Kontakten med FOMO er altid nem og professionel, hvis ikke de kender svar på spørgsmålet med det samme, så går der ikke lang tid før det kommer. Og så er det altid nemt at komme i kontakt med FOMO,... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Fulde 5 stjerner for kompetent vejledning og kundeservice. Fik den fineste service fra Betina Juul Pedesen. Al ros generelt herfra. I yder altid en super service
Bedrijf heeft geantwoord
Der var en god dialog og grundig gennemgang af de enkelte forsikringer. Det tog noget tid, der var ikke noget rush.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi ønskede at komme tilbage og kontaktede derfor selv FOMO. Vores kontakt Dennis var bare helt fantastisk! Han var omhyggelig, ærlig, nærværende og skabte en tryg ramme omkring os. Vi følte os hørt i... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Odensevej 8 A, 5700, Svendborg, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Jeg fik rigtig god rådgivning ifm tegning af ny campingvogn forsikring og dermed en rigtig god pris.

Antwoord van FOMO
Har kun oplevet god service og behandling ved enkelte skader mv. Sidst i forbindelse med udvidelse af bilforsikring.

Antwoord van FOMO
Fomo vil gerne have forståelse for min oplevelse ? Den er meget negativ da de efter min henvendelse kontakter mig uden at have sat sig ind i min sag og ikke en gang kan fortælle mig hvilket beløb jeg skylder dem
Det har jeg bedt den men de vender ikke tilbage tiltrods for at de har mit telefon nr. samt min mail
Bolden ligger ved Fomo og jeg ser frem til at høre fra dem

Antwoord van FOMO
Altid hjælpsomme og pragmatiske i tilgangen til skader samt løsningsorienteret skadesbehandling.

Antwoord van FOMO
Jeg vil gerne tage mig tid til at udtrykke min fulde tilfredshed med den ekstraordinære kundeservice, jeg har modtaget fra Thomas Find hos FOMO Forsikring. Fra det øjeblik, jeg trådte ind i dialog med ham, blev jeg mødt med en bemærkelsesværdig professionalisme og en dybdegående forståelse for mine forsikringsbehov
Det, der virkelig adskiller Thomas, er hans engagement i at finde den mest passende løsning for mig som kunde. Han gik langt ud over forventningerne for at sikre, at jeg følte mig tryg og fuldt ud dækket af min forsikring. Hans venlige og imødekommende attitude gjorde hele processen utrolig behagelig.

Antwoord van FOMO
Behagelig samtale med forsikrings manden. Fortalte alt, og gik i dybden med de forskellige forsikringer,
Kan på det varmeste anbefale FOMO Forsikring.

Antwoord van FOMO
Kompetent, ærlig og venlig rådgiver.
FOMO dækker altid for det man har aftalt og betalt for.

Antwoord van FOMO
Dejlig forsikringer til nogle gode priser🤗

Antwoord van FOMO
De har en behagelige måde at håndtere ting på.
Og kommer med nogle gode råd.
De er søde mennesker at snakke med.

Antwoord van FOMO
Syntes de er gode til at forklar og tager fat i kunderne hvis der skulle være ændringer i ens forsikringer for at se om der kan være ændringer til min fordel. Et forsikringsselskab der er meget ærlig.. kan varmt anbefaling herfra..

Antwoord van FOMO
Er stadig meget rystet. Jeg har været udsat for en meget alvorlig arbejdsulykke ( JEG IKKE SELV VAR SKYLD I ) og nu mere end 3 år senere så dækker min forsikring så ikke den sygdom der er opstået deraf. I første omgang fik jeg ikke engang den paragraf de brugte som begrundelse den måtte jeg selv ringe og bede om. Den de så henviser til er det rene plader og den typiskemåde at trække det hele i langdrag. Jeg kommer til at kæmpe for dette. Men med alt respekt for de gode ting Fomo/Tryg gør så burde de betale deres kunder hvis liv er ødelagt det de har krav på før de bruger end masse penge på andre områder. Kunderne betaler trods alt hver mdr. i troen på de er forsikret.

Antwoord van FOMO
jeg synes jeres forsikringer er stedet voldsomt i pris

Antwoord van FOMO
Har kun godt at sige om Fomo, de yder høj kundeservice og går langt for deres kunder.

Antwoord van FOMO
Lees meer over geverifieerde reviews.