Op een donderdag telefonisch contact gehad met Finlandic. Mijn oom zou de volgende dag verhuizen naar een verzorgingstehuis. Al z'n eigen spullen moesten nog verhuisd worden en hij wilde graag een st... Toon meer
De relax stoel was binnen 3 dagen geleverd. Ongelofelijk snel. Zeer vriendelijke bezorger, fijne uitleg over gebruik. Alle troep meegenomen, ook de oude stoel mergenomen, ik moet zeggen, zelden zo goe... Toon meer
27/12/25 Ik ontving mijn bestelde lende kussen in de verkeerde kleur. Even een mailtje verstuurd en kreeg direct antwoord. Excuses en ik hoefde de ander niet terug te sturen en zou een andere opgest... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijn bedrijf met een goede service
Na een probleempje met de stoel had ik snel contact en werd het de volgende dag al opgelost
Kwaliteit en topservice
Ondanks vertraging in de levering (daar waren redenen voor. bovendien is het hoogzomer) werd vandaag onze bestelde stoel geleverd. Over deze vertraging is prima gecommuniceerd door het bedrijf.
Dit was de 2e keer dat wij bij Finlandic vanwege de kwaliteit een stoel besteld hebben.
Stoel werd op de aangewezen plaats in elkaar gezet. Duidelijke uitleg gekregen van een bijzonder hulpvaardige en vriendelijke jongeman. Werkelijk een voorbeeld zoals een goede bezorger moet zijn. Indien iemand overweegt om een relaxfauteuil te kopen, dan adviseer ik Finlandic.
Bij aankoop en 1ste reparatie (…
Bij aankoop en 1ste reparatie ( vervanging kapotte veer)goede service, inmiddels vanaf dec 2024 t/m juli 2025 meerdere keren gebeld, lang niet alle keren contact kunnen krijgen.wanneer wel telefonisch bereikbaar 3x toezegging binnen een aantal dagen te komen voor reparatie,wederom kapotte veer en been gedeelte wat nog maar een klein stukje omhoog kan. tot op heden nog steeds niemand geweest.nu dus binnen 3 jaar al een nieuwe stoel kopen voor mijn vader maar niet meer bij Finlandic.
Ook met door mij verstuurde mails gebeurd niets,jammer.

Antwoord van Finlandic
Aan te raden!
Een super recliner voor een scherpe prijs. En een geweldige snelle service van het bedrijf - inclusief de prettige levering.
Turboservice
Een verkeerd bestelde stoel werd in één dag zonder kosten omgeruild.
2 stoelen met express levering besteld
2 stoelen met express levering besteld, 16 uur later stonden ze gebruiksklaar in onze kamer, echt top!!
Zeer hoog service niveau
Bedrijf heeft als eerste fantastische service.
Verder ik de prijs/kwaliteitverhouding meer dan goed. Een aanrader dus!
Fijne stoel met een mooie prijs/kwaliteit verhouding
Nadat een paar afspraken om de stoel te leveren mis gegaan was, is de stoel afgeleverd en geïnstalleerd alsmede de bijgeleverde wieltjes gemonteerd door een vriendelijke jongeman. Als compensatie heb ik korting op de stoel gekregen en een
mooie lendensteun gratis. Al met al zou ik het bedrijf zeker aanraden om hier een stoel te kopen. Als de communicatie (in mijn geval) beter was gegaan had ik zeker 5 sterren gegeven. De stoel, nu een week in bezit, bevalt tot nu toe prima!
Het zijn eerlijke mensen en houden van…
Het zijn eerlijke mensen en houden van goede afspraken en service en eerlijke communicatie.
Naar tevredenheid behandeld en met respect.groetjes Santi
Top bedrijf
Dit bedrijf heeft alles in zich
Goede service, briljant aardige mensen, goed bereikbaar maar bovenal een goede kwaliteit aan stoelen
Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen
Uitstekende service,ontzettend aardige…
Uitstekende service,ontzettend aardige chauffeur, hij installeert de stoel en geeft uitleg. Ik ben ontzettend blij en raad iedereen dit bedrijf aan
Prima prijs kwaliteit verhouding
Vandaag (8-1-2024) is de staop stoel geleverd. Fijne stoel met goede prijs kwaliteitverhouding. Na wat communicatie problemen is het allemaal prima opgelost en kwam een alleraardigste jongeman de stoel afleveren en uitleg verzorgen. Ik geef Finlandic als aandachtspunt de communicatie mee, maar ben inmiddels een zeer tevreden afnemer van een erg mooie stoel
Top stoel geleverd enige jaren geleden…
Top stoel geleverd enige jaren geleden nu kussen besteld.
Mail wordt niet beantwoord
Kan geen kontakt krijgen en slechte reviews worden niet geplaatst
Prima stoelen
Prima stoelen, fijn betrouwbaar bedrijf. Echte aanrader!
Afbestellen was geen probleem
Bij Finlandic een sta- opstoel besteld. Dit verliep goed. Net na de bestelling overleed een goede vriendin van mijn moeder en kon ze deze sta-opstoel overnemen. Gebeld en zonder problemen is de koop teruggedraaid. Geld was binnen enkele dagen retour. Uiteindelijk geen stoel gekocht, maar wel een fijne ervaring. Bedankt dat het zo eenvoudig verlopen was om de koop terug te draaien.
Prima Hollands product
Snelle levering van de bestelde sta op stoel. Op de dag van levering netjes op tijd afgeleverd met goede uitleg.
Eerste ervaringen met de stoel zijn positief
Wij hebben twee stoelen die omgeruild…
Wij hebben twee stoelen die omgeruild zouden worden , tot op heden krijg ik geen contact , ook niet via e-mail of telefoon wat kan ik doen ? Misschien Radar inschakelen
Geen enkele reactie!
Ik heb een hoofdkussen F01 Bruin gekocht. Volgens de tekst kan het kussen naar wens harder of zachter gemaakt worden. Echter… er zit geen rits in de binnenzak om dat te doen.
Je krijgt veel mails over het bestelproces, maar als je naar Finlandic reageert, dan geen enkele reactie. Ook de tekst op de site wordt niet aangepast. Als je een review geeft met 1 ster, verschijnt deze niet op de site.