2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Andere klant. Zelfde verhaal

Andere klant, zelfde verhaal. Na een ingeleverde bestelling en na meerdere onbeantwoorde mails, is er na een mail te zenden via het contactformulier, toch reactie gekomen. Eerst zou de flessen asap worden toegestuurd (1 van de flessen was niet beschikbaar ondanks dit anders stond op de website), de eigenaar zou die persoonlijk halen bij de handelaar. Een week later terug geen reactie. Dus mijn geld terug gevraagd. Terug een week later, de eigenaar vindt mijn rekeningnummer niet. Na doorsturen van mijn rekeningnummer, en nog een paar mails verder, het geld terug gestort op het originele rekeningnummer waarmee ik had betaald (niet het rekeningnummer dat ik doorgegeven had). Een bewijs dat de eigenaar niet enkel dan leugens verkoopt ipv drank. Zoals ik al gezien heb op andere reacties hier op de site, een reactie zal volgen van de eigenaar. Ik zeg U nu al … zo behandeld U uw klanten niet. Zo zou jezelf niet behandeld willen worden. Als U niet kan leveren zoals het hoort naar particulieren via bestellingen op de website, stop er dan mee. Doe verder met uw winkel … zo hou je uw klanten tevreden en zal u ook meer rust vinden, want ik ben er zeker van dat dit ook voor U de nodige stress oplevert. Dank

10 juni 2026

Slechte communicatie en geen respect voor klanten

Op 1 juli 3 flessen Whisky besteld.

Op de website staat vermeld dat levering 2 tot 3 dagen is. Na meerdere mails kreeg ik op 11 juli een eerste antwoord dat ze met vakantie waren geweest, maar daarna weer geen antwoorden of levering. Op 6 augustus krijg ik opnieuw een antwoord dat ze weer net uit vakantie zijn, maar daarna nog steeds geen levering.

Op 16 augustus zeg ik dat ze de betaling mogen terugstorten als er problemen zijn met de levering en vervolgens wordt zonder enige reactie op mijn mail het geld van één fles terug gestort. Dat was net de belangrijkste fles van de bestelling dus ik laat weten dat de volledige bestelling mag geanulleerd worden. Weer zonder enige reactie krijg ik een bericht dat er een levering onderweg is naar een adres waarvan ik had gevraagd daar niet te leveren...

Bovendien nog steeds geen antwoord op mijn laatste schrijven.

Alle respect voor vakantie en drukke tijden, maar ik zou adviseren geen bestellingen aan te nemen als je ze niet kan verwerken.

22 augustus 2025

Ik wilde een bestelling annuleren en…

Ik wilde een bestelling annuleren en daar ging al een paar dagen overheen tot ik een reactie kreeg. Zegt netjes de bestelling te annuleren op 26 juni maar tot op de dag van vandaag niet gebeurd en geen geld terug gehad!
Inmiddels mijn geld terug gehad 😃

26 juni 2025

Leveren bestelling van andere klant en…

Leveren bestelling van andere klant en beloven snel de juiste te leveren nadat je de fout geleverde bestelling rechtstreeks stuurt naar klant.
Bij ontvangst van bestelling een paar weken later ontbreekt er een fles . Beloven steeds de ontbrekende fles op te sturen maar na een paar weken nog steeds niets ontvangen. Bijna nooit bereikbaar…..m.a.w. slechte service !

30 juni 2025

Prima als je bestelling correct wordt geleverd

In eerste instantie leek alles super vlot te gaan: bestelproces eenvoudig en snelle levering half december.
Maar één gin was in een verkeerde versie geleverd.
Gemeld en belofte om omwisseling gekregen.
Aangezien ik als kado in februari wilde geven laten weten dat niet superdringend was dat ze langs kwamen om te wisselen, dat gerust na de kerstvakantie kon.
Nadien nog verschillende mails gestuurd met vraag voor update. Geen antwoord gekregen.
Te laat voor feest in februari, dus ander geschenk moeten kopen.
Nog steeds geen antwoord op mails.
uiteindelijk na verschillende mails via hun online contactformulier contact opgenomen.
Ook hier geen antwoord. We zijn nu bijna een half jaar verder (eind mei).

18 december 2024
Reviews in alle talen tonen. (6 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken