Bedrijfsgegevens

1. Meubilair-op-maat leverancier
  2. Kastenmaker
  3. Keukenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lige siden grundlæggelsen af Garde Hvalsøe i 1990 har kernen været skræddersyede løsninger skabt med passion og dedikation. De klassiske dyder fra den danske håndværks- og designtradition ligger dybt i blodet på os, og vi arbejder på præcis samme måde i dag, som da det første Garde Hvalsøe køkken i 1992 blev til som et studie i kvalitet, møbelkunst og forenkling. Vi lever og ånder for kompromisløs kvalitet og sublimt håndværk. Og vi er præcis lige så ambitiøse med at kombinere funktionalitet med æstetik, som vi er generøse med at dele ud af vores håndelag og erfaring. Det skal være en oplevelse langt ud over det sædvanlige for vores kunder at fordybe sig i detaljer og drømme – og se dem forvandlet til eksklusiv virkelighed i Danmark og verden rundt.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efterservice

Efterservice var fint udført på træ, men vores stenbordplade ser værre ud efter refresh, så nu må vi købe en helt ny. Timer på udført arbejde på faktura var langt højere end det antal timer brugt i huset (vi var hjemme da de var her), så skulle også bruge unødig tid på diskussion af faktura i en dårlig tone og er endt med at betale for flere timer end der er brugt fordi vi ikke gider gøre mere.

18 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skønt køkken, elendig efterservice

Når man investerer i et meget lækkert og dyrt køkken, skal det gerne kunne holde i mange år. Vi har haft behov for et par reparationer i de 8 år, vi har haft køkkenet, og har desværre oplevet, at GHs service-butik ikke eksisterer. Man bliver nedprioriteret ift nye projekter, og det resulterer i forsinkelser, produktfejl, dårligt udført arbejde, garantidiskussioner og andet bøvl.

3 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danmarks smukkeste køkken

Vi har for ca. 6 mnd. siden købt et nyt køkken hos Søren Garde fra køkkenfirmaet Garde Hvalsøe i København. Vi har hele vejen igennem fået en fantastisk service og kvaliteten er 100% i orden. Desværre havde vi en vandskade umiddelbart efter køkkenet var sat op. Det var noget med at en slange fra opvaskemaskinen var kommet i klemme under monteringen.

Vi lagde mærke til det en søndag eftermiddag og ringede til Søren og regnede først med at høre fra ham mandag morgen, men der gik kun et par timer inden han ringede tilbage. Et par billeder over nettet og Søren bad os anmelde skaden til forsikringen og satte med det sammme produktionen af hele 3 nye sektioner igang.

Om det var Sørens monteringsfolk eller vvs manden der var skyld i skaden finder vi aldrig ud af, men det blev Sørens forsikringsselskab der kom til at betale. Vi skulle betale en selvrisiko på 5000 kr, men en mail om hvorvidt det nu også var rimeligt, betød at vi blev kontaktet med det samme med en kompensation, som vi endnu ikke helt har bestemt.

Det vigtigste for os har været, at selv om det har været rigtig træls for Garde Hvalsøe, især fordi vi bor i Jylland, så har vi ikke på noget tidspunkt oplevet antydning af irritation. Kun en super god og meget professionel service fra et firma, som går op i at produkterne er 100 % i orden og servicen ligeså.

Tak til Garde Hvalsø for vores dejlige køkken.

9 oktober 2012
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.