1. Evenementen en entertainment

15.000 regalos de empresa y regalos publicitarios para publicidad y merchandising, personalizados con el logo para regalar a clientes en eventos publicitarios y corporativos. Disponemos de artículos promocionales baratos y originales. Desde 25 unidades...

4,6

Uitstekend

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

💥 NOOIT iets bij dit bedrijf bestellen

💥 NOOIT iets bij dit bedrijf bestellen! 💥
Wat een teleurstellende en frustrerende ervaring. Bij het plaatsen van een bestelling mag je als klant verwachten dat het geleverde product overeenkomt met de omschrijving én de afbeeldingen. Helaas was dat hier absoluut niet het geval: het product werd geleverd met deuken, bobbels en andere zichtbare schade die nergens vermeld stond. Het was simpelweg ondeugdelijk en absoluut onbruikbaar voor ons doel.

In plaats van het probleem netjes op te lossen, bleef het bedrijf vasthouden aan een 'korting' als oplossing – iets wat totaal onacceptabel is bij een product dat niet voldoet aan de wettelijke eisen. Volgens de Nederlandse wet (artikel 7:17 BW) hoort een product te voldoen aan de overeenkomst. Als dat niet zo is, heb je recht op terugbetaling. Dat werd compleet genegeerd.

Wat het nog erger maakt: ik ontdekte later dat er veel meer klanten zijn met soortgelijke klachten. Steeds weer worden ondeugdelijke producten geleverd en wordt er vervolgens nauwelijks verantwoordelijkheid genomen.

Ik heb het bedrijf meerdere kansen gegeven om dit netjes op te lossen, maar helaas zonder resultaat. Inmiddels heb ik juridische stappen in gang gezet.

Mijn dringende advies: bestel hier NIET. Bespaar jezelf de stress, frustratie en het gedoe. Er zijn genoeg betrouwbare alternatieven.

17 juli 2025

De gekochte USB Sticks hebben geen inhoud.

Gewoon echt een slecht bedrijf. Product wat we hebben besteld (500 usb sticks) doen het niet allemaal en de oplossing die geboden word is zo niet klantvriendelijk. 35% van wat er geleverd is doet het niet, ze hebben geen inhoud zodat je er geen bestand op kan zetten. En nu willen ze maar 10% tegemoet komen. Dat je je klant zo behandeld snap ik gewoon weg niet. Vanaf het eerste moment aangegeven dat we een oplossing willen voor de gehele levering, maar dat doen ze totaal niet. Ik mag nu ieder maand de sticks die het niet doen opsturen en dan ontvang ik nieuwe. Maar die nieuwe worden ook weer in het oude omhulsel gestoken. Wat dus iedere keer van NL naar Spanje en weer terug gaat. Niet echt milieuvriendelijk ook. Ik ben nooit van de reviews, ik lees ze niet maar schrijf er eigenlijk ook nooit één. Maar deze keer kruip ik toch even in de pen. Echt heel jammer dit.

13 februari 2025

Antwoord van Gift Campaign España

Bedankt voor uw feedback! Ons klantenserviceteam heeft contact met u opgenomen om samen tot een passende oplossing te komen. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om ons te laten weten.

Bijzonder slechte communicatie

Bijzonder slechte communicatie, nog slechtere service.

Je bestelt iets, ze sturen je een proefdruk van iets anders toe en als je dat niet in de gaten hebt, want ze communiceren er niets over, ben je de klos.

Vervolgens kan je 10x bellen voor ze een keer terugbellen. Drama!

5 december 2024

Klantbeleving -1

Informatie op de site over producten is niet volledig. Leveren slechte kwaliteit drukwerk af. Komen afspraken niet of half na. Enorme teleurstelling. Denken niet mee. Klantbeleving is onder het vriespunt.

Helaas laat de reactie hieronder zien hoe het gaat. Er was 25% afgesproken, niet specifiek van de bedrukking. Er is een fout gemaakt in het bedrukken van het logo, dan zijn de kosten voor mij meer dan alleen de bedrukking. Voor je fouten uitkomen zou al een hele stap zijn. Het logo is niet goed gedrukt. Zit je dan met 100 verkeerd gedrukte bekers.

28 november 2024

Antwoord van Gift Campaign España

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

We hebben meerdere malen contact met u gehad om uw specifieke eisen te bespreken. Helaas konden wij vanwege de technische beperkingen van de gekozen bedrukkingstechniek, niet volledig voldoen aan uw wensen. Om toch tot een oplossing te komen, hebben wij u verschillende opties aangeboden, waaronder een korting van 25% op de bedrukking. Uiteindelijk hebben wij, samen met u, om de situatie naar tevredenheid af te ronden, besloten deze 25% van de bedrukkingskosten terug te betalen.

