Bryllupsfotograf Forevigt.dk Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kære Forevigt! Vi er så glade for vi fik jer anbefalet af et vennepar. Nu står vi heldigvis med nogle perfekte minder fra livets største fest. Vi har fået så mange skønne billeder fra både vielse... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusen takk for mange, mange flotte bilder Vi er veldig fornøyde. Ideen med rosebladene på Rådhustrappen var kjempegod, gruppebildene ble fine. Mange gode bilder av oss, og våre venner... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rene og Emil gjorde et fantastisk stykke arbejde til vores bryllup 5. August. De var til stede over alt og har fanget så mange fine, rørende og sjove øjeblikke - uden at tiltrække sig opmærksomh... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej Sanne og Forevigt 🇩🇰 Vi lovede jer at vi ville smide en kommentar når tiden tillod det. Det lykkes endelig at finde en halv time til at give en feedback. Som du nok fornemmet, så var... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huwelijksservice

Geschreven door het bedrijf

Bryllupsfotograf og fotograf til bryllup Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Randers, Vejle, København, Aallborg, Kolding, Haderslev, Viborg, Holstebro, Billund, Herning, Varde, Åbenrå, Sønderborg, Tønder, Aalborg, Fåborg, Svendborg, Skive, Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Jylland, Fyn, Odense, Vojens, Bramming, Ikast, Esbjerg, Nyborg, Svendborg, Horsens, Slagelse, Holbæk, Kalundborg, Roskilde, Mariager, Lemvig, Ribe, Faaborg, Assens, Sønderborg, Fredericia, Sjælland.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu der gået næsten 3 måneder siden vi…

Nu der gået næsten 3 måneder siden vi blev gift og vi har beklageligvis først fundet tiden til at skrive denne anbefaling af bryllupsfotograf forevigt nu.

Vi modtog alle vores bryllupsbilleder i et flot online galleri. Der var både mapper med behandlede billeder og ubehandlet. Der var skudt over 2000 billeder fra dagen og sikke mange skønne minder fra vores livs fest.

Du var som fotograf helt fantastisk på dagen. Du blendede bare så perfekt ind mellem familie og vores gæster!

Du har naturtalent for bryllupsbilleder. Vi er SÅ glade for vi valgte dig!

Anne Gitte og Mark

5 september 2020

Hej Sanne og Forevigt 🇩🇰

Hej Sanne og Forevigt 🇩🇰

Som du nok fornemmet, så var vi vildt glade for dit engagement på dagen. Du stod jo ikke stille 2 minutter, før du fløj afsted mod næste ide.

Vi har fået så mange konge billeder af knægten og familien. Og portrætterne af os sidder jo også lige i skabet.

Vi er begge imponeret over de mange detalje skud du fangede af alle Mias hjemmehæklede bordpyntsdetaljer og de gode billeder af festens dansende gæster.

Dagen er fanget spot on og vi er begge fuldt tilfredse 👏👏👏👏👏

15 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da min mand og jeg gik på jagt efter en…

Da min mand og jeg gik på jagt efter en bryllupsfotograf var vi både blevet anbefalet et par fotografer, havde mødt nogle på bryllupsmesser og selv Googlet nogle. Det ER en jungle. Der er RIGTIG mange fotografer af vælge imellem og vi blev faktisk mere i tvivl en overbeviste da vi surfrede nettet for fotograferne. Alle beskriver jo sig selv, som de bedste fotografer i branchen og det bliver ikke lettere af at vi når vi kontaktede fotograferne fik en masse “blær” om hvor mange billeder den enkelte havde skudt af kendisser osv. Vi ville bare gerne have en til at lave nogle flotte billeder og ikke mindst også en der passede ind i vores selskab. Jeg var så heldig at være med til min kusines bryllup få måneder før vi selv skulle holde bryllup.

De havde booket bryllupsfotograferne forevigt og vi fik en lang snak med fotografen i løbet af aftenen omkring branchen og hvad vi skulle være opmærksomme på når vi skulle vælge vores bryllupsfotograf. I sidste ende, endte det med at vi følte at (René), som fotografen hed ubevist havde solgt sig selv til os og vi valgt derfor at aflyse den fotograf vi faktisk havde booket da vi fandt ud af René kunne fotografere på vores bryllupsdag.

Så kom dagen og som vi jo allerde havde oplevet blendede René perfekt ind imellem vores gæster og familier. Vi bemærkede stort set ikke han var tilstede.

Da vi så skulle til at skyde portrætterne af os, oplevede vi René træde totalt i karakter og guidede os perfekt med forskellige poseringer.

