De beste beddenwinkel van Nederland.
De beste beddenwinkel van Nederland.
Als je een bed zoekt, wat een heel belangrijke aankoop is in je leven, ga naar Fidder Slapen! Echt de beste beddenzaak van Nederland. Het assortiment is compleet, de service is top en de klantgerichtheid een 10. De ondernemer van dit prachtige bedrijf, Freek Fidder is een voorbeeld voor zijn collega's in het vak en zijn medewerkers. Hij is het levende bewijs dat de klant nog altijd koning kan zijn. Bij Fidder Slapen in dit geval. Helaas waren wij eerst naar een andere winkel gegaan en niet goed geholpen. Dankzij het actieve meedenken van Freek hebben we uiteindelijk een oplossing gevonden die helemaal top is. We werden niet onder druk gezet, maar juist echt oprecht geholpen de voor ons beste combinatie te vinden. En dat is gelukt! Wij wisten niet dat zulke winkels nog bestonden en we hebben echt heel veel beddenzaken bezocht, luxe ook trouwens, maar die wilden maar 1 ding: zo snel mogelijk een bed aan je verkopen. Freek wil dat er een tevreden klant zijn winkel uitgaat die echt goed geholpen is. En dat is gelukt. Ook het afleveren, de nazorg, de 'after sales', het was allemaal top!