FONET - IP-telefoni - Mobiltelefoni Reviews 268

TrustScore 5 uit 5

5,0

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

12 med Stjerne, Uovertruffen service. Martin ordnede alle logistiske vanskeligheder samme dag og jeg har sjældent fået så fantastisk service! Min veninde spurgte faktisk om jeg også fik privat n... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været kunde / partner i flere år, hver gang man er i dialog med Fonet bliver man positivt overrasket modsat andre i marked, hvor selv simple problematikker er kæmpe opgaver, hvor hos Fonet er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Levering til tiden, og hurtig og venlig respons ved henvendelser. Ingen problemer med Fonet. Porteringen fra TDC tog dog en evighed (udelukkende TDC og min egen skyld), men under hele forløbet har Fon... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk selskab! Har lige fået et ekstra mobilnummer. Telefonisk henvendelse med et spørgsmål blev besvaret omgående ( ingen ventetid) Henvendelse via mail i samme forbindelse blev besvare... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telefoon- en internetdienst
  2. Mobiele netwerkaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hvorfor FONET? Det er enkelt, gennemskueligt og fleksibelt Ingen oprettelsesgebyr og bindinger Gratis flytning af dit nuværende telefonnummer Stort udvalg af services er inkluderet i abonnementet Intuitiv selvbetjening samlet et sted Konkurrencedygtige priser Benyt eget udstyr eller få leveret 'Plug & Play'

5,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

De bedste på markedet.

Jeg har været kunde hos Fonet i flere år.
De kan bare deres kram og de har været meget stabile i drift.
De få gange jeg har haft brug for teknisk hjælp har de været meget hurtige i aftrækkeren og utrolig professionelle.
Jeg har ikke haft brug for hjælp fordi der var noget galt fra deres ende men fordi jeg har skiftet udstyr og haft behov for at hen konfigurere det.
Kan varmt anbefale Fonet til alle der gerne vil have telefoni der virker.

13 mei 2020

Super tilfreds.

Super tilfreds.
God support. og har typisk gerne en løsning til vores konkrete problem, også selvom at det er vores egen utraditionelle løsning! :D

21 maart 2020

Særdeles tilfreds!

Jeg har benyttet mig af FONET i omkring 10 år. Jeg har været særdeles godt tilfreds, ingen problemer overhovedet. Der har været én eller to gange linken har været død et par timer, det må siges at være ret god klasse.
Eigil, Færøerne

5 maart 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kører som det skal, uden problemer.

De få gange (2-3 gange over 7 år) hvor jeg har haft behov for at kontakte supporten, har det *altid* været en behagelig oplevelse.

I al den tid jeg har været kunde hos Fonet, har jeg kun oplevet 1 gang at deres system var nede kortvarigt.

27 januari 2020

Fint produkt

Fint produkt. Fin pris (lige bortset fra opkald til DK mobil).
Fremragende og venlig service (support).

5 juli 2019

Fantastisk firma!!

Har været kunde hos Fonet i mange år, deres produkter og kunde service er fantastisk.
Sidst jeg skrev en email til dem, for at få hjælp til et problem, svarede de tilbage efter 2min. Ganske enkelt imponerende!!

6 december 2018

VIrker bare..

Fonet IP telefoni er bare super godt.. virker altid også her fra Asien, så klart at ingen bemærker man er 20 timers flyvning borte.. super godt..

2 april 2018

Danmarks bedste telefonselskab

Tak for en problemfri overførsel af mine 3 mobilnumre. Jeg var i mange år godt tilfreds med BiBob. Da det blev købt af Telenor og senere omdøbt til CBB gik det ned af bakke. Senest har CBB meddelt af de overgår til minuttaksering. De har forsøgt at skjule eller bagatelliserer det. Jeg opfatter det som en voldsom prisstigning og det slog hovedet på sømmet. Fonet er fremragende og jeg har allerede anbefalet det til venner og bekendte.

21 maart 2018

Uovertruffen service fra Support

Jeg har haft flere henvendelser til Support vedr. tekniske spørgsmål/ problemer. Der er altid hurtigt svar, og hvis der er behov for nærmere tekniske undersøgelser, bliver disse gennemført. Hvis det overhovedet er muligt at finde en løsning, så skal man nok finde den. Når prisen så oven i købet er særdeles rimelig, kan jeg kun på det varmeste anbefale firmaet.

18 februari 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.