Efter dagen gik der små 3 uger og billederne ankom via et link i en mail til en “lukket” hjemmeside, hvor vi kunne downloade og dele billederne fra dagen med familie og venner.

Vi fik et fantastisk indtryk af René fra forevigt.dk både ved min kusines bryllup, men også ved vores eget og billederne er HELT fantastiske ! Vi kan på det varmeste kun anbefale Rene og forevigt.dk til jeres bryllup. Vi står gerne klar med en reference.

De kærligste hilsner og tak fra
Gitte og Lars

9 juni 2020

Dårlig service..

Dårlig service..

Jeg sendte en mail til forevigt.dk om de havde datoen ledig til at tage billeder til vores bryllup..
Der gik lige knap 14 dage hvor vi intet svar fik.
Jeg ringede så til det nr der stod på hjemmesiden, og fik fat i en Lone.
Jeg forklarede hende at vi intet havde hørt, og hun lovede at tage fat i dem der sidder med mails, jeg sendte min mail og et screenshot af den mail jeg havde sendt, til og med sendte jeg en ny mail til dem.
Jeg har stadig intet hørt, så vi skal bestemt ikke have dem til at tage billeder!!!

9 juni 2020
Logo Bryllupsfotograf Forevigt.dk

Antwoord van Bryllupsfotograf Forevigt.dk

Hej Jeanette!

Tak for din feedback. Vi tager selvfølgelig alt kritik til os og gør hvad vi kan for at forbedre vores service hele tiden.

Jeg skal dog nævne at jeg sidder med alle mails for firmaet og jeg har nu dobbelt tjekket. Jeg har aldrig modtaget nogen mails fra dig.

Hvis du ønsker at booke os, så vil vi da hellere end gerne assistere jer med fotograferingen. Men grundet Covid19 har vi haft SÅ utrolig mange brudepar, der enten har aflyst eller flyttet deres datoer rundt, så det har skabt en masse forvirring og frustrationer i branchen.

Jeg håber da du vil skrive til os igen. Skal jeg med glæde besvare din mail. Jeg vil dog bede dig sende en mail fra en anden mail end den du tidligere har skrevet fra, da vi ikke har modtaget noget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da vi for næsten et år siden bookede…

Da vi for næsten et år siden bookede jer og talte med Lone i telefonen var vi ikke et sekund i tvivl om i var det rette valg for os til vores bryllupsfotografering. Vi blev guidet godt igennem jeres bryllupspakker og vi endte med at vælge en heldagsfotografering da vi begge var enige om at et bryllup jo kun kommer en gang.

På selve dagen blendede du bare SÅ perfekt indimellem vores gæster og vi bemærkede slet ikke alle de steder du var med dit kamera. Jeg er vild med billedet du fangede af min mor med lille My. Så skønne !!

Alt i alt en meget behagelig oplevelse vi bestemt gerne vil anbefale til andre brudepar der skal giftes i Kolding området ❤️

31 mei 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehøvlet service og ingen forståelse

Redigeret efter svar fra Forevigt:
Som vi skriver i vores anmeldelse var dette i forbindelse med vores bryllup SIDSTE ÅR. Situationen med COVID-19 kan derfor ikke bruges som undskyldning. Vi har desværre meget svært ved at se, hvad det skulle løse at kontakte Forevigt igen.

Vi havde booket en fotograf fra Forevigt til vores bryllup sidste år, og selve fotografen var vi sådan set nogenlunde tilfredse med. Hun var ikke så venlig, men hun fik taget nogle fine billeder. Det er servicen, man modtager fra ejeren af virksomheden, der for os er grunden til den ene stjerne. Da der var gået godt over 4 uger, skrev vi til kontaktmailen, hvornår vi kunne forvente vores billeder, men vi fik intet svar. Efter nogle dage kontaktede vi fotografen, men hun kunne ikke hjælpe, da hun havde afleveret billederne, og det var uden for hendes hænder. Hun henviste os dog videre, men da ingen på vejen kunne hjælpe, blev vi til sidst henvist til ejeren af virksomheden. Han tog ikke telefonen, selvom vi spurgte, om det var muligt at blive ringet op, så vi skrev til ham i stedet for. Hans svar vidnede om, at han intet kendskab havde til vores billeder, og han skrev enormt flabet, at kontoret (der ikke svarede på vores henvendelse), jo nok havde travlt med at redigere billederne i stedet for at svare på mails. Vi endte med at vente langt længere på vores billeder, end de lover, når man booker, og vi gik flere uger, hvor vi faktisk var i tvivl om, hvornår og om vi ville modtage dem. Ikke særlig fedt, når det er billeder fra den største dag i éns liv. Hele oplevelsen vidner om et alt for stort firma, der tydeligvis har mistet følingen med de mennesker, der booker dem - til i øvrigt urimeligt mange penge, servicen taget i betragtning. Kunne vi vælge om, ville vi aldrig have valgt Forevigt. Som flere andre skriver, er servicen simpelthen for dårlig, og der er mange andre bryllupsfotografer at vælge imellem.

