Frilandskoed Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til min mors fødselsdag fik vi 3 kg. højreb fra Rosenbeck Frilandskød og det smagte simpelthen fantastisk. Kødet var noget af det møreste og saftigste jeg nogensinde har smagt og den opfattelse blev... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi glædede os til lækker tapas, men hvor blev vi skuffede, da vi kom for at hente det. For det første, så var der ikke meget til 2 personer, og tilbehør var der ikke meget af. Vi håbede, at smag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slagerij

Geschreven door het bedrijf

Hos Rosenbeck Frilandskød priotere vi dyrevelfærd, kvalitet og en god smagsoplevelse. Via vores webshop er vores lokalproduktion af frilandsgrise og kalve tilgængelig for alle danskere. -Frisk Frilandskød lige til døren!

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Deres fransk skov kylling er fantastik

Deres fransk skov kylling er fantastisk, jeg er meget tilfreds med kundeservicen så dem vil jeg godt støtte, har handlet der et par gange nu, så det bliver mit place to go for at få noget rigtig kød, det smager vildt godt og mine gæster når de spiser med er meget begejstret da det er sjældent at man kan spise så godt når man bor i København.

28 februari 2026

Top karakter herfra!!!

Top karakter herfra! Dyrevelfærd i højsædet! Super lækre, smagfulde pølser leveret til tiden stadig friske og kolde. Det er bestemt ikke sidste gang, vi handler hos jer! I gør det rigtig godt - ikke mindst for dyrene!!! Keep up the good spirit!

5 september 2025

Dyrt og manglende kvalitet

Vi håbede, at smagen ville gøre vores ærgrelse til skamme…, men vi må desværre sige, at det absolut er sidste gang vi har købt tapas hos jer😕

vi er vant til at handle hos Rævhede gårdbutik
hvor de virkelig har en høj kvalitet og fantastiske smage på de forskellige udskæringer, samt man for mindst det dobbelte, mange lækre tilbehør til.
Så herfra anbefaler vi alle, at tage en tur omkring Rævhede i stedet for.👌

4 september 2025

Toppen🤟🏿

Super god og imødekommende service!😃
Købte 5 tyndstegsbøffer, de bedste jeg nogensinde har smagt.
Hyggeligt sted med en dejlig atmosfære og de smukkeste omgivelser.👌🩵🐄🥩

16 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte en hel rullepølse og en…

Jeg bestilte en hel rullepølse og en hel rå hamburgerryg først i april til min mands runde fødselsdag. Rullepølse var virkelig fin, godt krydret og god. Desværre var hamburgerryggen totalt smagløs. Jeg kogte den i 25 min, den hvilede i 20 min men den smagte hverken salt eller røget, helt smagløst. Det var en stor skuffelse da man jo netop betaler en del ekstra for frilands kød der skulle have mere smag.
Annette Steiness-Hansen. Hvide Sande
Festen blev holdt 6 april. 2025

6 april 2025

Bedste ribbensteg

Den bedste ribbensteg jeg nogensinde har fået, med masser af dejlig smag. Glæder mig til det andet jeg har købt.
Kan klart anbefales, køber helt sikkert igen.
Og det var fint koldt ved levering.

26 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget tilfreds kunde - har været kunde i et år

Har nu i et år været kunde. Bestiller oftest hakket svin/kalv og okse, men somme tider også kylling, pølser og flæskesteg. Bortset fra at vi spiser kød med lidt bedre samvittighed, når det kommer fra Rosenbeck, så smager det også rigtig RIGTIG MEGET bedre. Vi er MEGET tilfredse med alle de produkter vi har købt.

4 oktober 2024

Godt køb

Modtog i dag en kasse med lammekød. Hurtig levering og kødet ser super lækkert ud. Meget fint indhold i den blandede lammekasse. Kan klart anbefales.

14 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og super lækkert kød

God kundeservice og super lækkert kød. Vi har bestilt 2 gange nu, og det er bare friskt. Farven viser, at det ikke har ligget længe, og så smager spegepølser og pølser fantastisk.

7 maart 2024
Logo Frilandskoed

Antwoord van Frilandskoed

Hej Sannah,
Så dejlig feedback, tusind tak for det🙂
Mvh Peter Rosenbeck

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

har lige pakket kød pakkerne ud ser…

bestilte kød fra jeres hjemmeside som ser rigtig godt ud
her i dag kom pakken så hjem og har lige pakket kød pakkerne ud ser fint ud men best før dato er stort set udløbet på alle kød pakker eller der ca 3 dage tilbage lige tæt nok med dato udløb..
Jørgen Mortensen
Har talt med Peter om vejledning om årsag til dato udløb af færsk kød.
P.S kødet ser rigtig Godt ud .

Jørgen Mortensen

26 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik ænder og flæskesteg til…

Vi fik ænder og flæskesteg til juleaften fra Rosenbeck Frilandskød. Kødkvaliteten var i særklasse flot og kødet "forsvandt" ikke i størrelse ved tilberedningen. Det smagte rigtig dejligt. Jeg kan kun anbefale denne leverandør, hvis man går efter god kvalitet og fritgående dyrevelfærd med stor etik i produktionen.

24 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik ikke det jeg havde bestilt men noget andet

Bliver superglad for jeg kan bestille flæskesteg med ben fra glade grise. Bestiller to i samme størrelse til levering lige inden jul.

Der kommer så to flæskestege uden ben og de er skåret fra hver sin ende af kammen så de er meget forskellige i tykkelsen, det gør det ikke lettere at stege dem nogenlunde ens.

22 december 2023

Virkelig, virkelig lækkert kød

Virkelig lækkert kød. Vi bestille en 4 kg. porchetta til rottiseri på grill samt grillpølser. Både wiener, frilænder griller og brisket griller er helt fantastiske med masser af smag og en ægte kødstruktur. Porchettaen var særligt krydret på den gode italienske måde. Glæder mig til at sætte tænderne i nakkekoteletterne som vi bestilte i samme ombæring. Levering i top og til tiden.

11 juli 2023

Kan anbefales

5 store flotte stjerner.
Kvalitet, service og altid god kød, fra dyr der har lavet et naturligt liv :)

28 maart 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.