Freshlabelz
Alles prima, leuke collectie en aanbieding tijdens BF, alleen de bezorging werd steeds uitgesteld en uiteindelijk kwam er zelfs helemaal niemand meer (ik was thuis en ook geen briefje, online gevolgd)... Toon meer
De drie sterren geef ik omdat ik het altijd lastig vind als ik iets retouneer. Je moet dan bellen om een retourbon uit te printen en de kosten komen er dan ook nog bij. Dat moeten jullie echt verande... Toon meer
Spinnerij 53, 1185ZS, Amstelveen, Nederland
- klantenservice@freshlabelz.nl
- www.freshlabelz.nl
Mensen keken ook naar
Super snelle service en erg tevreden…
Super snelle service en erg tevreden met mijn kleding!
Communicatie Fresh Labelz
Een bestelling geplaatst bij Fresh Labelz. Zonder melding een gedeelte niet ontvangen. Het andere item (wat ik niet had gewild nu er een item niet geleverd kon worden) heb ik retour gedaan. Echter geven zij aan deze nooit ontvangen te hebben en heb ik alles moeten betalen. Het meest vervelende vind ik dat er slechte communicatie is vanuit Fresh Labelz.
Langere levertijd dan vermeld
Volgende dag bestelling in huis klopt niet duurde 5 dagen retour sturen voor eigen rekening
Het product was precies zoals…
Het product was precies zoals beschreven en zeer snel geleverd ben uiterst tevreden
Slecht Service
Teleurgestelden webshop ooit dar ik heb meegemaakt. Ik moest ruim 1 maand lang wachten voor mijn geld
Leuke kleding, retour een drama...
Op 26-04 bestelling geplaatst. Helaas was de kleding niet naar wens, dus heb ik de bestelling retour gestuurd.
Je moet eerst een formulier aanvragen en vervolgens alle informatie op een retourformulier schrijven. Dat is niet bepaald van deze tijd. Maargoed, op 08-05 retour verzonden.
Vervolgens hoor je niet dat de retour is aangekomen o.i.d, dus even een mailtje gestuurd (ook omdat ik veel negatieve verhalen las rondom het retourneren). Op 26-05 krijg ik een mailtje met:
"Dit is een bevestiging dat wij jouw terugbetaling hebben verwerkt. Let op: het kan een paar dagen duren voordat de terugbetaling wordt weergegeven op je bankrekening/creditcard."
Vervolgens zie ik inderdaad op paypal een terugbetaling op 26-05, echter staat erbij 'in behandeling'.
"In behandeling: als de status van uw terugbetaling 'In behandeling' is, kan het zijn dat PayPal het geld nog niet heeft ontvangen van de bank die de koper voor de directe overschrijving gebruikt. Het kan ook zijn dat de verkoper een uitgestelde bankbetaling heeft gedaan die nog niet door de bank is afgeschreven."
Inmiddels is het 04-06 en ik ben nog steeds aan het wachten op mijn geld...slechte zaak...
Achteraf prima, communicatie zeer slecht
Verzending van bestelling ging achteraf prima. Twee t-shirts besteld die beide apart werden verzonden. Dit bracht verwarring (na 1 shirt te hebben ontvangen) en dus klantenservice gebeld. Deze zouden dezelfde dag of morgen antwoord geven via de mail. Niet gebeurd.. Ook niet na de tweede keer bellen. Nog een mail gestuurd, maar deze is ook nooit beantwoord. 4 dagen later toch het tweede shirt in de bus gekregen. Het ligt niet aan het bedrijf of vertrouwen, maar aan de communicatie en de klantenservice.
Daarom 3 sterren.
Na 4 maanden nog geen retourkosten terug!
Op 8 januari heb ik een deel van mijn bestelling teruggestuurd. Het duurde en duurde voordat ik iets van Freshlabelz hoorde. Ik hoorde uiteindelijk niets. Ik moest zelf contact opnemen. Zij gaven mij aan dat het geld al teruggestort had moeten zijn. Een paar telefoontjes later bleek dat er een fout was bij PayPal. Na 4 maanden ben ik nog steeds niet met een fatsoenlijke oplossing geholpen. Belachelijk! Het bedrijf houdt mij totaal niet op de hoogte over de voortgang van mijn probleem. Als ik bel dan krijg ik te horen dater iemand anders over de betalingen gaat, die niet telefonisch aanspreekbaar is. Als ik vraag om een reactie, dan zeggen zij toe dat ik die nog dezelfde of uiterlijk de volgende dag krijg. Ik hoor niets, geen telefoontje, geen e-mail, niets. Diep triest!
Kortingen kloppen niet zelfs als je de…
Kortingen kloppen niet zelfs als je de mail voorleest word er gezegd dat het niet zo is. Klanten service kan nooit een vraag beantwoorden beloven terug te bellen dit gebeurde uiteindelijk pas na 8 keer bellen.
Tevreden
Tevreden over de snelle levering. Retour sturen vond ik wat omslachtig.
Proces in orde TOT retourzending
Veel kleding besteld, dat ging allemaal goed en ik ben goed op de hoogte gehouden. Alles kwam netjes en op tijd binnen. Een aantal kledingstukken wilde ik graag retour zenden. Dat was wat omslachtig en ik moest zelf betalen voor retour, dat kan en zie je vaker. Maar vervolgens heb ik 4 weken niets gehoord en na veel email van mijn kant heb ik mijn restitutiebedrag na 6 weken ontvangen. Dus het hele proces in orde TOT de retourzending... dan word het stil en mag je achter je centen aan. Toch 3 sterren want het heeft me best veel gestrest gekost om meer dan 100 euro terug te krijgen... Als dit laatste deel van het proces sterk verbeterd gaat worden is dit mij betreft een 5 ster waardige webwinkel.
Prima service en mooi geprijste…
Prima service en mooi geprijste artikelen.
Zoals je mag verwachten
Zoals je mag verwachten: bestelling geplaatst, en de volgende dag lagen de juiste artikelen (lagen ivm coronabezorging natuurlijk) voor de deur. Ga zeker vaker de website in de gaten houden voor leuke deals voor Kultivate. Helemaal top!
Wat n k** bedrijf bestel 3 tshirts…
Wat n k** bedrijf bestel 3 tshirts krijg er maar 2 opgestuurd en op het verzendbewijs staat dat ze er 3 opgestuurd hebben na 3x telefonisch contact te hebben gehad beloven ze terug te bellen emailen niks bestel hier nooit meer... niet vriendelijk aan de telefoon
Slippers besteld die beloofden zeer…
Slippers besteld die beloofden zeer comfortabel te zijn. Dat was alles behalve het geval. De hakken klapperden hinderlijk hard terug. Retourverzoek ingediend met het verzoek de retourkosten om die reden niet bij mij te leggen. Daar werd niet op ingegaan. Er werd met een standaard antwoord op gereageerd. Retourkosten a 7,25 moeten betalen.
Top snelle levering
Mijn pakje was op tijd binnen
Mijn pakje was op tijd binnen , in deze drukke tijden toch heel netjes , bedankt daarvoor !