Top geregeld met Fihuma.
Spouwmuur en dak laten isoleren.
zeer vriendelijke werklui ook
Top geregeld met Fihuma.
Spouwmuur en dak laten isoleren.
zeer vriendelijke werklui ook
De start van de werkzaamheden moest helaas twee keer worden uitgesteld omdat het plaatsen bemoeilijkt werd door de al aanwezige tempex laag. Vandaag is de klus geklaard, een ander probleem ontdekt en aangegeven zodat dit dezelfde dag óók opgepakt kan worden. Heel fijne ervaring!
3 weken geleden een advies gesprek gehad voor de spouwmuur isolatie.
Werd door de heren perfect uitgelegd middels een presentatie op hun laptop. Ze deden een check op de diepte van de spouwmuur en deze ook gelijk weer netjes dichtmaken.
Ze konde de week erna al gelijk de vleermuis check uitvoeren en vandaag heeft de firma Fihuma de muren van mijn hoekwoning geïsoleerd.
Mannen gingen snel en vakkundig te werk. Ze hebben alle boorsmoor direct verwijderd van de raamdorpels en tuintegels. Ook werden direct de gaten netjes terug vol gevoegd na het injecterenvan de muren.
Nog niet mogen ervaren wat het verschil is qua gevoel en stoken, het is momenteel nog 18 graden in huis, waardoor de verwarming nog niet in werking treedt.
Tot twee keer toe een afspraak gepland, zonder tegenbericht is niemand komen opdagen. Geeft geen vertrouwen om werk uit te laten voeren.
In oktober 2024 is er door de Firma Fihuma vloerisolatie aangebracht. Ik ben over de persoonlijke communicatie, uitleg en uitvoering zeer tevreden!
Ook het effect is duidelijk positief merkbaar.
Het is ‘s morgens op de begane grond minder afgekoeld, dat scheelt in het gasverbruik.
Wij hebben onlangs spouwmuur en vloerisolatie laten aanbrengen en zijn ontzettend tevreden met het resultaat!
Na het aanbrengen van de spouwmuur isolatie voelen we direct verschil, alle tocht bij de kozijnen is compleet verdwenen!
Het hele proces verliep soepel en professioneel. Het team werkte snel en zorgvuldig, en liet alles netjes achter. Onze energiekosten zijn nu al merkbaar lager, en het wooncomfort is enorm verbeterd.
Echt een aanrader voor wie zijn woning wil verduurzame en tegelijkertijd comfortabeler wil maken. Heel blij met de investering en de service, bedankt Fihuma isolatie!
Vandaag is onze woning geisoleerd door Fihuma. Nette vriendelijke vaklui en harde werkers.Keurig de afspraken door hen na gekomen. Het werk is keurig uitgevoerd en schoon achter gelaten. Chapeau!
Dit bedrijf heeft mij 3 vrije dagen gekost en er is helemaal niks geïsoleerd. Allereerst, al het personeel dat ik gezien en gesproken heb is super vriendelijk, maar hun interne communicatie is echt drama... Tijdens de inspectie is een paar centimeter water in de kruipruimte geconstateerd. Dit was geen enkel probleem, want dit kon makkelijk worden weggepompt. Helaas was er tijdens de dag van uitvoering geen pomp meegenomen, dus het isoleren kon niet doorgaan. Tijdens de tweede afspraak was er wederom geen pomp aanwezig, dus ging het isoleren weer niet door... Redelijk geïrriteerd heb ik gebeld naar Fihuma en ik zou dezelfde middag worden teruggebeld door de directeur zelf. Hij moet steeds terugbellen... Vandaag was poging 3, uiteraard heb ik er heel duidelijk op aangedrongen dat ze een pomp moesten meenemen. En je raadt het al, ze kwamen helemaal niet.... De afspraak was ingepland voor 22 februari 2024 😭, vier maanden geleden... Dit staat ook in de bevestigingsmail die ik vorige week heb ontvangen. Na drie dagen voor niks te hebben vrijgenomen ben ik er klaar mee.