Oe af 1/2 2002 Reviews 13

2,2

Bedrijfsgegevens

1. Slagerij
  2. Catering

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Se Fruehøj Slagters velassorterede menûkort - og vælg maden herfra til dit arrangement

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Wienerschnitzler

Da vi skulle have gæster i lørdags den 24/1 2026.
Bestilte vi wienerschnitzler med brassede kartofler til 10 personer.
Det var uspiseligt, der var 4 schnitzler vi kunne dele, resten var uspiseligt, de var 3 millimeter tykke og branket, kunne ikke skære i dem.
Har klaget til personalet, men de var ligeglade, ikke særlig kunde venlig.
Kommer der ikke mere.

24 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvis man er så sur og træt af at skulle…

Hvis man er så sur og træt af at skulle være på arbejde, som hende der knapt gad betjene os, så skulle man måske enten blive hjemme eller blive i baglokalet. Det var lørdag den 27/12/25 kl 11:45 så kan ejeren jo selv finde ud af hvem det var: blondt hår, halv-gammel kone.

27 december 2025

Blev lovet det var der

Vi ringer i fredags for at høre om vi kan hente en culotte mandag. Vi får den besked at det kan vi ikke bestille, men vi kan bare komme ind de har dem til at ligge. Da vi så kommer mandag for at hente har de sørme ikke flere men måske de fik nogle i morgen. Desuden stod vi ved siden af en anden kunde der kunne få lov at bestille 2 bøffer som hun kunne hente dagen efter.
Havde givet 0stjerne hvis jeg kunne. Hvad er det for noget at love vi bare kan komme dem har de altid, lad os da bestille så vi vidste at den var der. Spild af den køretur, vi køre efter den og er kørt 1time.

30 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter at have hørt godt om Fruehøj…

Efter at have hørt godt om Fruehøj Slagter, valgte vi dem til at levere helstegt pattegris til vores datters konfirmation. Det skulle vi dog aldrig have gjort. Grisen havde fået alt for meget, var total brændt af, sværet var helt sort, og dem som skulle servere måtte kontakte en kok for at høre, hvor det var bedst at skære, når resultatet var i så ringe grad. Det lykkedes dog ikke og kødet var en sej omgang og havde ikke det mindste saft i sig. En ellers vellykket konfirmation, som mistede det sidste pga. maden. Flere gæster kommenterede kødet, som værende dårlig, da de vidste, hvor vi havde bestilt. Ved henvendelse til Fruehøj Slagter over det ringe resultat blev vi spist af med en rabat på 500 kr. ud af en regning på næsten 8000 kr., og nærmest en undren over, at vi klagede over maden, for det var første gang, at det var sket. Nu har vi ofte smagt helstegt pattegris, og dette var noget af det værste. I sådan en situation burde de have været mere professionelle, hvad angår kundedelen.

24 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gamle træskostøvle-såler i stedet for Oksebryst.

Jeg har før givet Fruehøj Slagter en god anmeldelse. Fordi maden indtil da, var i høj klasse. Men nu hvor priserne på fødevarer er steget eksplosivt, har Fruehøj Slagter efter min mening kun haft tre muligheder. Og her tænker jeg på "Dagens Ret". Man kunne have sat prisen til det den virkelig koster, og bibeholdt den gode kvalitet. Man kunne have stoppet med at lave Dagens Ret, indtil priserne normaliserede sig. Men de valgt den tredie og helt forkerte løsning. De lod Dagens Ret stige med kun 5 kr, men skar så voldsomt ned på kvaliteten af maden. Da vi købte Oksebryst i Peberrodssauce, Onsdag d. 23, November, 2022, var "kødet" ligeså sejt som sålen på en udtrådt træskostøvle. Det er ikke i orden, og andre retter har også på det sidste, ikke været værd at spise. Så jeg synes slagteren skal vælge en af de andre to løsninger jeg har skitseret. Mvh Tommy Simonsen, Skibbild

23 november 2022

dårligt kød

fredag 1-4 købte jeg hakket oksekød et kilo, det var i køleskabet efter ca 20 min og ca 4 timer efter ville jeg dele det og fryse det,men kødet var helt sort inden i så det røg direkte i skraldespande, hvordan kan det lade sig gøre?

5 april 2022

Slet ikke tilfreds.

Slet ikke tilfreds.
Vi bestilte smørrebrød vi skulle have med da vi besøgte min mor på 90.
Vi havde bl.a. bestilt 2 med flæskesteg, som hun elsker, men da vi kom hen til hende og åbnede låget var der kommet 2 med fiskefilet i, og det var der på ingen måde meget ved.
At der så også var plastik stykker i maden gjorde det ikke bedre.

15 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.