Var super tilfreds med forsendelsen. Gode film i god stand. Plus en lille glad overraskelse: Den ene blu-ray var som ny, stadig i indpakning 👀 Perfekt til en samler. Den står nu uåbnet på hylden!
Lees wat reviewers zeggen
deres hjemmeside er lidt gammel, men virker fint, dog lidt mørk at navigere rundt på. men forløbet var super fint, og varen blev modtaget som forventet.
Bedrijf heeft geantwoord
What I especially like is the website's visuals, vintage, old, nostalgic, familiar....really immersive and gives off the right vibe when you go in to buy DVDs. I got a DVD as a gift for my friend, and... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fandt næsten alle de film jeg mangler i min samling efter den oprindelige blev stjålet. Det er sjældent jeg oplever så hurtig en levering, og filmene er hverken ridsede eller fedtede selvom de er brug... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Velkommen til FilmMarked.dk - Et Trygt Sted At Handle. - Brugte DVD Film fra KUN 1 kr. - Stort Og Spændende Udvalg - DVD’erne er alle i god stand.
Contactgegevens
Stenhusvej 7, 4300, Holbæk, Denemarken
- kontakt@filmmarked.dk
- www.filmmarked.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Et spændende sted med ting man ellers…
Et spændende sted med ting man ellers har svært ved at finde. God service
Hurtig levering og og den dvd jeg købte…
Hurtig levering og og den dvd jeg købte skulle man tro aldrig har været spillet, da både cover og film ligende nyt.
Virkelig god service og søde…
Virkelig god service og søde medarbejdere havde lidt problemer med en af dvd'erne jeg skrev til dem og fik hurtigt svar omkring de sendte en ny en det var super fint kan klart anbefales!!!❤️❤️❤️
Jeg fik en fin og hurtig service og er…
Jeg fik en fin og hurtig service og er meget tilfreds med mit køb
Nem bestilling og hurtig levering
Nem bestilling og hurtig levering. God oplevelse.
Jeg har kun at sige at filmmarkedet er…
Jeg har kun at sige at filmmarkedet er et rigtig godt sted at handle og man får også nogle rigtig gode film til nogle gode priser Hvis der er nogle bestemte filmen søger som ikke kan finde for eksempel alle andre steder på andre videoforhandlere for eksempel stillet film med ældre datoer der måske er udgået ved andre leverandører eller forhandlere i det hele taget så er det rigtig godt at bruge video markedet her synes jeg så den kan kun varme anbefale til alle andre at bruge også jeg har fået en rigtig god service fra den i det hele taget da jeg lige var i tvivl om nogle ting da jeg endelig fandt frem til deres telefonnummer på den så kunne jeg få den hjælp jeg havde brug for så det var rigtig fint så herfra der får i rigtig mange der får I fem stjerner og mig og smileyer 😀😀😀😀😀👍👍👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐
God behandling og hurtig levering
God behandling og hurtig levering
Nemt at finde det man skal bruge
Nemt at finde det man skal bruge. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.
kom hurtigt frem
kom hurtigt frem, men vi har ikke afspillet dvd'en endnu
Alt var ligesom det skulle være…
Alt var ligesom det skulle være ekstremt gode priser jeg køber gerne fra filmmarked igen
Bestilte for 10 dage siden og har intet…
Bestilte for 10 dage siden og har intet hørt. Svindel firma.

Antwoord van FilmMarked.dk
Tilfreds med Filmmarked dk.
Jeg skrev tidligere en lidt hård anmeldelse af Filmmarked dk, men de så min klage og gjorde noget ved sagen. De har været så utroligt hjælpsomme og venlige og har gjort utroligt meget for at rette op på sagerne.
Jeg er yderst tilfreds med Filmmarked dk og hvordan de håndterede situationen.
5 stjerner ✨ til Filmmarked dk.
God og grundig service!
Jeg har handlet hos FilmMarked flere gange efter at have fundet deres side tidligere på året. God og grundig service. Jeg skal bestemt handler der igen.

Antwoord van FilmMarked.dk
Jeg bestilte en DVD for noget tid…
Jeg bestilte en DVD for noget tid siden. Jeg modtog den få dage efter. Filmen var pakket pænt ind til forsendelse.
Har ikke fået set den endnu, så ved ikke om der er problemer med afspildning, men ingen umiddelbare ridser i DVD'en at spotte :-)
Kan anbefale Filmmarked.

Gode vare og super hurtig levering
Gode vare og super hurtig levering
Hurtig levering og filmene virker
Hurtig levering og filmene virker. 😊