Hotel Frøslev Kro var en særdeles god oplevelse. Virkelig god 4 retters middag med god tilhørende vin. Personalet var meget serviceminded og imødekommende. Værelset var hyggeligt med gode senge.... Toon meer
Frøslev Kro er en meget idyllisk Kro. Vi have et værelse med en lille terrasse hvor man har udsigt udover deres smukke haven. Vi fik en 3 rettes menu som var virkelig lækkert hvor jeg vil give... Toon meer
Dejlige store værelser. Fin morgenmad. Ok aftensmad. Og Finn - hvilken herligt menneske. Ren ADHD, der bare gav 100. Prøv Finns kaffepunch. Ingen vin kort - men masser af vin, nogenlunde smagende. Til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde købt en Sweetdeal med 3-retters menu med vin + en overnatning. Forretten var tomatsuppe, som smagte af ingenting og blev ledsaget af eet stykke brød. Hovedretten var to stykker forloren hare,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hotel Frøslev Kro er et hotel med 25 værelser som ligger tæt på Padborg grænse og E45. Vi har en del værelser på stueplan og har nogle værelser der er handikap venlige men vi har ingen handicap værelser. Kroens daglige drift med ny køkkenledelse har skiftet i 2024. Med over 14.000 overnattende gæster om året, er det desværre ikke altid vi kan få en 4 eller 5 stjernet anmeldelse.
Vestergade 3, 6330, Pdborg, Denemarken
- +45 7467 3204
- info@froslev-kro.dk
- www.froslev-kro.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fint ophold til prisen
Fint ophold til prisen, 🥳kaffe, kage, mad, vin vand, morgenmad, stort værelse, venligt rart personale alle vi mødte. Vi kigger nok forbi en anden gang. Så tak
Mvh Ulla

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Opholdet levede ikke op til forventningerne.
Vores ophold levede ikke op til forventningerne. Vi havde fået et gavekort med én overnatning, 4 retters menu, gratis kaffe på værelset og voucher til Fleggaard. (SAF.dk) Ankomsten var ok, der var ingen der vi kom så henvendte os i køkkenet efter et par minutter. Heller ingen klokke eller noget man kunne trykke på ved ankomst så de vidste vi var komme. Personen kendte ikke til vores gavekort, fordi I havde jeres ophold ude SÅ mange steder så skrev blot min navn i toppen af gavekortet og udleverede nøglen. Da vi så værelset (Nr. 5) blev vi skuffet. Der var ingen kaffemaskine, kopper eller andet til at lave kaffe på værelset. Vi fik heller ikke af vide ved ankomst hvordan det foregik. Heller ej nogle voucher til Fleggaard. Hvilket jeg forventer man fortæller om og ikke selv skal spørge om. Værelset var slidt. Sengene var virkelig dårlige og hårde, vi havde begge ondt i ryggen da vi vågnede dagen efter, men var opredt pænt, dog var der små hår der lignede pubeshår i sengetøjet samt var der en lille mørk afmærkning i den ene side af sengetøjet. Det var som om der havde været gjort rent, men det var længe siden grundet støv flere steder og lugten. Badeværelset var der støv/fnuller på gulvet. Spartlingen mellem badeværelses fliserne var virkelig ringe lavet, der var en flækket badeværelsesflise og en flise i badet der ikke sad 100% fast pga den nye spartling. Slidt brusesystem. Meget ringe belysning på badeværelset. Der var meget lydt på værelset og vi kunne tydeligt høre når andre snakkede på andre værelser. Kondensvand i bunden af Velux vinduet. Da vi ankom ned til middag kl 18.30 var der ingen til at tage i mod os, så vi gik ud i køkkenet grundet vi ikke vidste hvor vi skulle sidde i spisestuen, da vi ikke fik dette af vide ved ankomsten. Ved bordet var glassene ikke helt rene, kalkbelægninger også var der et læbemærke en af glassene. Middagen var specielt sammensat og på ingen måde en gourmet oplevelse! Mellem retten var melon med skinke + salat dertil. Vi skulle selv spørge ift om vi kunne få vin da dette ikke stod på vores bord, men alle de andre borde. Tjeneren virkede flink, men virkede virkelig forvirret og havde svært ved at opremse hvilke drikkevarer I havde. Og heller ej hvad der var dagens dessert. Kom først langtid efter og fortalte hvad den var. Vinen var en billig vin med skruelåg der smagte af billig vin fra netto til 45 kr. Desuden skulle vi betale for kaffen i forbindelse med desserten, selvom vi havde “gratis kaffe på værelset” Ifølge gavekortet hvilket vi ikke havde. Da vi tjekkede ud dagens efter blev vi ikke spurgt til vores oplevelse af opholdet. Morgenmaden var ikke lækker morgenbuffet som beskrevet på gavekortet. Langt fra! Frostrundstykker, få stykker pålæg og virkelig ikke indbydende så vi kørte ud og spiste morgenmad på en café.
Svar på kommentar fra ejer:
Tænk at selveste ejeren af kroen kalder sine kunder for hjælpeløse, det siger vel lidt om kroen. I stedet for at tage disse ting til efterretning og rette op på dette vælger du at gå ned på et niveau som man ikke bør som ejer. Og endnu længere ned i niveau når du ligefrem skriver som ejer af stedet at I er glade for at vi som dine kunder ikke vil risikere os, at sætter vores fødder på Frøslev kro igen er ikke særlig professionelt. Det har vi ikke nævnt, men dine ord har gjort vi aldrig gør det igen.

