Fonifix Mechelen Reviews 7

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Nieuw scherm voor gsm

Ik liet de display van mijn iPhone vervangen, en de medewerker gaf op voorhand al aan dat de kleuren kunnen afwijken. Zelfs dit valt super goed mee, laat staan dat het storend is! Wees niet te snel misnoegd door dit soort waarschuwingen, zeker voor de prijs die ze bieden, is de kwaliteit helemaal in orde. Daar bovenop is het personeel enorm sympathiek en joviaal.

26 april 2025

Correcte én goedkopere herstelling.

Vriendelijke ontvangst. Schermprobleem van de ipad opgelost en veel goedkoper dan verwacht. M’n had gezien mijn onwetendheid simpel een véél duurdere reparatie kunnen uitvoeren maar deden dat niet.
Héél correct.

24 april 2025

Top service !

Super snel geholpen met mijn kapot scherm van mijn iPhone binne het uur kon ik hem al weer ophalen. Heel vriendelijk personeel ook ! Zeker een aanrader

29 oktober 2024

Valse marketing, verschil in helderheid/contrast

Zeer vriendelijk personeel, ik kon meteen een afspraak maken en werd snel verder geholpen. Toch worden gemaakte beloftes jammer genoeg niet nageleefd. Ik koos bewust voor de duurste optie omdat er dan met 'originele Apple schermen' wordt gewerkt. Achteraf zag ik toch veel verschil... verminderde helderheid, minder felle kleuren, weinig contrast, geen 'true tone' meer... ondanks de keuze voor de duurste optie, was ik niet tevreden met deze herstelling. Ik raad aan je Apple scherm te laten vervangen bij Apple zelf, dat zal iets meer kosten maar bespaard je een hoop frustratie. Als je er snel en goedkoop vanaf wil komen en het niet uitmaakt hoe helder jouw scherm is, is Fonifix wel de juiste optie.

15 juli 2024
Logo Fonifix Mechelen

Antwoord van Fonifix Mechelen

Hey Neal,

Wanneer je kiest voor onze duurste schermen zijn dit origineel refurbished schermen. Dit staat ook zo op de website aangegeven. Dit wil zeggen dat je display 100% origineel is. Als je toch problemen ondervindt met de kleuren is dit inderdaad te wijten aan de true tone functie. Moest je deze niet terugvinden dan dien je even terug te komen naar onze winkel (op afspraak) zodat we deze voor jou kunnen activeren. Er zal wellicht iets misgelopen zijn met de activatie. Vaak kunnen we dit niet nakijken als er geen toegangscode wordt meegegeven door de klant waardoor we niet in het toestel kunnen.

In ieder geval lijkt het erop dat je geen gebruik hebt gemaakt van je 12 maanden garantie. Moest je dit als nog willen doen gelieve contact op te nemen via fonifix.be/contact. Ik had je graag gecontacteerd maar ik vind op jouw naam "Neal Gaethofs" geen ticket terug.

Mvg

Geen positieve ervaring

Geen positieve ervaring. Ik liet het scherm van een iPad vervangen. Men zegt met ‘echt’ wisselstukken te werken, maar de kleuren van het scherm waren anders, en binnen 1 dag was het lcd scherm stuk, zonder dat er iets echt beschadigend met de iPad gebeurd was. Het viel niet onder garantie. Toch opnieuw laten maken, verschillende verkopers gaven andere info over wat kon en wat niet (met dus invloed op de kostprijs). De opdracht over het opnieuw laten maken van het scherm was niet doorgegeven, waardoor er een weekend en 2 dagen langer over ging. Bij het afhalen rekende men 40€ voor een beschermglaasje aan, waar ik 3 weken voordien voor hetzelfde glaasje 30€ betaalde. Na protest werd er toch 10€ afgedaan, maar transparant en correct is dit niet.

22 augustus 2023

Geen organisatie bij afspraken

Ik maakte een afspraak om batterij in Nokia 8 te plaatsen, kreeg afspraak en bevestiging e-mail dat de batterij voorradig was. Toen ik op de afspraak kwam in Antwerpen, bleek dat er geen organisatie was en geen batterij. De verkoper ter plaatse kon niets vinden, deed moeite en probeerde collega te bellen,tevergeefs,dus voor mij nutteloze verplaatsing en geen oplossing.
Ik zal uw bedrijf zeker niet aanraden.

18 juni 2022