Teva schoentjes besteld en geleverd gekregen zoals afgesproken. Helemaal super!
Goed product voor een goede prijs. Wordt wel met beetjes duurder. Snelle levering, binnen 5 dagen.
Levering vanuit Engeland naar Nederland in precies 1 week tijd. Super dus. Alles zat goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Betrouwbaar en vlotte levering
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
betrouwbaar!
Teva schoentjes besteld en geleverd gekregen zoals afgesproken.
Helemaal super!
Oplichters
Nog steeds niets ontvangen, geen contact kunnen opnemen omdat de telefoonlijnen altijd buiten gebruik zijn, e-mail versturen lukt niet omdat er geen email adressen aanwezig zijn op de site. Kortom erg slecht bedrijf en niet te vertrouwen. Waar je wel op kan vertrouwen is dat je je geld kwijt bent en naar je spullen kan fluiten.
Betrouwbaar en vlotte levering
Goed product voor een goede prijs
Vlugge levering
Vlugge levering, goede kwaliteit van het artikel en zeer goede prijs!!
Vlotte levering
Correct en snel
Na 21 dagen nog altijd niets ontvangen
Na 21 dagen nog altijd niets ontvangen. Op herhaaldelijke mails van mijn kant uitsluitend vage antwoorden als 'wij vinden het heel vervelend voor u'. Geen werkende link naar waar mijn pakket te volgen is. Ik zal hier NOOIT meer iets bestellen en moet op dit moment maar hopen dat ik mijn geld retour krijg...
Besteld en netjes na 5 dagen
Besteld en netjes na 5 dagen , zoals afgesproken, geleverd ! Keurig verpakt.
Zou het zo weer doen
Goede en snelle levering en bij chat …
Goede en snelle levering en bij chat contact meteen antwoord.
Prima bedrijf!!!!!
Super snel geleverd
Super snel geleverd, zondag in Engeland via internet besteld en op woensdag geleverd.
Prima service
Duidelijke site en info hoe en wanneer de bestelling afgeleverd wordt. Levering 8 dagen na bestelling en dat viel mee.
Betrouwbaar bedrijf!
Betrouwbaar bedrijf! Komt zijn bezorgafspraak na. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Levering vanuit Engeland naar Nederland …
Levering vanuit Engeland naar Nederland in precies 1 week tijd. Super dus.
Alles zat goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.
Conform afspraak en keurig op tijd
Groot assortiment
Groot assortiment tegen lage prijs. Levering op de afgesproken datum, hoewel het wel makkelijk zou zijn dat de Nederlandse bezorger de instructie zou krijgen om het bezorgmoment door te geven.
Snel besteld en snel in huis
Sneller geleverd dan eerder vermeld.
Prima service
Binnen de verwachtte termijn is bestelling geleverd. Prima service!
Heel goed. Op tijd!
Goed produk. Onze dochter os heel erg blij met haar cadeau!
Prima geregeld. Geen probleem.
Goede ervaring met hun ,voor de eerste keer