Lees wat reviewers zeggen

4. Cosmeticabranche
  5. Cosmetica groothandelaar
  6. Onderwijsinstelling

Geschreven door het bedrijf

Gelnails.no is a Norwegian beauty brand and online store specializing in professional nail products, gel systems, and nail education for both beginners and professional nail technicians. Behind the brand is Julia Sandbakk, a highly educated lecturer, founder of Gelnails.no and ICRÈATE, and educator with a passion for products and technology that make nail work easier, faster, and more enjoyable. Our goal is to provide high quality products combined with personal customer service, detailed guidance, and modern education. At Gelnails.no, we carefully select and develop products that are easy to work with while still delivering professional results. Our products are trusted by both home users and nail salons across Norway. In addition to our online store, we also offer professional nail courses around Norway, including beginner gel nail courses and advanced dual forms training. We focus heavily on technique, efficiency, and helping students build confidence in their work. Customers choose Gelnails.no for our supportive customer service, premium quality products, and genuine passion for the nail industry and community. Whether you are completely new to nails or already work professionally in a salon, our mission is to help you create beautiful nails with products you can trust. Gelnails.no | Nails Of The Day | ICRÈATE

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

4,7

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Anbefales!!!!

Jeg elsker produktene som selges å det er virkelig produkter med masse kvalitet å du er sikret et godt resultat når du bruker produkter fra Gelnails☺️ Anbefaler virkelig produktene som selges dærfra☺️

28 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Burde du prøve gelnails.no? JA.

Har brukt produktene i 3 måneder nå og kan med sikkerhet si, det fins ingenting på samme nivå. Fantastisk kvalitet og veldig lett å jobbe med. Veldig pigmenterte farger og mye utvalg. Var nylig på kurs og kunne ikke vært mer fornøyd altså. Julia vet virkelig hva hun holder på med. Burde du løpe til gelnails.no og prøve Nails Of The Day? JA! LØP!!!

25 juni 2026

Anbefaler sterkt!!

Beste produktene som finnes på markedet! Og Julia er norges flinkeste kursholder🫶🏻 Absolutt verdt å teste ut, anbefaler til alle som har et hjerte for negledesign🤍

25 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er superfornøyd med de beste produktene og kurset!

Jeg er superfornøyd med både produktene og kurset som Julia tilbyr. Kurset er i toppklasse med en flink kursholder som kan faget sitt. Hun er så flink å lære bort og komme med gode tips og triks underveis. Man merker det på lang vei at hun har pedagogikk i bakgrunn noe jeg personlig synes at alle kursholdere burde ha! For gud kor viktig det e for å få kurs deltakere trygge i sitt eget arbeid og ikke minst klare å motivere og veilede underveis!

7 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har tatt kurs hos de og var SÅ…

Har tatt kurs hos de og var SÅ fornøyd!! Produktene er altså så magiske og sååå gode og jobbe med. Anbefaler allllleee å prøve nails of the day it will chaange your nail game!! Servicen og kvaliteten er også toooooop!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altså wow😍sykt gode kurs og…

Altså wow😍sykt gode kurs og produkter🥹kursene får man vite ALT man trenger, og man sitter igjen med så mye💗å produktene er bare helt fantastiske, har ikke ord🥹❤️

Antwoord van Gelnails

Tusen takk for den utrolig fine tilbakemeldingen, Ariel 🥹🤍 Det betyr ekstra mye når du faktisk tok turen helt fra Bergen til Oslo for å delta på begge kursene mine 💗 Det sier litt om hvor dedikert du er, og det har vært så hyggelig å ha deg med! Jeg er så glad for at du sitter igjen med masse kunnskap, og at du er fornøyd med produktene også!! 😍 Tusen takk for tilliten og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det setter jeg enormt stor pris på 🤍

- Julia / gelnails.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste produktene til å legge gele…

Beste produktene til å legge gele negler jeg har vert borti!!! Dekkevne er helt fantastisk, flyten på produktene gjør det lett å gjøre pent og holdbarheten er top notch! Farge nøyansene er også ekstremt bra! Var på basic kurs hos julia og det er SÅ bra!! Får mye bra tilbakemelding fra kunder både når det gjelder produkter og min lærdom fra kurset som hjelper kundene mye!

Antwoord van Gelnails

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen, Ronja 🥹!! Det har vært så gøy å følge deg etter basic-kurset, og jeg blir utrolig stolt av å høre at både produktene og kunnskapen fra kurset gir så gode resultater for deg og kundene dine 💗

At kundene dine også merker forskjell og gir gode tilbakemeldinger betyr virkelig mye. Tusen takk for tilliten, de fine ordene og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Det setter jeg enormt stor pris på 🫶🏼 Hilsen Julia / Gelnails.no🤍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktene er seriøst de BESTE!

Produktene er seriøst de BESTE!! Null kødd, som «nybegynner» og selvlært negleteknikker så er alle produktene så enkle å jobbe med. Anbefaler alle produkt!!!

14 april 2026

Antwoord van Gelnails

Åh, tusen takk Nora 🤍! Det gjør meg så glad å høre at du opplever produktene som enkle å jobbe med, selv som selvlært 💗 Akkurat slike tilbakemeldinger betyr utrolig mye!

Tusen takk for anbefalingen og for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse 🫶🏼
Julia / gelnails.no

Fantastiske produkter

Jeg er helt utrolig fornøyd med produktene fra Gelnails.no 😍 Neglene holder seg pene i flere uker, produktene er enkle å jobbe med og resultatet ser virkelig profesjonelt ut – selv hjemme! Kvaliteten er helt fantastisk, og jeg elsker hvor jevnt og fint produktene legger seg på neglen.

Jeg har prøvd flere merker tidligere, men dette er uten tvil det beste jeg har brukt. Produktene føles gjennomtenkte, holder ekstremt godt og gir en utrolig fin finish. I tillegg er det stort utvalg og rask levering 🙌

Og ikke minst må jeg skryte av servicen! Julia er helt fantastisk hyggelig, hjelpsom og utrolig serviceinnstilt ❤️ Man føler virkelig at hun bryr seg om kundene sine og tar seg tid til å hjelpe dersom man lurer på noe. Det gjør hele opplevelsen enda bedre.

Kan virkelig anbefale alle som liker fine og holdbare negler å teste disse produktene! 💅✨

22 mei 2026

Antwoord van Gelnails

Åh, for en utrolig fin anmeldelse 🤍! Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive dette! Det betyr så mye å høre at du er så fornøyd med både produktene og servicen 💗

Jeg legger hele hjertet mitt i dette hver eneste dag, så slike tilbakemeldinger betyr mer enn du aner. Tusen takk for tilliten, støtten og de varme ordene – det setter jeg enormt stor pris på 🫶🏼Julia

Anbefales!

God kundeservice og utrolig gode produkter! Elsket også den fine innpakningen, alt føltes veldig gjennomført!🌸🤍
Deilig med en nettside som har alt + gode beskrivelser så selv en amatør kan få det til!

27 april 2026

Antwoord van Gelnails

Hei, og tusen takk for dette! Det varmer hjertet mitt å høre at du hadde så fin opplevelse! Jeg legger virkelig sjel i både produktutvalget og i å gjøre alt så oversiktlig som mulig - nettopp fordi jeg vil at alle skal mestre og få det til, uansett nivå ☺️
Håper du elsker produktene dine, og ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på underveis!

10/10!!

Jeg har testet produkter fra Gelnails i flere måneder og kunne ikke vært mer fornøyd! Aldri hatt så mange fornøyde kunder som elsker produktene like mye som jeg gjør! Super lette produkter å jobbe med! Tok selv kurs i Februar og jeg ser en stor forbedring i eget arbeid, holdbarhet på settene opptil 8 uker!!! Teknikken min er også ekstremt mye bedre, alt blir mye finere og mer clean! Anbefales 11/10!

21 mei 2026

Antwoord van Gelnails

Hanne Malene🤍 Dette gjorde meg så utrolig glad! Å høre at både du og kundene dine elsker produktene betyr alt for meg ☺️

8 ukers holdbarhet er jo helt sykt bra! Men det handler også om TEKNIKKEN din - og det er så gøy å høre at kurset i februar ga deg så mye! Du har jobbet hardt for den forbedringen, og det synes 🌸

Tusen takk for at du stoler på produktene mine og for at du deler erfaringen din. Sånne tilbakemeldinger gir meg ekstra motivasjon til å fortsette å levere det beste!🩷

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ønsker du spare tid og penger??!! Da må du prøve ut produktene fra gelnails

