Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fin lille Zoo, børnene har mulighed for, at komme tæt på dyrene og vi overnattede i den store shelter på toppen. Her manglende der ike noget. Meget venlig og imødekommende personale/dyrepa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig oplevelse med familien for et par uger siden, vi hyggede os og nød virkelig zooen fuldt ud. Der er plads til alle, smukke dyr, skønne legepladser og generelt bare en fantastisk zoo for... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var afsted med mine børnebørn og vi havde helt sikkert en hyggelig tur. Dog syntes jeg det så noget sølle ud ved nogle af dyrene - de kunne godt have haft nogle bedre omgivelser. Specielt skildpadde,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vi har i dag besøgt Glad Zoo

Vi har i dag besøgt Glad Zoo. Først vil jeg siger at indgangspriserne ligger alt for højt i forhold til det, du kan opleve i Parken, samt den stand de forskellige ting er i. Personalet tog godt imod os, og fortalte der var mange hvepse i parken og hvis uheldet var ude skulle man blod henvende sig i kiosken, dette var meget rart. Men der var virkelig mange hvepse og vi kunne ikke spise mad eller drikke for de mange hvepse men dette var jo ikke personalet skyld, de havde lavet hvepse fælder gennem hele parken som allerede var fyldte.
Desværre var parken i dårlig stand også der hvor deres dyr opholdte sig, og det var på ingen måde prisen værd. Det koster 150 kr pr person over 11 år, efter en time havde vi besøgt alle dyr. Det var i dag så ikke muligt at blive længere tid i parken grundet alle de hvepse. Øv.

20 juli 2025

På tur i Zoo

Specielt skildpadde, kaninerne og krybdyr. Legepladserne var rigtig fine.

12 april 2025

Mange tak

D. 9-8-2024 var mit barnebarn og jeg på besøg i Glad Zoo i silende regnvejr. Vi kom fordi mit barnebarn Sigurd på 10 år er meget facioneret af de tre Kapivarer i har i jeres have. Sigurd fik lov til at lege dyrepasser og komme med ind og fodre de tre Kapivarer. Trods silende regn blev det en kæmpe oplevelse for både Sigurd og jeg, tusind tak for jeres søde måde at være på og for oplevelsen . vi kommer igen næste år. Hilsen Sigurd og Bedste

9 augustus 2024

Hej "Bedste"

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I har haft et godt besøg i Glad Zoo.

Mvh
Lasse

Superdejligt sted

Superdejligt sted. Plads til alle. Spændende dyr. Gode legepladser (hvor flere bænke til de voksne ville være dejligt). Kommer gerne igen.

2 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig oplevelse for hele familien.

Der er plads til alle, smukke dyr, skønne legepladser og generelt bare en fantastisk zoo for hele familien.

Tusinde tak Glad Zoo ☀️😄

17 juli 2024

Hej Michael

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for, at I havde en god dag i Glad Zoo og håber at se jer igen.

Lasse

Vi besøgte parken i uge 30

Vi besøgte parken i uge 30, og til slut besluttede vi os for at købe en bakke med pommesfritter til børnene. Det skulle vi aldrig have gjort. De 3 som stod i den pølsevogn lige når man kommer ind, havde intet overblik over folks ordre overhovedet. Og istedet for at få kørt nogle ordre hurtigt igennem, så tog de dem slavisk en efter en. Hvilket gjorde at en bakke pommes tog 30 min at lave. Der mangler virkelig noget noget skoling

25 juli 2024

Dårlig service

Besøgte parken en torsdag i sommerferien. Mange mennesker i parken, selvfølgelig helt forventeligt midt i uge 30, trods mange mennesker fin plads omkring de forskellige dyr.

Ville bestille 1 x fransk hotdog i pølsevognen og ventede 25 minutter på ÉN fransk hotdog, vanvittig ventetid. Trist personale der ikke var særlig imødekommende eller servicemindede. Der gik en stor flok samlede gæster forbi, hvortil den ene af de unge drenge i pølsevognen sagde “Sh*t der er mange, hvis de kommer herhen så smutter jeg sgu hjem”. Ikke særlig venligt sagt samt ret uprofessionelt.

25 juli 2024

Kære Louise.

Jeg beklager dybt din oplevelse i Glad Zoo. Det er på ingen måde en tilfredsstillende måde at møde vores gæster, og jeg tager selvfølgelig fat i problematikken med det samme. Vi ønsker at møde vores gæster med smil og godt humør.

Lasse Stærdal Simonsen
Zoochef

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hyggeligt sted men ikke gode forhold for alle dyr

Steder var fint med sjove dyr, jeg ser dog ingen andre anmeldelser gå op i hvordan dyrene faktisk har det. Nogen af de store katte dyr og ræve virkede meget stressede og vandrede frem og tilbage i små bure. Et stinkdyr havde en gevækst den var meget irriteret på, den krævede klart dyrlæge . Heste med et meget lille hus til at dele og en lille Mark uden mulighed for ro fra mennesker. Bure uden nogen form for grønne planter.
Alt i alt ikke opdateret til hvordan dyr bør holdes idag! Øv!

