Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fotorammerne var let beskadigede og grimme i læderet. Glassene var snavsede, og der var noget hvidt fnug i pakken. Firmaet har dog efterfølgende lovet at refundere beløbet. Vh. Hanne

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop købt og ibrugtaget 6 fotoalbums fra Fotorammer Online. Produktet var i super kvalitet og helt som håbet/ønsket. Pakken kom 2 dage efter bestillingen - forsvarligt pakket og helt u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Antallet af stjerner siger det hele. Ordren blev afsendt samme dag som jeg bestilte, og var klar til afhentning dagen efter i pakkeboks. Derudover var der en lille håndskrevet hilsen på min ordrebe... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Binnenhuisarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Her finder du et kæmpe udvalg af fotorammer og fotoalbum. Her er fotorammer til dine yndlings billeder, som du gerne nyde hver dag. Fotorammer til sjov og ballade, til børn, til de romantiske over til de klassiske fotorammer i enkel stil. Rammerne kan selvfølgelig kombineres med hinanden, stil dem i klynger på reolen eller hæng dem på væggen og skab din egen stil.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fotorammerne var let beskadigede og…

Firmaet har dog efterfølgende lovet at refundere beløbet.
Vh. Hanne

30 oktober 2022
Logo Fotorammer Online

Antwoord van Fotorammer Online

Hej Hanne

Jeg er ked af og høre der er problemer med dine varer og levering. Jeg vil anbefale dig at kontakte os direkte, så vi kan tage hånd om sagen og hjælpe dig. Vi finder altid en løsning, og klar til at hjælpe, når vi bliver oplyst om et problem. Men det kræver at du skriver til os, ellers ved vi ikke, at der er uoverensstemmelse mellem dine forventninger og den virkelige verden.

Kh Mette

Bestilling

Bestilling af fotorammer levede fuldt ud op til forvendtlingerne. Leveringstiden var som oplyst. Har været fuldt ud tilfreds og dette bevirkede selvfølgelig også at da jeg bestilte forkerte mål en ramme bestilte jeg nogle nye med det samme jeg fik leveret
Kvalitet var Ok
Super ekspedition og levering 👍

27 juli 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin og hurtig levering.

Fin og hurtig levering.. eneste minus er at de bestilte rammer i to forskellige størrelser efter hjemmesiden skulle være helt ens.. dette var dog ikke helt tilfældet, men ikke noget der gjorde det store..

6 mei 2021
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

GLS forbliver en dårlig…

GLS forbliver en dårlig leveringsservice. Selv når man har betalt for levering til døren, ringer de IKKE på men istedet påstår, af der ikke er nogen hjemme og så kører til deres afhentningssted. Det sker desværre hver gang. I burde tilbyde Postnord som leverance partner.

2 maart 2021

Lees meer over geverifieerde reviews.