3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

nooit een tuinhuis van gardenas of zusterbedrijf woodlands

in oktober 2023 hebben ze onze blokhut geleverd. dit was een van de grootste die gardenas had. aangekocht via hubo. wij hebben dit zelf geplaatst en na de eerste week regende het al door de dakbedekking omdat deze van zeer slechte kwaliteit was. zeer dun en schuurde onmiddellijk bij een minste aanraking. hebben dan zelf metalen profielplaten moeten aankopen om de regen via het dak buiten te houden. hebben dit gemeld aan gardenas en kregen als antwoord dat de dakbedekking maar voor tijdelijk was dat ze meeleverden bij het tuinhuis. hebben van de eerste moment water binnen via de noesten. hebben al van alles geprobeerd om deze te dichten. zijn al meer dan een half jaar in overleg met hubo en gardenas en het enige wat gardenas aanraadde is: zet er maar een extra laagje verf over. wij hebben dit gedaan maar nog steeds last van water insijpeling via de noesten. zijn dan van gardenas komen kijken en melden steeds hetzelfde zet er maar een extra laagje verf over. hout staat vol van de noesten die allemaal beginnen te barsten. gardenas trekt de problemen zolang tot de wettelijke garantie zal vervallen en ze dan niet meer voor de kosten moeten opdraaien; helemaal niet klantvriendelijk en slecht kwalitatief hout dat ze gebruiken zogenaamd uit het hoge noorden maar de groeinerven liggen te ver uit mekaar om uit het hoge noorden te komen.

3 september 2025

Tuinhuis Gardena via Hubo

Over het tuinhuis dat ik op 13 april 2025 heb aangeschaft via uw website. De levering heeft plaatsgevonden op 20 juni 2025.
Helaas hebben wij verschillende problemen ondervonden bij de montage, die ik hieronder nader toelicht.

1. **Beschadigde materialen bij levering**: Bij de aankomst van het pakket hebben we direct geconstateerd dat er materialen beschadigd waren. Twee planken waren niet in goede staat: één plank had een stuk eruit en een andere plank was schuin afgesneden. Dit hebben we direct doorgegeven en we ontvingen hiervoor een stormschade pakketje.

2. **Gedraaide balken**: Drie van de vier balken zijn volledig gedraaid, waardoor het praktisch onmogelijk is om het tuinhuis correct in elkaar te zetten.

3. **Deur positie en sluiting**: Volgens de afbeeldingen op uw website is de deur aan de linkerkant van het tuinhuis geplaatst. Echter, bij de montage blijkt dat de deur zich aan de rechterkant bevindt, wat niet overeenkomt met de specificaties. Bovendien sluit de deur niet goed door de schuine constructiebalken.

4. **Waterdichtheid**: Door de hoeken die schuin zijn geleverd, zijn de aansluitingen volledig niet waterdicht. Dit is zeer teleurstellend, aangezien een tuinhuis doorheen het jaar moet blijven staan en bescherming moet bieden tegen de elementen. We hebben hiervoor extra materialen moeten gaan aankopen.

5. **Verroeste bevestigingsmaterialen**: De bijgeleverde schroeven en nagels voor de vloer waren volledig verroest, wat de kwaliteit van het product ernstig aantast. We hebben deze niet kunnen gebruiken.

Wij zijn enorm teleurgesteld over het resultaat bij het opzetten van dit tuinhuis. Het is niet simpelweg een product dat we kopen, maar een investering in een constructie die jarenlang moet meegaan.

20 juni 2025

Een tuinhuis besteld via Hubo

Een tuinhuis besteld via Hubo. Levering veel later dan verwacht. De bestelde vloer te klein. Het hout gebogen, de deuromlijsting zit er niet bij. We moeten enorm veel aanpassen met hout die we zelf dan maar aankopen...
Al bij al een heel duur tuinhuis

21 juni 2025

Tuinhuis

Ik kocht een tijdje geleden een tuinhuis aan bij Gardenas.
Naar aanleiding van deze aankoop was Yassine Sektni mijn contactpersoon.
Yassine is een topper !! Zeer vriendelijk, servicegericht, behulpzaam, hij zei wat hij deed en deed wat hij zei !
Topervaring !!!
Moesten er meer Yassines in de wereld zijn dan zou de wereld zoveel mooier zijn !
Bedankt Yassine !!

