Ford Courier Service Uitermate Slecht
Enkele maanden terug een NIEUWE ford courier gekocht. Na een paar weken ontvingen wij een brief vanuit Ford Nederland dat er een fabrieksfout in de bus kon zitten. Met de bus mankeerde op dat moment niks en we brachten hem naar Dekker garage Molenaar in Volendam. Zij hebben de fabrieksfout gecontroleerd en deze bleek volgens de garage niet in onze bus te zitten. Na 4 dagen verscheen er een melding in de display van de bus met daarop Stuurbekrachtiging Storing. We hebben de bus terug gebracht naar de garage en daar bleek dat de fabrieksfout toch in onze bus zat. De bus staat inmiddels al 5 weken!!! bij de Dekkergroep garage Molenaar in Volendam en ze zijn nog niets verder. Ze zeggen dat er een probleem is met de software en dat deze tot op heden nog niet opgelost kan worden.
Inmiddels zitten wij al 5 weken zonder onze bedrijfsauto en wanneer we vragen naar vervangend vervoer is dit niet mogelijk. We hebben de auto bij een andere garage gekocht dus verwijzen ze ons naar die garage en zeggen dat zij voor vervangend vervoer moeten zorgen omdat de auto daar gekocht is. De garage waar we de auto gekocht hebben wil ons graag wanneer we in nood zitten een auto geven maar zegt ook dat ze dit niet kunnen blijven doen. Wanneer zij naar vervangend vervoer vragen bij Ford krijgen ze te horen dat dit niet mogelijk is, terwijl telefonisch door de klantenservice wordt verteld dat dit soms wel mogelijk kan zijn. Ons idee is dan ook dat de garage niet veel moeite doet om tot een oplossing te komen. Meerdere malen met de klantenservice gebeld maar tot een oplossing komen ze niet. Ze wijzen elkaar allemaal aan maar uiteindelijk gebeurd er niets.
Ondertussen zitten wij al 5 weken zonder auto, omdat Ford een probleem heeft met de software van een nieuwe bus. Zelf proberen we meerdere oplossingen te bedenken maar er wordt totaal niet meegedacht aan de andere kant van de telefoon.
Vorige week gebeld met de garage met de vraag of de monteur mij wilde terug bellen. Zijn nu 6 dagen verder en nog geen telefoontje mogen ontvangen…. Hoe moeilijk kan het zijn zou je zeggen…. Ook het hoofdkantoor van de Dekkergroep heeft geen antwoord en komt niet met een oplossing.
Service is uitermate slecht.
Hoop dat mensen dit lezen en 2x na denken voordat zij een Ford aanschaffen.