1. Kansspelaanbieder

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Game-Card.net is uw speciaal zaak voor uw game card Die wij in 15 min leveren na bestelling!

1,7

Zeer slecht

Super oplichters!!!!

Super oplichters!!!!! Gewoon je geld weggooien is deze site! Je krijgt helemaal niks en wordt dan doodleuk in de maling genomen met mails die als je ze uitvoerd ook niet gaat! Oplichters!

3 januari 2024

Sketchy praktijken

Sketchy praktijken!

Je krijgt niet een game code (in mijn geval voor de PS4) maar een mail waarin wordt uitgelegd dat je een nieuw account moet aanmaken op je ps4 met een door hun (gamecard.net) aangeleverd email adres en 2factor authenticatie. Als zij het account blokkeren of Sony hier lucht van krijgt wordt je account geblokkeerd in het ergste geval dus blijf hier weg! Gevraagd om geld terug en dan komen ze aan dat het een digitaal product is en dus geen refund.

5 december 2023

Game werkt niet
Game in eerste instantie kunnen spelen. Wel moeten installeren via een ander account op de ps4. Daarna werkte de game niet meer omdat allen via dat account kan spelen. Maar als je dat zou doen dan houd je je niet aan de voorwaarden.
Laatste keer dat ik iets bestel bij hun.

27 maart 2020

Game werkt niet

Laatste keer dat ik iets bestel bij hun.

6 maart 2020

Niks leveren + keurmerk is nep

3 codes besteld, zou binnen een paar minuten in de mail komen. 2 juli (3 dagen later) krijg ik antwoord dat er een "storing" was en stuurt mij 1 code toe. Weer mailen, maar nu staan de codes op "pending". Na aantal malen te hebben gemaild wordt ik compleet genegeerd, geen enkele mail wordt beantwoord en telefonisch contact is onmogelijk. Weg geld, geen 2 codes. Het bedrijf gebruikt het Stichting Webshop Keurmerk en hebben het logo op de site staan. Na SWK te hebben gemaild, blijkt dat ze dus niet aangesloten zijn. Plus ondertussen aangifte gedaan.

17 juli 2019

Key al in gebruik, telefonische activatie

Afgelopen jaar waren 4 van de 5 bestelde Windows 10 keys in orde, meestal komen ze ook direct aan per email. Die laatste key was helaas al in gebruik.

Contact opgenomen met Game-Card.net waarna in gebrekkig Nederlands en Engels verteld werd dat het een fout van het systeem zou zijn en uitgelegd werd hoe een telefonische activatie te doen.

Dit was zeer omslachtig en werd ook nergens vermeld op de website dat als de code niet automatisch geactiveerd werd dan tot een telefonische activatie overgegaan moest worden. Hopelijk blijft het nu geldig zonder dat een andere persoon dezelfde key telefonisch probeert te activeren.

6 januari 2018

Windows 10 pro keys 75% ongeldig!

Meerdere Windows 10 pro keys besteld waarvan 75% ongeldig was. Ruim 3 weken verder en nog steeds niet goed geholpen :(
Had wel goede ervaringen met het bedrijf maar dit is ronduit slecht!

13 november 2017

PS Plus Abonnement

Net een Playstation Plus Abonnement gehaald bij game-card.net. Alles ging snel en makkelijk. De digitale code was binnen enkele minuten in mijn mailbox.

Geen problemen tegemoet gekomen, dus ik ben zeer tevreden !!!

25 april 2016
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)