Jeg har brukt produkter fra mange forskjellige leverandører både store kjente leverandører og mindre kjente leverandører og jeg har vært veldig fornøyd med flere av produktene men har hele tiden følt at det lille ekstra mangler.
Testet ut produktene fra gelnails og im not disappointed for og si det slik!
Produktene er gode og jobbe med og dem «flyter» på en måte bare på plass uten særlig mye ekstra jobb fra min side og det bidrar til at jeg bruker mindre tid fordi det er minimalt med filing og i enkelte tilfeller så er ikke behovet for og file over i det hele tatt.
Tilbakemelding fra kundene mine er også utelukkende positiv og Julia er alltid klar for og svare på ting man måtte lure på og pakkene sendes ofte dagen etter bestilling (selv om man får beskjed at det kan ta noen dager ekstra pga stor pågang) og er levert etter bare 2-3 dager noen ganger 🙌🏻
Jeg har også prøvd ut ONISTOP på en kunde der stor tå negl har vært separert fra negleseng i flere år!
Denne neglen er nå etter ca 4 mnd bruk så og si helt festet tilbake og kunden selv sier at hun har ingen ubehag i denne neglen lenger slik hun har vært plaget med over lang tid.
Så anbefaler virkelig produktene men man må være raskt i avtrekkeren når man bestiller for det blir dessverre fort utsolgt 😅

20 november 2025

Antwoord van Gelnails

Randi 🤍Tusen takk for dette! Og halloo, den ONISTOP-historien må jeg bare si - det er jo helt fantastisk! At kunden din endelig er kvitt både problemet OG ubehaget etter 4 måneder, det er akkurat sånne resultater som gjør meg så stolt av produktene jeg har valgt ut ☺️

At produktene sparer deg tid i hverdagen er jo helt gull! Det er akkurat sånn det skal være 🤩

Haha, ja, utsolgt skjer dessverre litt for ofte - men det jobbes med! Sånn er det med ny nettbutikk som har blitt fort populær 😅❤️Jeg lover at jeg gjør mitt beste for å holde hyller fylt 🤍
Takk for at du både deltok på kurs, handler og deler erfaringen din, og takk for tilliten!

🩷Julia
Gelnails.no

Elsker alle produktene fra Gelnails.no

Elsker alle produktene fra Gelnails.no! Det er de beste negleproduktene jeg har testet, og de sitter så sykt bra og er magisk å jobbe med! Og gel-polishene er syykt pigmenterte!10/10!
Julia som driver nettbutikken er så hyggelig og profesjonell, og man får kjapt svar om det er noe man lurer på.
Har også vært på «basic gel-kurs» og lærte så mye (selv om jeg hadde kurs fra tidligere). Anbefales virkelig❤️

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Elin!! ☺️

Det gjør meg så glad å høre at du elsker produktene og at du fikk mye ut av Basic Gel-kurset også. Det betyr ekstra mye når det kommer fra noen som har tatt kurs tidligere 🤍 Og jaaa, de pigmenterte gel polishene er helt magiske 😍

Tusen takk for støtten og anbefalingen ❤️
Mvh Julia
fra Gelnails.no

Beste jeg har funnet🙏🏻

Altså, WOW!😍 Min erfaring med hele gelnails.no, både produkter, service og ikke minst kursene - er at dette er topp kvalitet!!

Jeg har testet en del forskjellige merker, og produktene jeg finner hos gelnails er noe helt eget! Pigment, holdbarhet, konsistens og sluttresultat er det beste du kan få!
Bruker kun disse produktene fra start til slutt, på både meg og kundene mine. (And we love it)

Kurs er også noe man bør booke seg via gelnails.no - du kommer IKKE til å angre🙏🏻🙏🏻

Høres dramatisk ut - men alt har blitt bedre etter jeg kom meg inn i gelnails universet og fikk tatt både kurs og kjøpt meg masse av de beste produktene🤌🏼

10/10

Rachel 🤍 dette gjorde meg SÅ glad! 😍
“Gelnails universet” - I LOVE IT! Velkommen inn, og takk for at du stoler så mye på produktene og kursene mine. Det betyr alt!
10/10 tilbake til deg! 🤍

Klem fra Julia🥰
Gelnails.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så UTROLIG gode produkter å jobbe med

