Nieuwe koeltoog besteld bij dit bedrijf, thermostaat is kapot, moest 3 weken wachten op een antwoord. Ze gaan een nieuwe thermostaat opsturen en je moet het dan zelf vervangen 🤔 dan sturen ze een ema... Toon meer
Perfect geholpen in Ochtrup. Ging voor nieuwe deur van een hete lucht verwarming thermo 75 gn1/1. Uiteindelijk 2 nieuwe deuren gekregen onder garantie ( had 2 ovens met zelfde probleem ) Heb ze... Toon meer
We reden langs onderweg naar Munster. We zijn zeer vriendelijk ontvangen. Het proces werd duidelijk uitgelegd. Een mooi systeem met een pieper, zodat je rond kunt lopen terwijl je wacht op een vr... Toon meer
Nadat ik al meerdere losse artikelen bij GGM gastro heb gekocht in het verleden en er tevreden over ben hebben we nu onze volledige keuken gerenoveerd. Ik schrik van de recensies hier. Ik ben altijd e... Toon meer
Wir sind ein deutsches Unternehmen, welches sich zur Aufgabe gemacht hat, Großgastronomie jeden Tag neu zu erfinden. Daher sind wir ununterbrochen weltweit auf der Suche nach den neuesten und besten Produkten für die Gastronomie. Wir bieten seit über 20 Jahren alles von Geschirr über Spülmaschinen bis hin zu Kombidämpfern! Gemeinsam mit unseren Partnern, Kunden und unserem Team konnten wir so unseren Erfolg jährlich vergrößern. Mit über 1000 Mitarbeitern verteilt auf 20 Standorte sind wir nicht nur international, sondern auch regional für unsere Kunden vor Ort. Mit unserem Netzwerk und direkten Kontakten zu Herstellern aus unter anderem Deutschland, Italien und Übersee ist es uns möglich unser Sortiment mit Tiefstpreisgarantie anzubieten.
Weinerpark 16, 48607, Ochtrup, Duitsland
- 02553 72200
- review@ggmgastro.com
- www.ggmgastro.com
Vraagt klanten om een review
Nooit meer GGM
Wat een onzettend slecht bedrijf
ergens mid december 2025 bestelde ik vacuumzakken, een bestelling van 150 euro.
Ipv enkele dagen werd dit pas weken later verzonden.
Het bezorgbedrijf nam het niet zo nauw met waar ze het pakket bezorgden en hebben het aan de straat gezet.
Gevolg: het pakket was verdwenen voordat ik thuis was.
Hierna volgende er weken (maanden) van mailen, mailen en nog eens mailen
het duurt soms wel 2 tot 4 weken voor er een reactie kwam
Vandaag is EINDELIJK een nieuwe doos bezorgd... echter werd deze weer op de straat achter gelaten
Gelukkig was ik thuis
We zijn goed te woord gestaan goede…
We zijn goed te woord gestaan goede uitleg en advies gekregen.
Heel goed geholpen goede informatie
We zijn goed te woord gestaan goede uitleg en advies gekregen.
Echt aanrader
Wij komen altijd langs top plaats
Wij zijn erg tevreden
Wij zijn erg tevreden
Verkoper George heeft ons uitstekend geïnformeerd
We wachten al 4 weken op onze levering…
We wachten al 4 weken op onze levering die, door hen aangegeven 1 tot 2 dagen zou duren. Klantenservice beloofd maar komt niets na. Momenteel zit onze levering ergens en nergens, geen concrete info beschikbaar. Eerste en laatste keer dat we daar iets bestellen, zeer schrijnende situatie.
Met afstand het slechtste bedrijf ooit!
Met afstand het slechtste bedrijf ooit!
Producten blijken -ondanks toezeggingen- niet leverbaar, komen niet of veel te laat. Er is niemand bereikbaar die kan helpen en er is geen enkele communicatie. Info over leverdata op de site klopt niet. Door de belofte dat de nieuwe keuken ruim op tijd geleverd zou worden hebben we voor niets ons restaurant gesloten en technici ingehuurd. Zonder enig bericht en zonder dat er contact met de afdeling mogelijk was kwam alles in etappes, veel te laat (tot 2 weken later!). Echt schandalig wat een waardeloos bedrijf. Koop hier nooit iets!!!
