Amateuristisch organisatie
Amateuristisch organisatie! Met een beetje geluk moest je maar half uur wachten om een drankje te krijgen . Heel slecht georganiseerd, boeltje ongeleide medewerkers. (Carl Cox -Kranen Antwerpen 09/08/25)
Het klonk leuk: je kan je bij deze organisatie inschrijven en in ruil mag jij werken op leuke festivals. Helaas gaat het er achter de schermen erg onprofessioneel aan toe. Eerst en vooral wordt je verplicht om op 'cursus' te komen in het kantoor in Gent. Er worden hier geen vragen gesteld, enkel een kleine inleiding door middel van een powerpoint presentatie. Vervolgens krijg je dan doodleuk de mail: "jammer maar je bent er niet bij, volgend jaar beter". Meer informatie viel er niet te krijgen. Antwoorden niet op telefoontjes, mails,... verwachten natuurlijk dat jij dat wel doet en direct bereikbaar bent. Wanneer je dan toch eindelijk "gekozen" wordt voor een opdracht moet je werken onder hoge druk en slechte omstandigheden: lange uren, hoge werkdruk, weinig tot geen pauze. Het kiezen van een post en je uren kan je natuurlijk ook niet kiezen. "Je moet maar een beetje geluk hebben". Achteraf duurt het dan nog een half jaar voordat je een betaling ontvangt. Sluit je niet aan bij deze organisatie... Er zijn er echt zoveel betere.
Echt spijtig dat ik hier een negatieve review moet schrijven, had toch echt gehoopt op een professionelere aanpak