Dit leek voor beide partijen de meest passende oplossing. We hebben deze beslissing telefonisch nogmaals met u besproken en uitgelegd.

Het spijt ons dat wij niet aan uw verwachtingen konden voldoen. Wij blijven ons inzetten om onze processen en dienstverlening te verbeteren en hopen in de toekomst nog beter aan alle wensen van al onze klanten te kunnen voldoen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Dramatische klantbeleving | Matig product

Leveren niet wat ze zeggen dat ze doen, maken fout in het bedrukken van het logo. De afhandeling is sneaky en matig. Ronduit slechte klantbeleving.
Het bericht hieronder laat zien hoe ze erin staan. Het klopt gewoon niet dat de korting alleen over de bedrukking ging. Iedereen begrijpt als je een product levert waarbij je een fout maakt in de bedrukking dit meer kost dan alleen de bedrukking. Dit hieronder heet je eigen straat schoon vegen.
Daarnaast staat er op de site dat er eventuele warmte overdracht plaats kan vinden bij de beker/mok. De beker/mok neemt de warmte 1 op 1 over. Dus niet eventueel.

28 november 2024

Antwoord van Gift Campaign España

Ik ben erg teleurgesteld in de…mederwerker

Ik ben erg teleurgesteld in de klantvriendelijkheid en communicatie van dit bedrijf. Bij het stellen van twee vragen in één e-mail kreeg ik slechts antwoord op één vraag, terwijl de andere volledig werd genegeerd. De website werkt prima, maar het contact via telefoon en e-mail kan zeker een stuk klantvriendelijker. Een simpel "nee" is ook een antwoord.

Tijdens een telefoongesprek gaf de medewerker aan iets te gaan uitzoeken, maar zonder verdere uitleg hing ze gewoon op. Ik ging ervan uit dat ze terug zou bellen, maar dat gebeurde niet. Toen bleek dat een artikel niet leverbaar was, kreeg ik enkel de mededeling om zelf opnieuw te kijken. Er werd geen alternatief aangeboden, wat ik als zeer onpersoonlijk ervaar. Bovendien kon de medewerker telefonisch niet uitleggen wat de verschillen zijn tussen de printopties; ze las enkel de website voor, zonder enige toegevoegde waarde.
Dit voelt als een gemiste kans voor het bedrijf. Het zou echt helpen als er meer persoonlijke aandacht en service werd gegeven, vooral in gevallen zoals deze.

18 september 2024

Dag Sylvia,

Hartelijk dank voor de feedback. Wij betreuren het te horen dat de ervaring met onze klantenservice niet aan verwachtingen voldeed, dat u ons als onpersoonlijk hebt ervaren en dat er geen alternatieven zijn aangedragen voor het niet-beschikbare product.

We zijn erg bereid u te helpen, mocht u dit niet zo vernomen hebben dan spijt het ons.

De klantenservice heeft inmiddels een nieuwe order verwerkt. We hopen dat uw huidige order naar volle tevredenheid zal zijn en dat wij u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Mochten er verdere vragen of opmerkingen zijn, dan staan wij altijd klaar om u te helpen.

- Gift Campaign

Eindresultaat helemaal anders dan drukproef

Het uiteindelijke resultaat was barslecht! Ons logo kwam er helemaal niet uit zoals op de drukproef. De beginletter van ons logo is in een afwijkende kleur maar was op de drukproef nog duidelijk zichtbaar terwijl die eerste letter nauwelijks noch zichtbaar was op het afgeleverde materiaal.
De klantendienst is helemaal niet inschikkelijk en start een discussie over minder, amper, nauwelijks zichtbaar i.p.v. in te zetten op tevredenheid en een langetermijnrelatie.

2 februari 2024

Afspraken worden niet nagekomen en klant wordt voor leugenaar uitgemaakt

Relatiegeschenken besteld en telefonisch nagevraagd of dit op tijd geleverd kan worden (ruim een maand van te voren besteld en levertijd zou 14 dagen zijn). Was geen probleem. Vervolgens krijg ik te horen dat alles uiteindelijk te laat geleverd gaat worden. Dus wil ik mijn order annuleren, want dan heb ik er niets meer aan. Dat kan niet, want het is al in productie en ik zou ik liegen over mijn telefonische toezegging; aldus gift campaign. Waardeloos bedrijf! Wat moet ik nu met relatiegeschenken als het moment van uitgeven al geweest is? Hier bestel ik nooit weer iets!

29 december 2022

Antwoord van Gift Campaign España

Goedemiddag, Ten eerste willen we u graag bedanken voor uw feedback. Wij hebben de case intern bekeken en zien dat er vanuit onze kant zeker een aantal fouten gemaakt zijn in communicatie en behandeling van de klant. Daarvoor willen we nogmaals graag onze excuses aanbieden. De order is geannuleerd en een volle terugbetaling is teruggestort. Nogmaals bedankt voor uw feedback. We zullen onze procedures blijven aanscherpen zodat dit soort cases voorkomen kunnen worden in de toekomst.

