1. Reisbureau
  2. Kaartverkoper voor evenementen
  3. Sporttourbedrijf
  4. Touroperator
  5. Reiszoekmachine

Bij FootballTrip stel je je voetbalreis helemaal zelf samen. Het wordt helemaal de trip zoals jij het wilt. Je kiest je tickets, je vlucht, hotel en extra’s zoals stadiontours of verzekeringen bij wedstrijdwijzigingen. Bovendien zie je direct de totaalprijs van je reis. Geen boekingskosten, luchthavenbelasting of andere toeslagen achteraf dus! De voetbalwedstrijd is het hoogtepunt van je reis. Dat wil je natuurlijk meemaken met je voetbalmaten naast je. Daarom krijg je bij ons een unieke 100% zitplaatsgarantie. Tot 3 personen zit je gegarandeerd naast elkaar. Jouw voetbalreis moet perfect verlopen. Daarom mag je ons dag en nacht bellen voor alle zaken waarvoor je onze hulp nodig hebt. Via ons heb je live toegang tot de beste prijzen voor je vlucht, hotel en wedstrijdtickets. We hoeven ook geen dure reclamecampagnes door te berekenen, onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Dat merk je wel aan de scherpe prijs van je voetbalreis!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Manchester City vs Arsenal

Het was een fantastisch geregelde reis. Hebben van vrijdag tem maandag in Manchester geweest. Zaterdag naar de vrouwen in Old Trafford gaan kijken, wel met een gelukje. We gingen naar het stadium gaan kijken en de vrouwen speelde en konden nog tickets kopen. Zondag dan de topmatch City tegen Arsenal waar we zeer goede plaatsen hadden.....Wat een ervaring. Hotel was top, echt alles was top vorig weekend. Bedankt, echt een aanrader!!!

22 september 2024

Antwoord van Footballtrip

Bedankt voor de vriendelijke woorden! We zijn zo blij dat je een geweldige voetbalreis hebt gehad. We staan klaar voor je volgende reis wanneer jij dat bent.

Voetbalreis Barcelona

Was een leuke reis,goede zitplaatsen in het stadion.
Goed georganiseerd.
En nogmaals bedankt aan Jonathan,voor de hulp omdat ik met de terugreis niet kon inchecken en dankzij hem wel gelukt

10 februari 2024

Antwoord van Footballtrip

We zijn zo blij dat je een gedenkwaardige voetbalreis hebt gehad! Laten we de volgende nog beter maken.

Wij zijn naar de wedstrijd Manchester…

Wij zijn naar de wedstrijd Manchester City-Everton geweest. Alles was tiptop in orde. De informatie op voorhand, de aangeboden hotels en de wedstrijd zelf. Goede zitjes en toegang tot lounges. Alles is perfect gelopen zoals het hoort. Een dikke 10 voor ons. Zeker een aanrader.

10 februari 2024

Antwoord van Footballtrip

Heel erg bedankt voor je beoordeling! We zijn zo blij dat je voetbalreis precies was wat je had gehoopt. Tot de volgende keer!

Toon reviews in alle talen. (5 reviews)