Fast Furious Scooters Reviews

2,5

Wi hebben nog 3 service beurten tegoed die wij vooruit tijdens de aanschaf hebben betaalt, op een scootmobiel.

Oplichters zijn het. Houden zich niet aan de levertijd en wettelijk gezien heb je als consument 14 dagen bedenktijd. Ondertussen moet je wel vooraf betalen en bij annuleren houden ze ineens €500,- ach... Toon meer

De killerbee fatbike ter plaatse besteld op 29 maart 2025. Extra batterij erbij + 500€. 200€ extra voor de groene banden die op de foto stonden. Transportkosten richting België. Samen 1820€ volledig b... Toon meer

december 2023 scooter geleverd gekregen maar 3 maanden later.Nu inmiddels sinds januari 2024 bezig om de scooter gemaakt te krijgen.diversen keren in reparatie geweest en steeds kapot terug gehad.Er z... Toon meer

1. Scooterzaak
  2. Fietsenwinkel
  3. Gehandicaptenvervoer

Scootershop | El Caballo bv. ✅10 jaar ervaring ✅RDW erkend ✅Haal en breng serivce door heel NL ✅Schepere prijzen ✅Scooter online samenstellen

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Buiten dat ik erg lang heb moeten…

Buiten dat ik erg lang heb moeten wachten op me autootje. Werdt je wel goed te woord gestaan en werdt wel gewoon geantwoord op mailtjes enz.
Nou heb ik schade aan me autootje door iemand anders en willen ze me daar echt goed in helpen .

7 augustus 2024

Vriendelijke verkoop, vriendelijk geprijsd, nazorg ietsjes aanscherpen

Bij Fast & Furious in de winkel een Horwin SK1 scooter besteld. De aankoop verliep prettig, zeer vriendelijke verkoper. Levering van de scooter duurde kleine 7 weken en dat duurt als je op iets moet wachten altijd lang. Of het te lang duurde, weet ik niet. Ik wist dat het ca. 8-10 weken ging duren.Verwachtingenmanagement was dus goed.
In mijn beeldvorming was het eerste onderhoud bij de aankoop inbegrepen. Dat bleek niet het geval te zijn. Als ik dat geweten had, was ik niet met de scooter 40km heen en terug gereden.
Overigens was naar mijn mening het onderhoud goed gedaan. Was met een uur ook wel klaar. Bij thuiskomst was alleen de drager van de topbox verkeerd om geplaatst. Of ik daar nog even (80km) voor heen en weer wilde rijden...

Mijn opinie van Fast & Furious is algemeen positief. Vriendelijk en scherp geprijsd. In vergelijking met mijn plaatselijke dealer kreeg ik de scooter en aantal meer opties.
Ik had het fijn gevonden als ik duidelijk geadviseerd werd het onderhoud (en ook de eerste) bij de plaatselijke dealer te doen. Vanaf begin was ik er al duidelijk in dat dit in mijn woonplaats ging gebeuren.
Vanuit mijn optiek dus niet ontevreden, maar sommige dingen hadden wel wat beter gekund.

Review is geschreven op basis van 3 fysieke ontmoetingen in de winkel en enkele telefonische en e-mail contacten.

17 mei 2024

Oplichters !!!

17 Maart heb ik, 6 weken voordat de APK van mijn auto verliep, een scooter vanuit een magazijn leegverkoop met een levertijd van 2-4 weken gekocht, via een lease constructie.

Het blijkt dat ze een chronische communicatiestoornis hebben. Op mijn mailtjes betreffende levertijd etc., kwam nooit of na herhaald vragen een antwoord.

Na 5 weken was er geen zicht op wanneer hij kwam, dus auto toch maar gekeurd.
Na 8 weken kwam de belofte dat het 1-2 weken max zou duren en ze bij de leverancier op spoed zouden aandringen. Bij een magazijn leegverkoop !!!
Na 12 weken kwam de dreiging dat als ik de order ging annuleren, ik 25% van mijn bedrag aan hen kwijt was. Pas na 20 weken zou ik alles terug krijgen. .

Aangezien ik heel snel een ander vervoersmiddel nodig had, bij 15 weken dit bedrag geaccepteerd. Dus € 500 kwijt !!!
Bij 17 weken pas het geld terug gekregen.

Klaplopers en oplichters zijn het. Onbeschoft en slecht in hun communicatie.
Nooit iets bij hen kopen !!!
Ze belazeren je waar bij je staat.