25 april 2025

Tuinhuis Gloucester L

Tuinhuis Gloucester L gekocht. Het begon al bij de levering. Problemen met leveringsdienst etc….tenslotte na twee weken en enkele telefoons door een werknemer zelf met de aanhangwagen geleverd.
Montage was een nachtmerrie. De handleiding is onoverzichtelijk en onduidelijk. Er worden namen gegeven aan balken die verder niet worden uitgelegd. Gaten deurkozijn en deuren, raamkozijn en raam werden niet overeenkomstig geboord. Resultaat : zelf alle gaten dichtgemaakt met kneedbaar hout en opnieuw geboord. Alhoewel het tuinhuis perfect haaks staat, perfect pas is (alles nagekeken met waterpas) en ook de vloer perfect pas is, is er vooraan een opening tussen vloer en tuinhuis, waardoor de deuren te hoog zweven (en geen dorpel, dus alles waait onderdoor, ook water). Zelf dus een dorpel in aluminium gelegd. De sloten voor de vleugel (dubbele deur, dus een vleugel moet je kunnen vastzetten onderaan en bovenaan) werden niet meegeleverd, noch enige instructie ervoor. Het kader voor het raam zit wel heeeel los in elkaar en dient dus verstevigd te worden. Installatie stormset : kabels moeten worden aangespannen, maar nergens vermeld hoe. Kortom, het tuinhuis op zich is robuust, de afwerking en instructies laten veel te wensen over. Alles werd telefonisch en per mail gemeld (met foto’s) maar geen reactie.
Ik raad het niet aan. Mijn budget voor het plaatsen is door deze problemen ver overschreden. Wat niet de bedoeling was. En ik zit met een tuinhuis dat nu vooraan steunt op een anker en pu schuim.
Maar ja, het is betaald en trek je plan.

26 oktober 2024

Nooit meer een tuinhuis bij Gardenas!

Nooit meer een tuinhuis bij Gardenas!
Eerst leveren ze een verkeerd tuinhuis dus extra lange wachttijd.
De opbouw was uiterst ingewikkeld alhoewel mijn schoonvader al 10-tallen tuinhuizen in mekaar heeft gezet.
Na 4 weken is bij het sluiten van de deur deze er gewoon afgevallen! Ze steken het op een rukwind maar dan had het al een tornado moeten zijn!
Dus nu hebben we een tuinhuis met 1 deur en moeten we een oplossing vinden om dit zelf op te lossen.

20 augustus 2024

Veel te duur voor wat het is

Wat een miskoop van tuinhuis
Merk: Woodlands
Woodlands Ottawa II houten tuinhuis 415x295x230 cm blokhut geïmpregneerd isolatieplaten 1
4249,-
Isolatieplaten 3cm dik prijskaartje 350 euro want een zelfde tuinhuis zonder isolatie kost 350 euro minder dus 14 vierkante meter isolatie van 3cm kost u 25 euro de vierkante meter maar al bij al het hout van de tuinhuizen zijn krom en gebarsten echt geen kwaliteit dat zelfs bij het monteren waar het gebarsten is de stukken er gewoon uitvliegen en dat voor die prijs Had ik dat geweten ik had het nooit besteld
Besteld bij Hubo
Van een echt ontevreden klant

24 juli 2023

Helemaal niet tevreden met de communicatie, de levering en de service na verkoop.

Helemaal niet tevreden met de afhandeling van ons probleem. Door intern gebrek aan communicatie, of miscommunicatie, is ons tuinhuis bijna 2 maand te vroeg geleverd. De levering was op een bedrijf voorzien, waar heel veel geleverd wordt en een werknemer aftekende. Antwoord van Gardenas: het werd afgetekend, dus kunnen wij het niet terugnemen. Verder geen hulp, tegemoetkoming, niets.... Laat het hout 2 maand liggen waar je plaats vindt... en trek je plan met je tuinhuis. Tot zover hun service na verkoop.

4 juli 2023

Na verkoop houdt service op!

In juni 2021 een blokhut gekocht bij Gardenas, geleverd via NuBuiten.
Bij levering was niet de juiste handleiding geleverd, meetmateriaal niet aanwezig en constructie ontoereikend. Gevolg: na 1 jaar zakt plat dak door waardoor water niet meer afloopt. Gardenas geeft aan dat montage verkeerd is gegaan, maar komt niet eens kijken. Baseert zich op enkele foto's. Waardeloze firma uit België!

1 november 2022

Gardena hersteldienst: Bedrog

Na 10 maanden werking is mijn Gardena Sileno City robotmaaier voor nazicht ingeleverd.
Reden: software vertoond gebreken. Wij zijn nu reeds 3,5 maand verder en het toestel is nog steeds in "nazicht" bij de hersteldienst.
Dit is een blaam voor Gardena.

11 augustus 2022

Nooit bestellen !

Een tuinhuis gekocht dat na 4 weken geleverd is, echter met veel getorste balken. Was allemaal geen probleem... Ze gingen ze na produceren en ons leveren.
Een nieuw tuinhuis leveren is ongeveer 4 weken. Wij zijn ondertussen 9 weken ver en hebben nog steeds niets gezien. Worden niet op de hoogte gehouden, moeten steeds zelf bellen. Er is al 2 maal een levering beloofd waar we vakantie voor nemen en 2 maal niet geweest !!!!!
Dit is ondertussen duurder dan een tuinhuis op maat en nog steeds geen deftige oplossing !!!
Ons advies, koop hier nooit !!!!
Eens gekocht is het eerder van trek jullie plan, dienst naverkoop = 0,0 service!
En het is geen nieuwe onderbroek dat je koopt hé. Het zijn duurdere artikelen.

10 augustus 2020
Toon reviews in alle talen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken