Gcshop Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

ik ben erg teleurgesteld in de levering/service van deze zaak. ik heb de bestelling geplaatst op 28-4 op een pre-order van 20-5. de status staat nog steeds op betaald en had de 16e jl. een mail gest... Toon meer

Diversen malen hier orders geplaatst. Uitstekende service en levertijden. Voorheen de XBox360 als pre-order geplaatst en zoals beloofd netjes geleverd. Daarna diversen games besteld en ook deze altijd... Toon meer

Ik heb hier al veel besteld en erg goede ervaring met GC. Als ik een spel zie dan vergelijk ik altijd direct met GCshop, die er dan ook vaak als de goedkoopste uitkomt (van de Nederlandse winkels). Ve... Toon meer

In eerste instantie was er een conflict tussen mij en GCShop (zie de review van 'Bas' hieronder). GCShop heeft dit netjes opgelost en uitgelegd dat de verkeerde voorraadstatus kwam door hun systeem da... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Handige shop!

Ik heb hier Dawn of War 2 besteld en kreeg hem netjes op de dag van release op de mat. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Zeker een shop waar ik vaker wat ga bestellen!

27 februari 2009

top

goede shop, kreeg bestelling na 2 dagen in huis in een witte bubbeltjesenvelop. Spel was 12 euro goedkoper dan bij concurrenten. Heb geen ervaring met de klantenservice nodig gehad! Aanrader dus.

26 februari 2009

Betrouwbare winkel

ik zie hier enkele negatieve reviews, maar ik kan mij niet voorstellen dat dit over gcshop gaat. Ik bestel hier al erg lang mijn games, sinds dat ik een Xbox heb. Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad waarbij opzet in het spel was. Het is weleens voorgekomen dat een spel een dag te laat kwam dan aangegeven (bij een preorder is dit wel vervelend), maar dit heb ik niet als een ramp ervaren. Plus.. de prijs is er ook na!

De site is door de jaren heen erg verbeterd en de service ook. In het begin was het niet mogelijk om te bellen bijvoorbeeld, maar dit is nu ook een optie. Sinds een jaar ofzo krjig je ook updates over je bestelling, ze zijn dus wel bezig met het veranderen.

De site navigeert gemakkelijk en laadt snel. Het bestellen van een spel gaat ook erg makkelijk, je kunt gebruik maken van ideal. Ik zal hier ook in de toekomst mijn spellen bestellen.

26 februari 2009

Topsite

Gcshop is één van de betere online gamewinkels. Normaal gesproken koop ik mijn games in de normale winkel, maar vanwege de lage prijzen besloot ik om toch een keer online te kopen. Ik twijfelde tussen bol en gcshop, maar besloot te kiezen voor gcshop omdat deze alleen op games gericht is en meer van games afweet.

Voor mijn xbox 360 had ik een harde schrijf nodig en deze boden zij het goedkoopst aan. Mijn bestelling bestond uit deze schijf en een game (Fable 2). De verzendkosten voor het geheel waren 6 euro, wat volgens mij goedkoper is dan andere winkels die ook hardware leveren. Ik hoefde niet apart te betalen voor de game. Na 2 dagen ontving ik de harde schrijf, maar niet de game. Ik was dus even bang dat er iets mis was gegaan en nam contact op met de helpdesk. Deze vertelden mij dat Fable 2 iets later zou komen, omdat ze geen voorraad meer hadden. Zou op zich beter zijn dat dit vermeld zou worden bij levering, maar ik vond het wel goed dat ze alvast de harde schijf op de post hadden gedaan! En dus niet hebben gewacht tot Fable 2.

Niet veel later kwam ook Fable 2 aan en was mijn bestelling afgerond. Mijn contact met de winkel was positief en ik kan het waarderen dat ik op de hoogte werd gehouden van statusveranderingen. De site is niet de mooiste, maar wel handig en basic. Jammer dat ik zelf moest bellen over Fable 2, maar ik vind dat het goed opgelost is.

De bestelling kwam bij Fable 2 aan in een bubbeltjesenvelop en de harde schijf in een doosje. Beide dingen waren onbeschadigd en de verpakking was stevig!

Wat ik wel mis op de website zijn een paar 'features' die andere winkels, zoals Bol wel hebben. Sommige games vind ik nu nog te duur, dus ik zou graag op de hoogte worden gehouden van prijsverlagingen. Tevens vond ik het navigeren bij hardware wel lastig, je moet wel weten wat je zoekt. Daarnaast staan bij de meeste producten wel een beschrijving en soms ook screenshots uit het spel. Het betaalproces is trouwens erg makkelijk, maar je moet wel betalen voor iDeal. Echter, de prijs is zo laag

25 februari 2009

Prima ervaringen

Al vaak games besteld bij GCshop, en eigenlijk nooit problemen gehad. Wel een keer gehad dat ze mijn game niet meer konden krijgen, maar annuleren en geld terug storten was zo gebeurd :)

Verder gewoon goede prijzen en lekker makkelijk thuis bezorgd.

25 februari 2009

Wat een k**winkel.