Vi kommer gerne igen.
Netop hjemvendt efter et Deal ophold på Frøslev Kro.
Og vi var da lidt spændt efter at have læst et par anmeldelser her på Trustpilot.
Det var et rigtig dejligt ophold.
Rent og pænt værelse. En dejlig og veltilberedt menu.
Personalet i restauranten var enestående - et par rigtige humørspredere.
Og morgenmaden - her manglede intet.
Så tak for et dejligt ophold - vi kommer gerne igen.
Mvh. Finn Hansen
Kro ophold
5 stjernes betjening og service fra personalet.
Maden var middel. Vi havde købt 4 retters gourmet mad. Det var det ikke. Forretten, Hovedret og desserten var god almindelige kro-mad. Den 4 ret var lige gyldigt. De kaldte det hjemmelavt, trods det var færdig købt hvidløgsbrød med hakket tomat.
Hotel værelset var faldefærdigt. Fjernsynet virkede ikke.
Vi kommer ikke igen.
Morgen maden er ikke værd at nævne.
Vi havde egentlig købt en deal
Vi havde egentlig købt en deal, for at tage et ophold med 2 overnatninger, denne har vi nu annulleret, da vi ikke vil udsættes for, ar oplevelsen bliver som starten omkring booking af ophold. Vi prøvede først at booke direkte, men denne side svarede med fejlmelding, prøv igen, denne gang virkede det heller ikke. Så ringede vi, fik svaret: du er nr. 1 i køen, men telefonen blev aldrig taget, kl 17.00 lød det: vi har travlt ring venligst igen efter kl 20.00, efter kl 20.00 lød det, velkommen, de er nr 2 i køen - dette blev gentaget 3 gange, hvorefter forbindelsen blev afbrudt. Dette gentog sig næste dag. Så skrev vi en mail, der kom svar, men booking dato, var en forkert måned. Så det tør vi ikke løbe an på
Kære Værtspar😉
Kære Værtspar😉
Vi havde en overnatning hos jer fra søndag til mandag og det fortryder vi bestemt ikke.
Dejligt værelse med varme på, varmt vand i hanerne, rigtig god mad serveret på lune tallerkener, sød og fin betjening og sidst men ikke mindst er i da et par utroligt dejlige mennesker😉Ikke sidste gang vi ses.
Vi to fra Løkken/Vittrup står meget uforstående overfor de “trælse” anmeldelser i har fået.
Vi ses helt sikkert igen🙏😉
Købte Sweetdeal hvor der kunne vælges…
Købte Sweetdeal hvor der kunne vælges mellem 4 forskellige retter. Vi valgte til 8 mennesker og et tidspunkt vi ønskede at spise på. Vi landede ved et umildbart fint dækket bord, dog kunne man se pletter på dugen, vist ikke lige skiftet….
Vi var knap landet, hvor vi blev spurgt om vi var klar, vi pointerede maden var bestilt til et tidspunkt. Maden var virkelig en stor skuffelse….
Ærterne var så udkogte og var ikke grønne mere, herredsgårds bøffen var så tør og kedelig, schnitzlen var ligeledes tør. Stjerneskuddet ikke nogen succes. Det virkede som alt maden var lavet i SÅ god tid det havde stået alt alt for længe. Eneste positive var sovsen som var varm. Vi var 8 mennesker i alle aldersgrupper, ingen oplevede det som en hyggelig oplevelse.
Kan desværre give feedback på Frøslevs besvarelse så det gøres her.
Ja 2 gæster kom og satte lidt gang i tingene. Men burde ikke skabe mere forvirring end så. Kæft jeg syntes det er en flabet kommentar at skrive stemningen var trykket og vi sad med mobilerne, for dette er ikke tilfældet. Mindes ikke vi blev spurgt til maden. Men en ting er sikkert vi kommer ikke igen😡😡

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Nydt et ophold i rolige omgivelser
Nydt et ophold i rolige omgivelser. Dejligt nærværende personale og masser af ros til kokken for den fine 4-retters menu :-)
Hyggelig kro med god mad
Hyggelig kro med god mad
Bestille en Spotdeal
Med 4 retter kro mad og vin
Hvad kan man forvente.
Hyggelig og godbetjening , 4 god velsamgende retter, kunne bytte vinen ud med øl 😉
God morgen mad, inden afrejse
Gode kro værelser, pæne og rene.
Alt i alt en rigtig god oplevelse til små penge..
Ankommer til et iskoldt værelse
Ankommer til et iskoldt værelse, der var slet ikke sat varme på.
Vandet i badet, var koldt, både morgen og aften, så et koldt gys.
Aftensmaden 4 retter med vin.
En tartelet, smager godt.
Et stykke brød med tomat og salat, så ligegyldig en ret.
Flødekartofler og et frokost tynd skive svinekam. Det bliver man ikke mæt af.
Citronfromage med flødeskum.
Rødvinen var usmagelige, da vi Google den, så vi den koster 3euro..
Dette var ikke pengene værd, en skam vi brugt vores fridag der.