30 mei 2020
Logo Bryllupsfotograf Forevigt.dk

Antwoord van Bryllupsfotograf Forevigt.dk

Hej Natasha!

Vi er rigtig kede af du har oplevet vores ellers populære produkt på denne måde. Det bliver naturligvis taget til efterretning og vi vil gøre alt for at vores kunder bliver glade.

Vi har pt og grundet Covid19 ikke kunnet holde samme struktur og besvarelser af mails som vi ellers plejer. Ikke at vi bruger dette, som undskyldning. Men vores koordinering når vi sidder i samme hus og pludselig sidder hjemme forskellige steder i landet, ja så smutte, der desværre nogle fejl ind. Kommunikation er nøglen her og jeg synes selvfølgelig i skal skrive til os igen, så vi kan løse jeres problematik på en ordentligt måde.

Hej Forevigt

Hej Forevigt ! Blot for at sige tusind tak for det flotte billede af mine forældre, som du sendte som gave.

Skal hilse mange gange fra mine forældre, som er MEGET glade for gaven. Det er en fantastisk flot og professionel bog, du har lavet - og de har allerede genoplevet dagen rigtig mange gange.

Og hver gang der er venner eller familie på besøg, bliver bogen studeret flittigt.

Og næsten alle har bemærket, at de helt glemte, at der var en fotograf tilstede.

Så tak for din professionelle tilstedeværelse ! Vi er meget tilfredse !

21 oktober 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi tog kontakt til forevigt.dk med…

Vi tog kontakt til forevigt.dk med henblik på at tage billeder til vores bryllup, uden noget andet kendskab til ham end hans hjemmeside.

Efter et langt møde på location var vi slet ikke i tvivl om, at forevigt.dk var den helt rigtige fotograf for os. Han var både venlig, kreativ og engageret.

På bryllupsdagen dukkede han op tidligere end aftalt, var med hele dagen, det meste af natten og hele tiden med et stort smil på læben.

forevigt.dk fotografen, er så behagelig og fantastisk til at blende ind. Efter brudevalsen, da gæsterne var på dansegulvet, dansede forevigt.dk med imens han tog billeder, så han ikke faldt udenfor stemningen. Dét er en dedikeret fotograf!

Resultatet blev nogle fantastiske billeder og der er ingen tvivl om, at vi vil bruge forevigt.dk igen og klart anbefale ham til andre!

Skal i bruge en bryllupsfotograf af bedste kaliber, så book disse!!!

Kh
Anna og Thomas

16 oktober 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så er vi endelig hjemme igen fra den…

Så er vi endelig hjemme igen fra den skønneste ferie. Det har været nogle hektiske uger både før og efter brylluppet. Vores store dag var helt fantastisk og vi har derfor været utroligt spændte på om billederne kunne leve op til vores store følelser på dagen. Vi må blot erkende at vi heldigvis har fået SÅ smukke billeder til minde os om det hele.

Jo mere vi ser billederne, jo bedre "forstår" vi vores valg af jer som fotografer.

De er fantastiske og vi kunne ikke have ønsket os det anderledes. TUSIND TUSIND tak til jer.

Vi tager på job igen i morgen og har tænkt os, at videregive vores anbefaling af forevigt.dks kvalitet.

Endnu engang tusind tak for at have foreviget denne fantastiske dag på smukkeste vis.

Mange hilsner
Malene Madsen

15 oktober 2019

Bryllupsfotograf

Vi valgte at booke en fotograf via forevigt.dk i forbindelse med vores bryllup i august. Vi havde den store fornøjelse at få fotograf Lone ud på dagen til at forevige dagens begivenheder.
Lone er en rigtig god fotograf, og hun har formået at opfange hyggelige, sjove og finurlige øjeblikke på billederne, som ingen andre ville kunnet have gjort på samme måde.
Min mand og jeg er derfor meget tilfredse med resultatet på alle de mange, mange billeder, vi har modtaget, og vil til enhver tid anbefale andre også at booke via forevigt.dk.