Bestelproces duurde onnodig lang en slecht gedrukt

UPDATE:
Inmiddels een nette oplossing gekregen van dit bedrijf.
----
Bestelproces duurde onnodig lang. Wij wilden 2 logo's op het product. Eentje op elke kant. Eerst kwam een proefdruk met maar 1 logo, toen met eenzelfde logo aan beide kanten, toen met het andere logo op beide kanten en uiteindelijk een keer eentje met aan elke kant een ander logo. Hoe moeilijk kan het zijn?
Bestelde producten waren maar net op tijd en van een van de logo's (een logo op elke kant) welke uit 2 kleuren bestaat, zat 1 kleur teveel naar links en scheef. Meerdere keren achteraan gegaan bij dit bedrijf. Laatste mailtje 2 maanden geleden was dat ze weer met hun "leverancier" gingen overleggen en daarna niets meer vernomen. Wij hebben het opgegeven en zullen hier nooit meer bestellen!

31 augustus 2022

Antwoord van Gift Campaign España

Ten eerste willen we u graag bedanken voor uw feedback. Er zijn inderdaad vanuit ons een aantal fouten gemaakt. We vinden dit heel vervelend en willen bij deze graag onze excuses aanbieden. We hopen dan ook dat de andere klantenreviews u ervan kunnen overtuigen dat dit een op zich staand incident is geweest. Onze klantenservice heeft contact met u gezocht via email om dit probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Nogmaals heel erg bedankt voor uw feedback. Wij zullen dit meenemen om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Ontzettend slechte ervaring…

Ontzettend slechte ervaring met GiftCampaign. Als je enorm veel tijd hebt en het niet erg vindt om achteraf het verzoek te krijgen om meer bij te betalen, moet je hier zijn.

Bij het aanvragen van een offerte kregen we drukvoorbeelden gestuurd die onscherp en niet uitgelijnd waren (terwijl wij de vector-bestanden hebben aangeleverd). Bij het opvragen van de proforma offerte ontvingen wij een offerte van iemand anders. Na het betalen van de offerte, kregen wij opnieuw het verzoek om de drukbestanden aan te leveren. Vervolgens wordt ons na het betalen van de offerte, gezegd dat deze offerte niet klopt en wij nog meer moeten betalen. Dit is anderhalve maand later.

Beste mensen wees hier gewaarschuwd! Incompetent personeel en miscommunicatie blijkt hier de orde van de dag. Wij gaan naar de concurrent.

13 september 2022

Goedemorgen,

Ten eerste willen we u graag bedanken voor uw feedback. Wij hebben uw case bekeken en zien inderdaad dat er van onze kant een aantal fouten zijn gemaakt. We vinden dit heel vervelend en willen bij deze graag onze excuses aanbieden. We hopen dan ook dat de andere klantenreviews u ervan kunnen overtuigen dat dit een op zich staand incident is geweest. We vinden het erg jammer dat u uw order heeft geannuleerd en zullen er voor zorgen dat de betaling zo snel mogelijk wordt teruggestort. Nogmaals heel erg bedankt voor uw feedback. We zullen deze case met het team doornemen, zodat we onze procedures kunnen blijven aanscherpen en dit soort fouten in de toekomst kunnen voorkomen.

Keurig netjes goedgemaakt door Gift Campaign…

Er was één en ander niet helemaal goed gegaan met mijn bestelling, maar het is keurig netjes opgelost door Gift Campaign. Ik heb mijn recensie dan ook aangepast. Dank jullie wel voor het keurig netjes regelen.

7 september 2022

Antwoord van Gift Campaign España

Goedemorgen Annemarie. Allereerst excuses voor het ongemak. We hebben uw zaak bekeken en onze klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om u een oplossing voor dit probleem te geven. Bedankt voor je feedback

Totale weigering om mijn bestelling te…

Totale weigering om mijn bestelling te annuleren wegens niet ontvangen op een redelijke termijn

Inmiddels wacht ik al bijna een maand op een bestelling van amper 50 onbedrukte balpennen! Tientallen mails gaan voorbij, zonder dat er aan mijn verzoek tot annulatie, creditnota en terugbetaling wordt voldaan. Ze blijven de boel maar rekken, beweren dat ze de zending opnieuw versturen maar het pakje wordt niet afgeleverd. Oja, UPS natuurlijk. Die droppen het waar ze willen, zoals bv 20 km verder....

5 mei 2022
Toon reviews in alle talen. (538 reviews)