Snelle levering. Per ongeluk zat er alleen het serum in de verpakking en niet de mascara. Na een mailtje daarover werd direct de mascara alsnog toegestuurd. Prima service!

Ik heb de mascara besteld. Mijn pakket kwam niet aan, werd als bezorgd geregistreerd. Gemeld bij FL, later mascara én serum gekregen voor het ongemak. Dit pakket kwam wel netjes aan maar gewoon in... Toon meer

Snelle communicatie en vriendelijke mail. Had 2x product besteld, maar 1 geleverd gekregen, na mailtje gestuurd te hebben binnen no time antwoord en binnen 2 dagen product nageleverd.

1. Cosmeticawinkel

Bij Flore Lumière omarmen we de unieke schoonheid en willen we dat onze klanten zich stralend voelen met onze hoogwaardige cosmetische producten en persoonlijke service.

4,5

Uitstekend

Eerlijke beoordeling!

Dit pakket kwam wel netjes aan maar gewoon in een grijze zak. FL zegt niet in zakken te versturen en hier lees ik ook de ervaringen van mensen hoe mooi de verpakking is, was niet het geval bij mij. Het eerste pakket kwam uiteindelijk ook aan maar het was opengescheurd, vastgeplakt, mascara niet geseald. Foto's gestuurd naar FL, zij snappen het ook niet. Verder heb ik een aantal keren het verzoek gekregen een beoordeling te geven. Tip: geef de mensen wat méér tijd om het product goed te gebruiken. De 5 sterren zijn voor hoe zij het hebben opgelost met mijn bestelling en het prettige contact tussendoor.
Over de producten: het serum gebruik ik nu ruim een week, wilde op z'n minst 3 weken wachten want je wimpers gaan echt niet groeien binnen een week! Het is geen wondermiddel!
Ik heb korte dunne wimpers dus als ze langer en voller worden zie ik het verschil echt wel! Mascara is ok, ook dat heeft tijd nodig. Wat ik wel kan zeggen is dat ik met een gevoelige huid geen last van heb en dat is al heel wat! Of ik deze producten in de toekomst blijf gebruiken weet ik nu echt nog niet.

4 augustus 2025

Goede service!

16 juli 2025

Snel en vriendelijk.

29 april 2025

Top serum

Snel verzonden en het serum werkt super goed. Ik zie nu al verschil, heel blij mee

6 mei 2025

Snelle levering, keurig verpakt.Vooral het na vragen of het naar wens is waardeer ik bijzonder.Voor resultaat is het nog te kort.
Hoop dat ik er erg blij van wordt !!!

6 maart 2025

Brow / lash serum

Het brow / lash serum wordt erg snel en netjes verpakt ! De resultaten wat ik voorbij zag komen zijn erg mooi en ben hier ook dan zeker mee gestart ! Het product is erg fijn 😻

16 oktober 2024

Super fijne lash&brow serum

Super fijne lash&brow serum!
Ik ben met dit serum begonnen toen mijn wimpers er echt op z’n slechtst ooit uitzagen. Mijn wimpers zijn nu na 2 maanden weer zoals ze er altijd uitzagen! Mooi lang en vol. Had niet verwacht dat mijn wimpers zo snel konden herstellen.
Ben zeker te spreken over dit serum!

30 september 2024

Fantastisch!

Wat een leuke website! Heel overzichtelijk en duidelijk. Ik heb zelf de wimperserum besteld en na 2 weken zag ik al verschil! Deze is ook erg fijn in gebruik!
Alles was ook mooi ingepakt!

9 augustus 2024

Blij

Ik ben erg tevreden met het resultaat van het lash & brow serum! Mijn wimpers zijn veel langer geworden en mijn wenkbrauwen zijn voller, zonder kale plekken.

17 juli 2024

Effectieve wimperserum

Ik heb al veel verschillende wimperserums uitgeprobeerd, maar dit is de enige die effectief is zonder mijn ogen te irriteren.

1 augustus 2024

Erg fijn product!

Snelle verzending. Het wimper- en lash serum van Flore Lumiere komt in een prachtige, elegante verpakking. Naast de luxe uitstraling werkt het serum effectief; mijn wimpers zijn merkbaar langer en voller geworden na een paar weken gebruik zonder enige irritatie aan de ogen. Dit verbaasde mij positief omdat ik zelf een erg gevoelige huid heb, met name rondom mijn ogen. Dus zeker een aanrader!

10 augustus 2024