Dit krijgt nog via de juridische weg een staartje want het is echt belachelijk dat ze dit soort praktijken kunnen doorzetten

17 maart 2024

Aanschaf van scooter Horwin SK1

Advies over de kwaliteit van de scooter was eerlijk. Levertijd was zoals afgesproken. Enige minpuntje voor mij is de opvoersnelheid (haalt bij een volle batterij 31 en als de batterij naar 50% gaat nog maar 28). Dat is geen 34 maar kost wel € 130,-). Bij bellen krijg ik te horen dit door je gewicht kan komen. Bijzonder...

8 juni 2024

PAS OP

PAS OP! NIET BESTELLEN HIER!! Eén grote oplichterspraktijk! De levertijd van een scooter is volgens de website 2-4 weken. Dit wordt al heel snel 8 weken of langer en dan komt er ineens nog 4 weken bij, omdat ze op het kenteken moeten wachten... En als je wilt annuleren moet je 25% van het aankoopbedrag betalen!! Dubbel gefopt dus! Ik ben totaal 16 weken bezig geweest en ik heb nu pas mijn geld teruggekregen.

HIER IS WAT JE KAN DOEN

Je moet je bestelling niet annuleren maar de overeenkomst ONTBINDEN! Dit is een groot verschil. Bij annuleren mogen ze blijkbaar een bedrag (25%) inhouden en bij ontbinden zijn ze verplicht om het VOLLEDIGE bedrag terug te betalen. Je mag altijd ontbinden als zij zich niet aan afspraken houden! LETOP! Het terugbetalen doen ze in eerste instantie niet. Ik heb een incassobureau ingeschakeld, maar een rechtsbijstand kan jou ook goed helpen hiermee. Toen ik dat had gedaan heeft het alsnog 5 weken geduurd, maar na de juiste 'dreiging' van het incassobureau betaalden ze alsnog het volledige bedrag aan mij terug.

Ook zou ik zeker de ACM hiervan op de hoogte brengen en een handhavingsverzoek indienen bij hen. Hoe meer mensen dit doen, hoe eerder er actie komt tegen dit bedrijf!

Update: ik lees vaak dat FastFurious slechte reviews probeert te verwijderen. Dit is waar en dat hebben ze bij mijn review ook geprobeerd. Truspilot vroeg mij om bewijs zodat ze kunnen zien dat mijn review waar is. Dit heb ik aangeleverd en mijn review stond dezelfde dag weer online. Duidelijk bewijs blijkbaar! (je ziet dit ook als je bovenin met de muis over 'Geverifieerd' gaat)

26 juni 2024

2 jaar geleden kocht mijn vrouw een…

2 jaar geleden kocht mijn vrouw een Niponia Pride scootmobiel bij hen. En er werd meteen een onderhoudspakket gekocht.
3 maanden geleden probeerde zij een onderhoudsbeurt af te spreken. Ze zou teruggebeld worden voor een afspraak.
Nu vele telefoontjes en mailberichten verder is zij nog steeds niet teruggebeld.
Dus waardeloze service. En we hebben voor dit onderhoud bij de aanschaf al wel €399 betaald.
Ook op verzoeken om het geld terug te betalen wordt niet gereageerd.
Dus mocht je iets aanschaffen bij dit bedrijf, lees dan eerst de bevindingen van anderen.

13 juni 2024

Prima

Prima. Inderdaad, levering duurde ook bij ons langer dan aangegeven. Daarna moet het nummerbord dan idd ook nog aangemaakt worden zodat je zo een week of 8 verder bent. Ook lijken ze inderdaad wat krap in het personeel te zitten maar ze zijn wel vriendelijk. Als je hier vooraf rekening mee houdt en verder niet te veel haast hebt dan hebben ze hele mooie aanbiedingen die het wachten wat mij betreft wel waard maken. De aangeschafte scooter voldoet tot nu toe boven verwachting. Maar mijn verwachtingen waren dan ook niet super hoog. 😉

8 juni 2024

Bout spatbord is spontaan los…

Bout spatbord is spontaan los geschoten. Gebeld, afspraak kan alleen per mail. Twee weken geleden gemaild en nooit geen reactie gekregen. Inmiddels een professioneel bedrijf gevonden die het voor mij heeft gerepareerd.

17 mei 2024