1. Vluchtboekingswebsite
  2. Vliegmaatschappij
  3. Reisbureau

Established in April 2021, flybe Limited is a British commercial airline which will operate throughout the UK and EU. We will commence operations in early 2022 with frequent, convenient, and great value flights that connect our customers to the people and experiences that really matter. We are dedicated to the highest standards of safety, passionate about excellent customer service and will always go the extra mile to make your journey the best it can be. Our environmental impact is something we take very seriously and we aim to make every step of your journey as sustainable as possible. Learn more about our environmental sustainability road map here.

1,5

Zeer slecht

1K reviews

Alles behalve FlyBe

Mijn heenvlucht had meer dan 8 uur vertraging. De terugvlucht werd geannuleerd.

Het FlyBe personeel was nergens te bekennen, en de tijden op de borden werden niet bijgewerkt. De enige communicatie met FlyBe liep via email.

Uiteindelijk was het de piloot zelf die op de heenvlucht de passagiers, die op dat moment al meer dan 8 uur wachten, kwam vertellen dat het toestel toch nog zou vertrekken.

Grond personeel is er in amsterdam niet

23 november 2022

PAS OP: je wordt getild met verborgen extra kosten

Via Flybe een vlucht naar Heathrow geboekt op 1 september 2022. Vooraf de voorwaarden op de website over de maten voor de cabinebagage bekeken en de maten van onze kleine koffertjes na gemeten. Waren ruim binnen de door FLYBE op hun eigen site gegeven afmetingen. Vervolgens bij balie 18, vertrekhal 3, op Schiphol begon het gedoe. De grondstewardess die de afhandeling deed, gaf aan dat onze koffers te groot waren. Dat gebeurde terwijl ze niet op de band stonden en zonder de afmetingen op te meten. Kennelijk een heel geoefend oog hier voor. Ze konden alleen mee als er extra voor betaald werd. Door haar werd met enige regelmaat gezegd dat alles anders ging bij FLYBE. Flybe vloog met een heel klein toestel en die koffers konden niet in de lockers boven ons in de cabine. Wat we ook voor verweer hadden, het was of extra betalen, of de koffers gingen niet mee. Op zo’n moment kun je niet anders of het familiebezoek valt in het honderd (en daar rekent men vast ook op). Onder protest betaald. De koffers werden voorzien van een gele VALET sticker en we moesten de koffers op het platform in een kist doen, waarna ze in het ruim geladen worden. Op het platform aangekomen stond er geen kist en de bagagesjouwer schonk geen aandacht aan ons. Koffers dus meegenomen de trap op naar het vliegtuig, waar een vriendelijke stewardess ons begroette, de koffers zag en geen enkele opmerking daarover maakte en ons onze plaatsen wees. Zonder probleem kon ik vervolgens beide koffers in de lockers boven ons opbergen en ook het sluiten van de locker gaf geen enkel probleem. Hoezo te groot??? Ik heb deze klacht onder de aandacht gebracht van FLYBE. Dat kan alleen via mail en je moet zelf de Engelse vertaling aanleveren. Net bericht gekregen en je raadt het al: ze gaan de extra kosten niet terug betalen, want ze hebben de afmetingen voor handbagage aangepast (kleiner gemaakt). Dat dit niet op hun website was vermeld, was geen reden om de klant gelijk te geven en terug te betalen. Nog nooit eerder zonder schrijnend gebrek aan klantgerichtheid mee gemaakt…..en u raadt het al, dit was echt de laatste keer bij FLYBE. Behalve deze review zal ik het niet nalaten om waar dan ook deze ervaring met anderen te delen.

1 september 2022

Ik geef 1 ster omdat lager niet kan

Ik geef 1 ster omdat lager niet kan! Onvriendelijk personeel, slechte communicatie en daardoor vlucht gemist terwijl we ruim van tevoren aanwezig waren. Andere vlucht kunnen boeken doordat die vertraging had waardoor een ander hotel betaald moest worden en een treinreis van Birmingham naar London! Op de terugweg 20 min voor vertrek pas de gate bekend, laatste check bleken mijn dochter en ik niet ingecheckt en hadden we allebei stoel 18b. Wat een geluk dat het vliegtuig niet vol zat! Chagerijnige trut bij het inchecken en dan nog zulke fouten maken! Personeel in het vliegtuig wel super aardig en behulpzaam! Die verdienen 5 sterren maar personeel op het vliegveld is om te huilen! Leuke dagen gehad in London maar wat een stress op de heen- en terugreis! Tip van mij: Boek niet bij Flybe!