Service is echt heel slecht
Service is echt heel slecht. Koelkast besteld, waarna GGM Gastro ervoor kiest om die door een externe transporteur te laten bezorgen. Deze partij beschadigt ons huis, waarna GGM Gastro niet thuis geeft.
Zo slecht geregeld
Zo slecht geregeld. Je koopt iets wat niet correct is. stuur je een mail zeggen ze dat ze binnen paar dagen te reageren. Nu 6 weken voorbij hoor je nog niks. En dan sturen ze wel een mail via mondu dat je moet betalen. wat moet ik nu betalen iets wat verkeerd is geleverd. Sorry maar dat gaan we niet doen. ik wil gewoon mijn bestelling en niet anders
Diepvrieskist ontvangen die niet sluit
Diepvrieskist ontvangen die niet sluit. Daardoor enorm veel ijsvorming in de kist. Het was duidelijk zichtbaar.
Tot en met de aankoop was er veel en snel contact met dit bedrijf. Levering was geen probleem.
Toen ik de klacht meldde werd alles anders. Ze reageerde steeds na dagen. Ik werd van de ene afdeling doorgestuurd naar de andere. ik moet foto's sturen. dat heb ik meerdere keren moeten doen naar "verschillende" afdelingen..... Toen moest ik zelf schroeven aandraaien, en zou het opgelost zijn. ik heb dat gedaan maar had uiteraard geen nut wand de hele voorwand was krom. 100 mailtjes, dagen weken geen reactie.. smoesjes, weer foto's moeten sturen. Meer smoesjes, en zo ging het door. Uiteindelijk zou hij opgehaald worden en zou ik mijn geld terugkrijgen. Meerdere afhaalmomenten afgesproken, uiteindelijk bij poging 4 gelukt.
Toen begon de verdere ellende. Geen reactie. Absolute stilte ! -tig mails gestuurd, gebeld maar dat heeft geen zin want ze nemen niet op. Smoesjes, smoesjes... geen reactie! dit heeft wel 2 maanden geduurd. Uiteindelijk uit wanhoop gedreigd met rechtszaak, geen reactie behalve 1 of 2 keer dat ze het enorm druk hadden.
Dit heeft dus maanden geduurd. en toen ineens, mijn geld terug... Dat was een meevallen want ik ging er bijna van uit dat ik naar mijn geld kon fluiten...
- Super snelle reactie en service tot aan de verkoop.
- Niks van die snelheid is er over als er klachten zijn.
Mijn advies, koop bij een ander bedrijf. Er zijn er genoeg die ook nog eens betere kwaliteit voor een lagere prijs leveren!!
Conclusie, waardeloos bedrijf!!
Waardeloze service
Waardeloze service. Al 2x dezelfde bestelling gedaan. Bestelling 1 nooit gekomen.
Bestelling 2 ook nog steeds niet. Na lang in de wacht een slecht-sprekende Engelstalige medewerker gesproken; de bedrijfsgegevens zouden niet kloppen maar ze kloppen exact. Hij zou het aanpassen (?) en de bestelling zou komen.
Nu weer 2 weken verder; geen reactie op mail en telefonisch onbereikbaar.
Geduld is dus op, geen idee of we ooit nog iets ontvangen. Wel betaald.
Besteld en betaald. Geen levering
Besteld en betaald.
Verzending blijft uit geen reactie op mails en ook geen reactie op het annuleren.
Wel konden ze in 10 minuten na de order vragen over een btw nummer. En daarna nooit meer wat gehoord.
De klantenservice is echt heel slecht
De klantenservice is echt heel slecht. Onze koelkast koel niet goed. We hebben diverse foto's en filmpjes moeten sturen via Whatsapp, maar die worden alleen maar in je dossier gezet, daar is geen communicatie. Dan krijgen we 3 weken later te horen dat ze niet snappen wat het probleem is. Wij bestellen echt nooit meer bij deze zaak.