Efter at have hørt godt om Fruehøj…
Efter at have hørt godt om Fruehøj Slagter, valgte vi dem til at levere helstegt pattegris til vores datters konfirmation. Det skulle vi dog aldrig have gjort. Grisen havde fået alt for meget, var total brændt af, sværet var helt sort, og dem som skulle servere måtte kontakte en kok for at høre, hvor det var bedst at skære, når resultatet var i så ringe grad. Det lykkedes dog ikke og kødet var en sej omgang og havde ikke det mindste saft i sig. En ellers vellykket konfirmation, som mistede det sidste pga. maden. Flere gæster kommenterede kødet, som værende dårlig, da de vidste, hvor vi havde bestilt. Ved henvendelse til Fruehøj Slagter over det ringe resultat blev vi spist af med en rabat på 500 kr. ud af en regning på næsten 8000 kr., og nærmest en undren over, at vi klagede over maden, for det var første gang, at det var sket. Nu har vi ofte smagt helstegt pattegris, og dette var noget af det værste. I sådan en situation burde de have været mere professionelle, hvad angår kundedelen.
24 april 2024
Review zonder uitnodiging