18 juli 2024

Kære Frederikke

Først vil jeg sige, at jeg er ked af at du har haft den oplevelse af dyrene under dit besøg.

Vi kan dog ikke helt genkende dine bekymringer. Den lille kat er en serval som i naturen findes i savanne-områder – altså meget lig det anlæg den går i hos os. Der mangler ikke grønt i anlægget. Det er ikke alle dyr der føler tryghed i anlæg fyldt med planter. Adfærden hos servalen er begrænset til parringssæsonen. I naturen lever dyrene alene, hvilket vi forsøger at efterligne i fangenskab, ved at lade dyrene have hvert deres anlæg. I parringstiden vil dyrene dog rigtig gerne være sammen, hvilket kan give den adfærd du nævner. Når vi mener tiden er rigtig, lukker vi dyrene sammen i en periode, og skiller dem ad igen når adfærden hos dyrene siger at tiden er rigtig for det.

”rævene” er sikkert vores asiatiske vildhunde, Dohle. De er super nysgerrige og bruger en del tid på at forsøge at undgå at de gå glip af noget. Den dag I besøgte os, var den største dag i år, altså den med flest gæster. Det giver rigtig meget at holde øje med, når man er en nysgerrig vildhund. Det er kun på disse få rigtig store dage, at hundenes adfærd kan virke stresset.

Vores ponyer har to folde. En nattefold med et stort læskur og så folden inde i zoo. Folden i zoo er ret stor og der er gode muligheder for at trække ned i træerne – væk fra mennesker. Men det er typisk ikke det ponierne selv vælger. De vil aller helst stå helt oppe ved hegnet, hvor flest gæster har mulighed for at nusse dem. Men de har rigelig mulighed for at trække væk.

Vi har undersøgt stinkdyrene grundigt og har ikke fundet noget der ikke skal være der. Der er ingen underlige gevækster eller ting der ikke skal være der. Vi er meget opmærksomme på vores dyrs helbred og det undrede os meget, hvis der skulle være noget vi ikke havde opdaget. Vores bedste bud på det I har set, er, at hannen har leget med sin penis.

Jeg håber at mine forklaringer kan give dig nogle svar og ellers er du meget velkommen til at skrive eller ringe igen.

Fortsat rigtig god sommer til jer.

Lasse Stærdal Simonsen
MSc. in biology
Zoochef/Zoo director

Hyggelig lille zoo

Hyggelig lille zoo, hvor der er rig mulighed for at klappe dyr som geder, får, æsler og alpacaer. Der er en lille butik, hvor man kan købe frokost, is og souvenirs.

21 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En zoo der er et besøg værd

En flot, ren og ryddelig zoo, som bestemt er et besøg værd.
Vi havde en fantastisk dag, hvor vi følte os velkomne - det personale vi mødte rundt i parken, svarede alle med et smil og et “hej”.

4 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man skyder da ikke bare et dyr

Man skyder da ikke bare et dyr, fordi det evt. ville løbe ud på en hovedvej. Jeg har ofte været i området omkring Ribe/Vejen og der skal man jo stå og råbe "halloo ....., hallooo, halloo!!!!. Så kan det evt være at der kommer en bil forbi. Det gælder bestemt også hovedvejene.
Jeg har noteret i min kalender, at Gladzoo (hvem er i øvrigt de glade? Næppe dyrene, når de vælger at stikke af) ikke er noget jeg vil anbefale til nogen.

16 april 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rigtig fin lille Zoo

Meget venlig og imødekommende personale/dyrepasser stort PLUS.

Anbefales til familier med små børn i alderen 1½ til 8 år de vil få mest ud af det.

Minus ingen toiletpapir på toilettet og sprit ikke fyldt op mange steder i parken.

29 juli 2022

Super fin zoo MEN!

Super fin zoo.
MEN det er forkasteligt at to små piger på kun 13 år skal stå i en burgerbar. Både skal lave mad og betjene kunder ved kassen. De har hverken hygiejne bevis eller er gammel nok til at betjene en kasse når de er under 15. Og ikke nok med det så har den ene kun været der en måned og den anden har kun været der et par dage. De havde ingen voksen de kunne be om hjælp til og de havde tydeligvis heller ikke styr på det. Pigerne forsøgte så godt de kunne og de fortjener ingen skæld ud men det gør de ansvarlige for det madsted. Stakkels små piger.

5 juni 2022

Fantastisk sted

Pragtfuld zoo for børn og voksne. Der er sket flere forbedringer på det seneste - det pynter.
Har haft en skøn dag på stedet. Dejligt sted hvor dyrene har det godt og hvor man kan slentre rundt mellem dyrene og sidde et skønt sted og nyde sin medbragte frokost.
Tak for en super dag.

30 april 2022

Fint sted

Fint sted, især til pengene og perfekt til mindre børn.
Dog synes jeg at der ikke er blevet taget ansvar i forhold til Corona. For få håndsprit, hvoraf mange var tomme, og ingen afstandmarkeringer. Ved kassen var der kaos og personalet tog ikke ansvar i forhold til afstand, ensrettet indgang m.m.

22 juli 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.