Furesodyreklinik Reviews 13

3 sterren
2 sterren
1 ster

Tak til jer….

Jeg kan på det varmeste anbefale Furesø Dyreklinik.
Min hund Alma og jeg er kommet her i årevis, og vi har begge oplevet en rigtig god behandling og at blive taget hånd om på en måde udover, hvad man kunne forvente. Super kompetente medarbejdere med stor empati.
En fin og omsorgsfuld oplevelse da Alma måtte herfra.
Mange tak for jeres måde at være på.
Glædelig jul og alt godt fremover.

7 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super fin behandling af akut syg kat.

Super fin behandling af akut syg kat.
Min kat var uden at jeg vidste det blevet bidt af andet ukendt dyr. Hævelse i panden med byld blev behandlet lige med det samme af Furesø Dyreklinik på yderst professionel vis.
God information og god efterbehandlingsplan.
Tak til Furesø Dyreklinik, både dyrlæger og øvrigt personale. I gør det godt.

19 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk søde og kompetente…

Helt fantastisk søde og kompetente dyrlæger - mine hunde er lykkelige når de skal besøge Line og Linda.
De giver sig god tid til at etablerer en ordentlig kontakt til dyrene og giver gode godbider, inden de tager fat på det der kan være mindre behageligt.
Resultatet er trygge hunde der med glæde kommer til dyrlæge, hvilket jeg aldrig har oplevet med mine gamle dyrlæger.
Tak for jer <3

7 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min hund lider meget af lydangst

Min hund lider meget af lydangst, som vores dyrlæge ikke har taget alvorligt. Det var så slemt, at jeg overvejede om jeg kunne være bekendt at lade hende leve sådan.
Så fik jeg heldigvis anbefalet Linda på Furesø dyreklinik. Den behandling og hjælp vi her har fået kan jeg simpelthen ikke rose nok. Når jeg ser min hund lege og være glad fyldes jeg af stor taknemmelighed.

8 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse under og efter operation

Min hund blev opereret hos FuresøDyreklinik, og servicen var fantastisk, der var konstant kontakt til dyrlæge i dagene efter operationen, og personalet gjorde sig umage for at sørge for både hund og mennesker.
Tusind tak for en god oplevelse ved en ellers lidt trist/svær begivenhed
Mvh Cato og familie

18 september 2023

Supergod dyreklinik

Supergod dyreklinik med meget dygtige og hjælpsomme dyrlæger. Har været kunde i 9 år og har altid fået kompetent hjælp. Vil klart anbefale til andre.

14 juli 2023

Kan anbefales.

Altid god, venlig og kompetent behandling lige fra reception til dyrlæge.
Kan anbefale denne dyreklinik, som jeg har benyttet i mange år.

20 juni 2023

Lynhurtig Service

Lynhurtig Service, venlige, kompetente og lægger altid en plan for det videre forløb.
Bare de bedste. 10 stjerner herfra.

2 februari 2022

Søde, kompetente dyrlæger.

Søde, kompetente dyrlæger. Jeg er meget overrasket over, at de hver gang vi er der, kan huske, hvad vi snakkede om sidst, hvem vores to hunde er mv.

Dét har jeg ikke oplevet før (hvilket også er forståeligt nok - en dyreklinik har mange dyr forbi), så det har virkelig givet en ekstra stjerne i vores bog.

Begge vores hunde elsker at komme der og vi føler vores hunde er i trygge, kompetente hænder. Al ros til Furesø Dyreklinik herfra.

12 november 2021

Kompetent og empatisk

Vi har i løbet af de sidste 2,5 år haft kat - og her har Furesø Dyreklinik været i top - både med hensyn til service og empati. Da vi så desværre fandt vores (gamle) kat død og måtte indlevere ham til kremering var det også en meget empatisk behandling vi fik. De varmeste anbefalinger herfra.

15 november 2020

Fantastik dyreklinik...

Fantastik dyreklinik...
Bliver altid mødt med venlighed.. gode råd... lyttende... jeg ku blive ved...
Er lige kommet hjem med vores skønne hund, Bertha, som er blevet steriliseret ... alt er gået til UG...personalet har tid til at informere...
Stedet kan kun anbefales....

20 juni 2018

Landets bedste dyreklinik! Intet mindre,,,,,

Vi har brugt klinikken fra dag et. En af de to indehavere, Line Post, brugte vi inden, men da hun flyttede til Kirke Værløse, fulgte vi med. Vi kører gladeligt helt til klinikken fra Christianshavn. Det tager 28 minutter. Det gør vi fordi, det er vigtigt for os at have tillid til dyrlægen , og det har vi ubetinget. Personalte er meget omsorgsfulde, og kompetente. Vi kunne aldrig tænke på at skifte dyrlæge.

22 november 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.