inmiddels aan het voorbereiden denk op faillissement ?? waarom eerst tm 1 juli op vakantie nu ineens een week langer ....
Via een aanbeveling kwam ik bij deze…
Via een aanbeveling kwam ik bij deze scooterwinkel terecht, en ik ben onder de indruk. Het personeel is betrouwbaar, behulpzaam en duidelijk ervaren. Mijn scooter ziet er strak uit en presteert uitstekend. Een geweldige plek voor tweewielers!.
Dankzij de tip van een vriend vond ik…
Dankzij de tip van een vriend vond ik deze geweldige scooterdealer. De mensen hier zijn eerlijk, behulpzaam en zeer deskundig. Mijn nieuwe scooter is stijlvol en rijdt als nieuw. Een topervaring!
Een vriend zei dat ik hier eens moest…
Een vriend zei dat ik hier eens moest kijken, en daar ben ik blij om. Eerlijke service, professioneel personeel en ze weten echt waar ze het over hebben. Mijn scooter rijdt perfect en ik ben super tevreden.
Zo blij dat ik naar het advies van een…
Zo blij dat ik naar het advies van een vriend heb geluisterd en hierheen ben gegaan. Het personeel is eerlijk, super behulpzaam en heeft duidelijk passie voor hun werk. Mijn scooter is in topconditie en ziet er geweldig uit. Uitstekende plek voor kwaliteitscooters!
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Januari besteld en met heel veel zeuren aan de balie en telefoon uiteindelijk in mei geleverd( 14 wk ipv beloofde 6-8wk)Bij levering bleek de accu binnen 30 km leeg te zijn. Weer terug. Brommer na laten kijken, accu zou naar leverancier zijn gestuurd, na 4 weken!!!! eindelijk brommer terug….. niks aan gedaan. Niet naar leverancier gestuurd, geen nieuwe accu, wel krassen en vuil erop van het staan in die vieze bende daar. Brommer meegenomen, nu na 2 dgn rijden doet de scooter het niet want connectie accu en slang werkt niet meer. Geen enkele zaak in de regio kan helpen, want Killerbee en niet van hun dus ga maar terug naar de dealer. En nu is de dealer “ op vakantie” tot 1 juli. Geheel onaangekondigd. Wat een … tent. 1 juli staan wij op de stoep en gaan niet weg voor alles gemaakt en af is. De scooter durven we niet meer af te geven want ze laten je zo weer minstens 4 weken wachten met uiteindelijk resultaat 0
HIER NIET KOPEN OF BESTELLEN! Waardeloze rot tent die geen verantwoordelijkheid neemt. Eigenaar durft niet eens aan de telefoon te komen en degene die wel aan de telefoon komt is te dom om fatsoenlijk antwoord te geven. Hoe kan deze tent nog open zijn met zulke slechte reviews?! Komt er een zaak? Wij doen mee!!!
Een vriend raadde me deze scooterwinkel…
Een vriend raadde me deze scooterwinkel aan, en het overtrof echt mijn verwachtingen. Het team is vriendelijk, deskundig en geeft echt om klanttevredenheid. Mijn scooter rijdt als een droom. Zeker een aanrader!
Op lichters
Ik heb me scooter dus op 23 januari besteld en hij was pas 1 mei op het bedrijf. Bellen en mailen hebben ze gezegd dat me kenteken bij het verkeerde bedrijf is af geleverd. Het is onder tussen al bijna een half jaar verder en nog steeds geen scooter
Mensen ik ben ook opgelicht en wil deze…
Mensen ik ben ook opgelicht en wil deze zaak bij de rechter brengen.
Wie doet er mee zo veel mogelijk mensen.
Vooral het verhaal van @Micha Verschure
Ik ben bereikbaar op mijn mohammed19850 als mail adres dan outl… .c de rest is wel bekend