27 juni 2022

Vlucht standaard vertraagd

Zowel op de heen en terugweg vertraging. Geven aan op een bepaald tijdstip te vertrekken maar dat blijkt de vroegst mogelijke tijd te zijn. Het kan dus volgens henzelf ook later worden (lees 2 uur tot eindbestemming UK). In beide gevallen bijna 60 minuten in het vliegtuig moeten wachten voor vertrek, zonder airco. Mensen klaagden vanwege de extreme hitte in de cabine. Er werd niets maar dan ook niets gecommuniceerd. Normale handbage koffers mochten op de terugweg ineens niet meer mee de cabine in, dit gold voor alle koffers. Zeer communicatie, nooit meer!

24 mei 2022

Koffer voldeed aan de afmeting

Koffer voldeed aan de afmeting, behalve dan voor de pootjes die er aan vastzitten en dus moest deze het ruim in. Heb deze koffer jaren terug aangeschaft toen ryanair haar regels aanscherpte. Nog nooit ergens problemen gehad met de koffer als handbagage. Bij geen enkele andere maatschappij zoals klm, transavia, ryanair, easyjet, SAS etc vanaf geen enkele luchthaven ooit probl3men gehad.
Flybe.. fly Better Elsewhere

17 februari 2020

Vlucht van ams-sou

Vlucht van ams-sou. Handbagage moet van extreem kleine opvang zijn. Heenreis geen probleem, maar terugreis moest mijn handbagagekoffer in ruim. Extra kosten 43 euro voor een vlucht die nog niet voor een derde gevuld was. Vlieg dus nooit meer met deze afzetmaatschappij.

15 januari 2020

Altijd te laat

Altijd te laat, echt gewoon standaard een uur tot 3 uur vertraging, elke keer weer. Daar word je echt moe van gewoon, daarnaast melden ze dit altijd pas als je op het vliegveld bent .. als je de optie hebt om met een andere maatschappij te vliegen, zeg ik doen!

11 oktober 2019

Flybe heel slechte vliegmaatschappij

Flybe heel slechte vliegmaatschappij. We hadden 1 uur vertraging. Stewardess waren ook niet vriendelijk. Zo te zien dit gebeurt vaker als ik naar al die verhalen ga lezen.
mijn vlug wijziging kan niet: omdat de vrouw zij: ik heb alleen 39 pond betaald en voor mijn hele tickets had ik 166 euro betaald. Begrijp dit allemaal niet. NX time kies ik een andere maatschappij.

31 augustus 2019

Flybe

Goedeavond. Ik ben dhr. B. A.
Ik zou de vlucht van vanavond pakken van Amsterdam naar Birmingham. Ik werd met grote verbazing niet toegelaten door uw grond handling personeel. We zijn geweigerd omdat mijn voor naam initialen niet correct staat op de boarding pass. Maar dat is mij niet bekend. Daarop heb ik gevraagd om hulp om dit voor mij op te lossen. Maar daar wilden zij niet aan meewerken en liep weg. Ik wilde haar nog een keer attenderen om mij te helpen omdat ik die ticket heb gekocht en die vlucht moest hebben. En daarop zei ze dat ik naar de service balie moest terug lopen bij de vertrekhal in het begin. Maar dat was geen optie anders miste ik de vlucht. Ik heb daartegen gevraagd om iemand te bellen van flybe om mij te helpen. Maar daarop werd zij kwaad en wilde alsnog weglopen nadat zij de desk heb dicht gedaan. Ik wilde haar naam hebben om toch een referentie punt creeeren voor evt klacht behandeling. Ik ben tenslotte mishandelt door 2 vrouwen en gediscrimeerd door allerlei vieze woorden. Ik ben verkleind en vernedert. Daarom ga ik aangifte doen aan de marrechausse die er bij was en een klacht indienen. Daarbij ga ik alle instanties bijbetrekken die hier mee geinterresserd is Plus wil ik mn geld terug van mn gemiste vlucht door toedoen van uw personeel. Mvg. B. A.

