Rebel Sport Australia Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

tragedia, towar nie wysłąny od 3 tygodni, na każdego maila z pytaniem kiedy wyslą BOT odpisuje ta samą regułkę. SPrawa zgłoszona do Banku, Tpay, oraz dzisiaj na policje

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dokonałem w ostatnim czasie zakupu butów Nike. Byłem pełen obaw zwłaszcza, że kontakt z tą firmą jest dość specyficzny. Telefonu nie odbierają lub włącza się auto odpowiedź a na maile odpisują z opóźn... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Buty zamówione 3 kwietnia przyszły 25 kwietnia, więc po 3 tygodniach. Sama usługa InPosta trwała 2 dni - wina długiego czasu oczekiwania ewidentnie po stronie firmy. Pudełko butów wygniecione, ale but... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo zdziwiły mnie te negatywne komentarze. W moim przypadku wszystko było w idealnym porządku. Zapłaciłam, dostałam maila o realizacji, poźniej maila o wysyłce, poczekałam kilka dni i kurier przyni... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Czy na pewno oryginalne?

Bądzcie ostrożni, chętnie sprawdziłbym u eksperta czy buty są naprawdę oryginalne. Nie posiadają towaru fizycznie na sklepie tylko wysyłają go z Holandii, dlatego może wysyłka trwa 48 godzin, ale dostawa trwa ponad 10 dni. Na szczęście zwrócili pieniądze bez żadnych problemów. Żałuję, że nie porobiłem zdjęć, żeby udowodnić moją rację, ponieważ robią teraz wszystko, żeby moja niesprzyjająca recenzja zniknęła.

4 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kupiłem buty Air Force 1

Kupiłem buty Air Force 1. Cena była bardzo dobra więc miałem obawy czy są oryginalne. I okazało się że na szczęście są. Sprawdziłem w autoryzowanym sklepie. Także bez wahania polecam.

25 maart 2024

Żenada

Żenada. Buty zamówione prawie 3 tygodnie temu, butów do tej pory nie ma! Nie polecam, tragiczne podejście do klienta

23 maart 2024

Buty zamówiłam za prawie 500 zł

Buty zamówiłam za prawie 500 zł
2 tygodnie temu paczka zmieniła status na przygotowana przez nadawcę.Dostałam 2 maile ze buty dotrą w terminie gdyż idą z Holandii.Niestety termin podany na stronie do 10 dni roboczych kończy się w poniedziałek a paczka nie zmieniła statusu żeby była przejęta przez i post więc nie możliwe jest by w terminie doszła. Obawiam się że nie dojdzie wogóle. Dziecko się niecierpliwi bo od 3 tygodni czeka na buty,idą święta i będę musiała iść do sklepu kupić kolejne ... Jak tak można traktować ludzi ? Telefonów od 3 tygodni nikt nie odbiera. Czy ktoś z tym był zgłaszał na policji ? Jeśli tak jak zakończyła się sprawa ?

22 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszustwo - nie ma co liczyć na wysłanie zakupionych butów

Buty zamówiłam przeszło 2 tygodnie temu (i opłaciłam) i niestety nadal do mnie nie dotarły. Obawiam się też, że nie dotrą wcale - jedno wielkie oszustwo. Po 5 dniach od zamówienia, zmieniono status na rzekomo wysłany, ale cały czas status przesyłki na Impost jest "w przygotowaniu". Na maila odpisują, że buty mają dotrzeć w ciągu 10 dni (dzisiaj mija 8 i nie widać zmiany statusu paczki). Niestety nie sprawdziłam opinii o firmie wcześniej i sama jestem sobie winna. Unikajcie sklepu, nie zamawiajcie - nie polecam!

1 maart 2024

Oszukany

Nie kupijcie tam. Oszuści jebani. Nie wysyłają butów. Są.o to powinno ws zainteresować ze żądają wpłaty na konto a nie przez pay u cY blika

3 maart 2024

Oszuści

Oszuści. Nie wysyłają towaru, mimo zmiany statusu na wysłany. Odpowiadają na maile w ten sam sposób, że towar dojdzie w czasie podanym na stronie, bez podania wytłumaczenia o braku wysyłki. Te pozytywne opinie chyba sami sobie wystawiają. Zamówiłam buty 04.03. 17.03 wciąż informacja na stronie in post, że paczka w przygotowaniu...Na stronie sklepu informacja, że wysyłają do 2 dni plus 6-10 na dostarczenie paczki. Od 2 tygodniu towar nawet nie trafił w ręce przewoźnika.

4 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Od dwóch tygodni na stronie InPost…

Od dwóch tygodni na stronie InPost towar w przygotowaniu. Pisałam maila do firmy i otrzymałam informacje,że już wysłane i dojdą w terminie. Buty sprowadzone niby z Holandii,nie mają więc towaru u siebie. Oczywiście nadal nie doszły. Odpisywać przestali. Obawiam się ,że w ogóle nie zobaczę ani butów ani pieniędzy. Żałuję,że przed zakupem nie poczytałam opinii bo na pewno bym nie zamawiała nic z tej firmy. A sprawę zgłoszę.

14 maart 2024

Firma niewiarygodna

Firma niewiarygodna, po miesiącu noszenia butów rozkleiła się podeszwa, chciałam złożyć reklamacje mimo wielu prób kontaktu poprzez maila, SMS, dzwonienie , brak jakiej kolwiek reakcji. Dodam też że były problemy przy zamówieniu, niby wysyłka w ciągu 2 dni , czekałam ponad 3 tygodnie. Nie polecam tej firmy

23 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówienie dotarło zgodne z opisem…

Zamówienie dotarło zgodne z opisem jednakże czas oczekiwania to 2 tygodnie, a nie deklarowane 2 dni. Brak możliwości zamówienia za pobraniem i średni kontakt z biurem obslugi- tylko mejle i nie każdy jest odpowiedz. Płacąc z góry kilkaset złotych można mieć obawy ...

12 maart 2024

Przestrzegam!!!

To było absolutnie zatrważające doświadczenie z tym sklepem internetowym. Zamówiłem produkt z pełnym zaufaniem, ale zostałem potraktowany z kompletnym brakiem profesjonalizmu i szacunku dla mojego czasu oraz pieniędzy. W rezultacie, nie polecam tego sklepu internetowego nikomu. Ich brak profesjonalizmu, niekompetencja i ignorancja wobec klientów są nie do zaakceptowania. Numer kontaktowy podany na stronie jest przez cały czas nieaktywny! Nie otrzymałem ani butów ani zwrotu środków. Zdecydowanie odradzam!

7 maart 2024

Dit is Trustpilot