Ik bestelde twee zwarte sleeën voor 20 euro en kreeg twee hele oude grijze sleeën met in de ene een gat in het zitgedeelte en in de andere op de voorkant. De stickers die er op zaten waren helemaal ve... Toon meer
Helaas slechte kwaliteit producten ontvangen, contact opgenomen om tot een oplossing te komen. Meerdere malen zonder resultaat. Uiteindelijk toch een reactie en gevraagd foto's te sturen, wat we direc... Toon meer
Ik begrijp echt niet waar al die slechte reacties vandaag komen. Ik bestel al heel lang bij Gezinswinkel en heb totaal geen slechte ervaringen mee gehad. Al bestel ik kleding, keukenspullen o... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij de voordeligste Gezinswinkel van Nederland Het inkoopcentrum
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Super snelle levering, en Wat een lage prijzen!!!
Maandag een verjaardag cadeau gekocht, dinsdag in huis. had er een mededeling bij gedaan dat het een cadeautje was...hebben ze het ingepakt voor me!
Mijn vriendin had ik de site doorgegeven, die heeft ook besteld (kleding voor haar kids) doos vol voor €35. Dus ook namens mijn vriendin Annemiek. Jullie zijn een top bedrijf!
Tot de volgende keer, want heb nu een extra kortingcode ontvangen.
Bedriegers - reactie na klacht maar nog steeds geen geld terug
GEEN levering - GEEN geld terug. De vraag is wat kan je hier tegen doen. We zijn al blijkbaar met meerdere personen ?
Zeer slechte service
ze bedriegen ik heb een retour gedaan en ik wacht nog steeds op de retourbedrag dat is al bijna 5 maand ik heb zo veel mails gestuurd ze aantworden we gaan dat uitzoeken
nouw 5 maand om dat te uitzoeken onzin
ik moest een ster klikken maar voor mij geen sterren voor hun
slechte service!!
Niet kunnen leveren!! Maar ook niet terug betalen!!
Prima service!
Tot nu toe heb ik alleen maar heel positieve ervaringe met de Gezinswinkel! Mocht er al iets niet kloppen, dan is één mailtje voldoende om antwoord en een oplossing te krijgen. Afleveren gebeurt volgens afspraak en een eventuele terugbetaling voor niet of foutief geleverde goederen is daar ook al geen issue; daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren! Ik kan in elk geval iedereen aanraden om op zijn minst eens een kijkje op de site te gaan nemen; er staan echt hele leuke artikelen op!! Gezinswinkel? Ga zo door!!!
Goede en snelle afwerking na klacht
Ik had voor de Sint een electrische piano gekocht. Helaas deed hij het bij aankomst niet. Gemaild met de klantenservice en heb gisteren een nieuwe toegestuurd gekregen. Ik zal het bedrijf dus graag aanbevelen bij andere klanten.
Super snelle levering
Voor het eerst besteld bij dit bedrijf. had snel me spullen nodig.
16.00 besteld, en wat denk je? de volgende dag in huis. TOP!
Artikel niet geleverd, maar geen geld terug
Ik had een artikel besteld en betaald via iDeal. Helaas bleek het ertikel uitverkocht te zijn en ik wacht al 1,5 maand om mijn geld retour te krijgen. Ik had ook een jurkje besteld, was niet duur maar ook niet echt goede kwaliteit. De schoenen die ik in mijn maat besteld had bleken veel te klein. Retourzenden is te duur, want voor een artikel van €9,99 ga ik geen €6,75 verzendkosten betalen.
zeer slechte service
Wilde mijn aankoop retourneren en kreeg pas na meerdere reminders pas reactie. Niet alleen moest ik mijn aankoop op mijn eigen kosten retourneren EUR 6,75, zij berekenen ook nog nog eens EUR 8,00 administratiekosten en niet te vergeten de verzendkosten van de heenzending EUR 4,95. Ik heb hen hier om uitleg gevraagd en uiteraard geen reactie. Dit alles heeft 2 maanden geduurd voor ik mijn geld terug kreeg. Een zeer ontevreden klant.