10 september 2019

Fuld tilfreds

Vi fik taget billeder til vores bryllup. Vi er rigtig glade for vi tog beslutningen om en professionel fotograf. Selvom det er en stor post man skal finde når det er, er det det hele værd. Vi er fuldt ud tilfreds med de mange flotte billeder vi fik taget. Der er rigtig mange detaljer man ikke får med hvis det er gæsterne eller lign man har til at tage billeder. Mvh Søren og Maria

22 augustus 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er utrolig begejstrede for de mange…

Vi er utrolig begejstrede for de mange skønne billeder og vores gæster er vilde med de mange forskellige glade for billeder i tog af dem. Alt i alt en meget super god oplevelse! Fotografen fangede bare SÅ mange små detaljer, pynt vi havde lagt meget tid og kærlighed i at lave :)

10 augustus 2019

Hej Lone og forevigt.dk

Hej Lone og forevigt.dk

Tusinde mange skønne tanker og hilsner til jer. Vi modtog alle billederne som aftalt. Hvor er der bare mange gode at vælge imellem. Vi er SÅ glade for billederne du tog ved den røde port hos mine bedsteforældre af både os men også vores familier.

Vores gæster er iøvrigt super begejstrede for jeres online galleri. En nem og smart måde vi kan dele vores minder med dem på.

Min mand og jeg kan kun på det varmeste anbefale din person og dine billeder til alle par der skal giftes.

Igen mange mange tak 🙏🏼🙏🏼😘😘

26 juli 2019
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FORFÆRDELIG SERVICE! VI HAR IKKE FÅET VORES BILLEDER!!

Efter min sidste anmeldelse, kunne de lige pludselig godt finde ud af at svare mig og kunne sagtens finde en løsning, så jeg fik mine billeder i den høje kvalitet der er lovet når man booker.
Nu kan jeg pludselig ikke få billederne alligevel, da de ikke har de originale billedfiler. Det er kun deres fotograf der har dem, men hun er sygemeldt, så de mener ikke der er andet de kan gøre end at refundere 3000 kr til trods for at vi betalte 7100 kr. Hvis vi ikke er tilfredse med det, må vi selv kontakte den sygemeldte fotograf. HVAD!?!?!?!?!? Vi står nu tilbage med en masse slørede billeder fra vores bryllup. Det er en dag vi ikke kan gøre om og der er ikke et eneste godt billede derfra. Vi er ulykkelige og Forevigt.dk siger kun "Jeg kan ikke gøre mere. Så må I gøre hvad I vil" til at vi ikke vil godtage sølle 3000 kr. IKKE BOOK DEM!!!

26 juli 2019

Hej Rene og forevigt!

Hej Rene og forevigt!

Lad mig starte med at sige at vi er DYBT lykkelige for vores første fotograf meldte afbud. Vi har lige set billederne leveret fra den fotograf og det var ikke godt. Da vores billeder røg frem på bordet var der rigtig mange positive tilbagemeldinger. Især din evne til at fange alle de stemninger og små detaljer hi ikke selv fik med fra dagen.

Da du først spurgte om jeg ville give en kommentar på Trustpilot eller Facebook var jeg ikke meget for det. Jeg oplever ofte at det jeg vælger at betale for er nøje udvalgt og derfor står service lig prisen og ikke mere end det. Men med så mange smukke billeder af et par semi ufotogene mennesker som mig og Marc kræver jo mere end blot normale evner. Dit talent og din evne til at blende ind mellem gæster og familien er helt fantastisk !! Og så er du jo både en rar og professionel fotograf!

Til alle kommende brudepar!!

Vi kan til enhver tid anbefale Rene og forevigt.dk

Vi står gerne til rådighed med en udtalelse

Marc og Iben

3 april 2019

Hej Mathias!

Hej Mathias!

Tak for din mail med linket til billederne. Vi var bare SÅ glade da de landede så hurtigt. Du var bare helt fantastisk på dagen og vores gæster gav udtryk for du hele tiden var så sød og smilende. Under selve portrætterne hvor min kjole fik en plet løb du op til hotellet for at hente en klud til at fjerne pletten med. Man kan mærke du brænder for dit arbejde og vi fik også mange gode tips og tricks under fotograferingen.

Vi har faktisk nok allerede skaffet dig et bryllup til næste år, da min bedste venindes arbejdskollega skal giftes. Jeg har givet dem din mail.

Vi glæder os til at modtage fotobogen når den kommer. Tusind tak for en fantastisk indsats!

8 maart 2019

Tusen takk for mange

Tusen takk for mange, mange flotte bilder

Mange gode bilder av oss, og våre venner og familie. Fine minner fra en fantastisk helg.

Vi syns også bildene av oss med barna var helt etter vår smak. Så deilig uorganiserte, akkurat slik vi er.

Å plukke ut kun et foto til takkekort var ikke lett, vi klarte til slutt å bestemme oss.

Tusen, tusen takk for hjelpen.

Med vennlig hilsen
Familien Bertelsen

23 december 2018
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.