Eigenlijk best een 'gemiddelde' winkel, maar helaas wel alleen voor spellen die al uit zijn, pre-order je een spel, is er (iniedergeval in mijn 2 gevallen), weinig kans dat je het spel ook echt op de releasedatum krijgt.

4 keer wat bestelt, 2 keer ging het om spellen die al 'uit' waren, dat ging allemaal prima, snel verzonden en netjes verzonden.

De andere 2 keer, dit waren pre-orders, kreeg ik één spel een paar dagen later dan de release, het andere spel heb ik na 1 week, geannuleerd, dit omdat het er na die week niet naar uitzag, dat ik het nog heel snel zou gaan krijgen (de leverancier wist geen leverdatum, dan weet ik genoeg).

Het ging om Guitar Hero: World Tour, nu is in meer gevallen en bij andere winkels te lezen dat hier problemen mee waren dus opzich valt de winkel in dit geval er niet echt op aan te rekenen. Wel viel het mij op, dat alle andere winkels iniedergeval nog iets van GH:WT hadden binnen gekregen, en de 'grootste' leverproblemen waren nu bij de 2de levering van het spel, bij GCshop was er echter helemaal niet gekomen, daarnaast had ik al 2 maanden van te voren besteld (en betaald), daardoor was het extra jammer dat ik alsnog geen profijt had.

Maar zoals ik al zei is dit (misschien) niet helemaal aan te rekenen op Gcshop.nl, ook al doen ze misschien wel iets verkeerd bij hun communicatie met de leverancier, of misschien is hun leverancier ook gewoon slecht. Maar dit is echter niet mijn grootste minpunt bij deze winkel, dat is de eerder genoemde communicatie.

Bij sommige winkels is het probleem dat je wat langer moet wachten op je e-mail dan de gewenste 'binnen 1 werkdag', hier was het grootste probleem dat je helemaal geen e-mail terugkreeg, de enige manier (voor mij tenminste) was om een aantal keer dezelfde e-mail te sturen, zodat Gcshop.nl zag dat je serieus was.

Ook hoe het ervoor stond met Guitar Hero: World Tour was geen sprake, ik moest er iedere dag zelf achterheen, wat de status nou was, wanneer er meer zekerheid was, of er meer zekerheid was, en dit kon of per e-mail

Logo Gcshop

Antwoord van Gcshop

Hallo,

Ik heb uw feedback gelezen en wil bij deze mijn excuses aanbieden voor het ongemak. Momenteel werken wij aan een systeem dat klanten op de hoogte zal brengen van eventuele vertragingen. Ik begrijp dat dit mosterd na de maaltijd is voor u, maar zijn ons wel bewust van deze tekortkomen. Guitar Hero: World Tour heeft veel problemen gehad bij de levering, wat ook zeer vervelend was voor ons en de klant. Nogmaals, mijn excuses en wij werken hard aan een oplossing.

-GCshop.nl

goedkope games!

Ik heb hier onlangs Soul Calibur IV voor de 360 besteld. GCshop had de laagste prijs en scheelde 6 euro met de daarna goedkoopste aanbieder. Ik besloot een gokje te wagen en ontving de game afgelopen vrijdag op de releasedate. Ik ben tevreden en zal vaker hier bestellen. -Martijn

Scherpe prijzen

Ik bestel hier al 4 jaar mijn games en heb nog nooit problemen gehad. De medewerker aan de telefoon is altijd vriendelijk en de prijzen liggen vaak veel lager dan bij andere shops. Tevens ontvang ik de games meestal op de releasedate. Alleen bij Half Life 2 is het een keertje verkeerd gegaan, maar dat is jaren geleden. Top winkel!

levering en contact

ik heb bij deze winkel 2 keer besteld, ten eerste contact met de medewerkers extreem slecht het duurt erg lang voor dat zij eindelijk een keer reageren en of ze wel een keer reageren, ten tweede als je een spel met de pre order besteld en je krijgt hem niet op dezelfde dag binnen melden zij dit ook niet wanneer je het spel wel krijgt je ziet dan op de site staan 1 tot 2 weken wachten en inderdaad als er staat dat je het spel binnen 1 tot 2 dagen kan verwachten dan duurt het ook altijd langer. Ik besteld nooit meer bij deze gare winkel ook al zijn hun een van de goedkopere dan liever een paar eurotjes meer voor beter contact en snelle levering

24 februari 2009

levert niet en houd geld achter

Zogn. 1-2 werkdagen levertijd, heb de bestelling uiteindelijk naar een maand geanulleerd. Geld is na 3 weken nog niet terug!

22 februari 2009
Logo Gcshop

Antwoord van Gcshop

Hallo,

Ik ga er vanuit dat hier sprake is van een misverstand. Wanneer een klant zijn order laat vallen zullen wij meteen het overgemaakte bedrag terugstorten. U kunt altijd mailen of bellen naar ons en wij zullen zorgen dat u alsnog het geld ontvangt. Nogmaals, ik ga er vanuit dat hier sprake is van een vervelend misverstand.

-GCshop.nl