Så UTROLIG gode produkter å jobbe med, jobben min som negltekniker har blitt så mye lettere etter jeg begynte med NOTD. Helt oppriktig, er du negltekniker (eller bare på deg selv) er disse produktene for deg!🤩💅🏼 Så enkelt og raskt å jobbe med🙌🏻 I tillegg til Julia som er så flink til å svare og hjelpe til om man har spørsmål, hun ofrer tid og alt for disse produktene🩷

Antwoord van Gelnails

Tusen takk Emilie🥹🩷! Å høre at jobben din som negletekniker har blitt lettere betyr så mye for meg - det er jo akkurat det jeg ønsker at produktene skal gjøre! 🤩

Og selvfølgelig svarer jeg når du lurer på noe - det er ikke noe offer, det er bare en selvfølge! ☺️
Så glad du trives med produktene. Tusen takk for anmeldelsen din 🩷

Har tatt kurs hos Julia

Har tatt kurs hos Julia, og er så fornøgd. Imponerende hvor mye hun klarte å lære vekk på så kort tid, og for noen som er nye i gamet🤩

Kjøper så å seie kun produkter frå Gelnails, prøvd ulike typer frå ulike merker og i prisklasser. Men Coverbase, Bottle Gel og Builder Gelen er noe heilt eget! Så blir kun å bruke pengene her framover!! Så gode og påføre, og god holdbarhet. Det fineste neglene eg legger er med produkter frå NOTD❤️

Antwoord van Gelnails

Ester 🤍🥹Tusen takk for dette! Og hallo jeg husker du imponerte meg stort på kurset også! 🤩
At du har testet andre merker og prisklasser, men kommer tilbake til disse, er så gøy å høre!🥰
Coverbase, Bottle Gel og Builder Gel - ja, de ER noe helt eget når man vet hvordan å bruke de korrekt! Så glad du har funnet dine favoritter ❤️

Vennlig hilsen Julia fra Gelnails.no❤️

Wow-produkter! ✨

Absolutt mye kunnskap og glede for fine negler fra Julia! Hun gir nyttige tips og råd, og gir fantastisk kundeservice ✨ Produktene fra Gelnails er de beste jeg har prøvd, og kommer ikke til å bytte til noe annet. Anbefales på det sterkeste! 👌🏼

Dette varmer så mye! 😍
Tusen takk for de fine ordene - det betyr virkelig alt å høre at du er så fornøyd med både produktene og servicen! Det er akkurat slike tilbakemeldinger som gir meg energi til å fortsette ☺️
Så glad for at du har funnet dine favoritter hos oss, og at du trives med NAILS OF THE DAY-produktene!
Julia fra Gelnails.no 🤍​​​​​​​​​​​​​​​​

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gelnails.no har de beste produktene fra…

Gelnails.no har de beste produktene fra NOTD! Alt er oversiktig og ryddig!
Mine fav’s og must have er Scotch base og Cover base!
Ikke minst deler Julia så mye kunnskap om alt du måtte ha spørsmål om!

Antwoord van Gelnails

Tusen takk for den fine anmeldelsen, Aurora ☺️ Så hyggelig å høre at du elsker produktene fra NOTD 😍 Og Scotch Base og Cover Base er virkelig favoritter hos meg også!! Blir så glad for at du setter pris på all kunnskapen jeg deler 🤍

Hilsen, Julia / Gelnails.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter og bra service

Helt klart blant de beste produktene i Norge! Veldig høy kvalitet, fin og oversiktlig nettside, og fantastisk kundeservice. Anbefales virkelig!

9 februari 2026

Antwoord van Gelnails

Tusen takk for den fine anmeldelsen ☺️ Det betyr utrolig mye å høre at du er fornøyd med både produktene, nettsiden og kundeservicen 😍 Setter veldig stor pris på anbefalingen din!

Julia / Gelnails.no

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker alle produktene jeg har prøvd så…

Elsker alle produktene jeg har prøvd så langt. Kjempekort leveringstid. Anbefaler 100% ❤️

Antwoord van Gelnails

Tusen takk for den fine anmeldelsen, Camilla ☺️ Så hyggelig å høre at du elsker produktene og er fornøyd med leveringstiden 😍

Setter utrolig stor pris på anbefalingen din ❤️

Hilsen Julia / Gelnails.no

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.