Value for the money…
Value for the money…
Man får hvad de lover… et godt og gedint kroophold… god mad og ok vin (3 flasker til 2 par)… pæne rene værelser osv.
Venlig og hjælpsom betjening… og alt sammen til en meget fair pris…

En lidt flad oplevelse.
En lidt flad oplevelse.
Slidt værelse og kedelig mad.
Henvender sig til den ældre generation.

Blandet landhandel
Personale søde og smilende. Meget servicemindet. Dejligt værelse. Fin morgenmad. Aftensmad 4 retters menu med vin menu. Skøn blomkålssuppe og det var så det eneste gode den aften. En flaske er vinmenuen! Anden dag var det kun citronfromage der var god. Elsker hvidløg men ikke så man mister smagen af det andet.

Skønt ophold.
Har lige været på et dejligt 2-dages ophold på Frøslev Kro, en helt igennem dejlig oplevelse.
Dejligt stort værelse, fint og rent.
Morgenbuffet med fint udvalg, eftermiddagskaffe med kage og 4 retters lækker menu med vine ad libitum til aften.
Sødt og smilende personale med humor.
Vi kommer helt sikkert igen.
Inge Jensen, Nørresundby

Skønt ophold på Frøslev Kro
Har lige været på Frøslev Kro i 2 dage. Super dejligt ophold. Hyggelig gammel kro i smukke og rolige omgivelser. Dejligt smilende personale. Flot Halloween dekoration i restauranten. 🎃👻Lækker mad og dejlig vin, som der ikke blev sparet på. Pæne og hyggelige værelser. Tak for det. Vi kommer gerne igen.

3 dages ophold.
Vi var 4pers. En kortklub, der har haft et fantastisk ophold. Blev modtaget med god humor, fik serveret fri kaffe og 3slags kage. Derefter fik vi begge overnatninger, en 4 retters menu incl. Vinmenu. Morgenmaden var perfekt. Og vi hyggede med terningspil på værelset med kaffe. Værelserne var pæne, rene og hyggelige. Vi kan godt anbefale et ophold. Vi håber på at vende tilbage

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Har lige været på er Deal ophold hos…
Har lige været på er Deal ophold hos Jer. Stor ros fra os. Værelset var fint og rent. Maden fantastisk god. Vi kommer gerne igen en anden gang. Mvh. Lene og Erik

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Min mand og jeg er lige vendt hjem…
Min mand og jeg er lige vendt hjem efter 2 overnatninger på Frøslev kro. En fantastisk oplevelse, d. 17.10 var vores bryllupsdag, hvor de efter forespørgsel fra min mand spillede brudevalsen, så det kunne høres over hele salen (til stor overraskelse for mig) så tja op og danse, det var en fantastisk oplevelse også opbakningen fra de øvrige gæster. Maden var helt speciel og utrolig god. Tusind tak 😀🤗

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Jeg er normalt ikke krævende…
Jeg er normalt ikke krævende overhovedet, men vores 2 overnatninger har alligevel været virkelig skuffende. Jeg remser lige op:
1. Ved ankomst får vi at vide, at vi deler badeværelse med 2 andre værelser, på trods af, at jeg havde ringet og sikret mig, at vi havde eget badeværelse. Ydermere viser det sig, at der om eftermiddagen er et selskab lokalet ved siden af vores værelse som OGSÅ benytter vores badeværelse…… og det bliver ikke en gang gjort rent efter selskabet.
2. Der var kun koldt vand på badeværelset i både brus og håndvask. Dette gjorde vi opmærksom på, men trods det, var der stadig koldt vand, da vi vendte tilbage om aftenen. Afløbet var også stoppet.
3. Vi gjorde også opmærksom på, at der ikke var signal på tv’et. Dette blev heller ikke ordnet.
4. På hjemmesiden gør de virkelig et stort nummer ud af deres menukort. Vi kunne vælge mellem EN ting. Vi havde ellers glædet os til en sprødstegt wienerschnitzel, men dette var ikke muligt.
5. Der havde ikke været rengøring på værelset, sonde også lover.
Jeg ved udmærket godt, at pris og kvalitet ofte hænger sammen, men man skal ikke love en masse fine ting, hvis man ikke kan leve op til det. Og uanset pris, må man som minimum gerne kræve varmt vand i bruseren.
Så venner….. kør langt udenom Frøslev Kro

Ren forkælelse
Vi har lige været på et 3 dages ophold på Frøslev Kro. Sikke en forkælelse. Det var ren luksus. Et dejligt værelse, fantastisk mad og et venligt, imødekommende og serviceminded personale. Det var 4. gang vi var her. Første gang vi har været her mere end en enkelt nat, og vi har bestemt tænkt os at komme igen. Det kan varmt anbefales 🙂

Antwoord van Hotel Froslev Kro
Lees meer over geverifieerde reviews.