Leuke verjaardag, slechte service
Ik wilde op 7 september j.l. mijn verjaardag vieren in het Libanese restaurant Maz Mez in Amsterdam. Ruim van tevoren had ik gereserveerd voor 10 personen. Er gingen nogal wat dingen mis.
1. Toen wij aankwamen werden wij aangekeken met een blik als: wat komen jullie hier doen. Kortom de meesten van het personeel wisten niet dat wij kwamen, Er stond dan ook geen tafel voor klaar.
2. Mijn vriendin bestelde een drankje en kreeg iets totaal anders. ze hadden haar drankje niet en hadden verzuimd om te vragen of zij soms iets anders wilde.
3. Iedereen had een drankje, behalve degenen die wijn wilden ( ik had een fles besteld). Zij moesten ongeveer 45 minuten langer op hun drankje wachten.
4, Bij het bestellen van het toetje heeft mijn zoon uitdrukkelijk gezegd: voor mijn kleinzoon geen noten (die heeft nl een noten allergie. Toen het ijs kwam waren daar noten over gestrooid.
We moesten heel lang op elk gerecht wachten maar dat was t.o.v. de hiervoor genoemde punten het minst erg. In ieder geval is voor mij het resultaat dat ik daar nooit meer kom. Ze hebben er trouwens alleen Libonees bier, geen Heineken of Amstel.
Wij ebben onze avond er niet door laten verpesten. We hebben van elkaars gezelschap genoten.

Antwoord van Giftcards