21 augustus 2019

Wat jammer dat ik deze site niet eerder…

Wat jammer dat ik deze site niet eerder bezocht had. Mijn 35 cm Ryanair koffer bleek ineens 36 cm geworden te zijn, 50 pond meteen betalen. Blijkbaar gaan ze bewust een centimetertje onder de Ryanair maten zitten om flink te cashen. Vermijdt dit bedrijf!

5 juni 2019

Cancelen en betalen!!!

Eerst wordt mijn vlucht op het laatste moment gecanceld, omboeken naar wat anders zou die dag niet meer mogelijk zijn. Dus verplicht een extra nacht blijven. Vervolgens zonder enige vorm van communicatie. Zelf maar moeten blijven vragen of er nu een hotel geregeld werd, welk hotel, en hoe we daar zouden komen. Uiteindelijk nog dik 2 uur op het vliegveld moeten wachten. Gelukkig. Ochten we voor de dag erna onze wekker om 5 uur zetten voor de eerst volgende vlucht!! Kom ik op het vliegveld moet ik opeens 60 Euro betalen om mijn trolley, waar ik altijd mee reis mee te mogen nemen. Diezelfde trolley die ik op de heenweg wel mee mocht nemen, moest ik nu opeens betalen. Nog nooit zo'n slechte vliegmaatschappij meegemaakt!!

26 april 2019

LCY-DUS avoid FLYBE !!!

LCY - DUS @ 27th Maart. Waardeloos beleid inzake bagage. Nooit problemen gehad met handbagage totdat Flybe met kartonnen doosje ging meten. mm-werk. Extra kosten 50 GBP !! Half leeg vliegtuig maar toch eenieder achterin plaats nemen.
Never again. Toch maar weer BA.

27 maart 2019

Niet boeken als je op tijd wilt zijn, liever iets meer betalen

Ongelofelijk slechte maatschappij, 3e vlucht voor werk deze week en resp. 2, 4 en 5 uur vertraagd, het excuus is iedere keer 'het vliegtuig was kapot". Meerdere keren van gate wisselen, zelfs van vliegtuig waardoor we in een soort achenebbes vliegende HTM bus met propellers zaten en alleen een magere 'sorry voor het opondhoud'. Maar een gratis bakkie koffie zit er niet in. Als je een deadline hebt voor werk, zou ik hier niet boeken. Zelfs de stewardessen zeggen in het vliegtuig, 'tja welkom in onze wereld.. het is een bende'. Begrijp niet dat dit wordt toegelaten, want het klinkt niet echt veilig als een vliegtuig tot 3x toe kapot is in 1 week! En.. we moeten nog een 4e keer helaas

22 maart 2019

Amsterdam - London

Amsterdam - London city

3 uur vertraging, uiteindelijk vliegen naar soutend i.p.v. London city, treinen reden niet, werd een bus ingezet.. duurde uren!
Geen communicatie..

2 maart 2019

Horrormaatschappij

Horrormaatschappij. Heenreis vertraging van 1,5 uur en terugreis compleet geannuleerd. We wachten al uren op een hotel en ook dat lukt niet. Nooit meer Flybe.

9 juli 2018

teleurstellend

Op onze vlucht van Amsterdam naar Reykjavik, met tussenstop in Birmingham, hadden 3 van de 4 vluchten ongeveer 1 uur vertraging. Hierover werden de passagiers nauwelijks geïnformeerd, alleen bij navraag en ook dan summier.
Daarnaast staat wel vermeld dat je voor ingecheckte bagage extra moet betalen, maar dat dit geldt per deelvlucht (je boekt dus 1 ticket, maar betaald voor 4 delen bagage) vind ik absurd en geldklopperij. Dit maakt de vlucht ook meteen niet meer goedkoop. Bij een vlucht kregen we pas 15 minuten voor het inchecken te horen vanaf welke gate het vliegtuig vertrok, dit gaf stress. En als kers op de taart was onze bagage, samen met bijna alle bagage van de passagiers, bij aankomst in Amsterdam kwijt. Hier werden wij niet over geïnformeerd, de vlucht verdween gewoon weer van het scherm bij de bagageband. Er was niemand van flybe te vinden om aan te spreken. Dit is geen fijn einde van je vakantie. Ik heb al veel gevlogen in mijn leven maar nog nooit zoveel ongemak gehad. Wij vliegen nooit meer met flybe.

4 augustus 2014
Reviews in alle talen tonen. (1.189 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken