Zeer slecht.... 17 november een smartwatch besteld, en nog steeds niet de goede ontvangen. Wel een andere ontvangen als zoethoudertje. Steeds via de mail en messenger van facebook belooft om de goede... Toon meer
Op 4 januari 3x de face pads besteld en nooit ontvangen! Ook geen reacties ontvangen op de mails naar Glam House. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Dus doe aangifte als het jou ook is overkome... Toon meer
Kreeg het pakje wel geleverd, maar duurde redelijk lang, oke coronatijd! Maar geen doosje zoals de advertentie, maar vage plastic enveloppe, China??? Maar er zat geen borst/boezem pleister bij, zoal... Toon meer
NIET bestellen bij Glamhouse!! adverteren via facebook. Duurt weken voordat je de bestelling krijgt. Obscure enveloppe uit het buitenland. Retourformulier gevraagd. Geen reactie. twee maal gemaild.... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestelling gedaan op 08/12
Bestelling gedaan op 08/12. Zou tussen 24/12 en 03/01 geleverd worden. Niets gezien. Mail gestuurd naar klantendienst. Toen heb ik antwoord gekregen dat het heel druk was bij DHL. Uiteindelijk zou het uiterlijk 24/01 geleverd worden. Op 22/01 is het geleverd - niets gezien. Inmiddels al 2x een mail gestuurd naar de klantendienst, maar daar blijft het doodstil. Pure oplichterij!!! Ik zou hier nooit nog bij bestellen. En als ik het zo lees, met mij nog vele anderen...
Bestelling betaald, niets ontvangen
Ik heb op 5 januari 2021 een bestelling gedaan en die nog steeds niet ontvangen.
Na 2 mails met verzoek om inlichtingen en/of terugbetaling ook nog steeds geen reactie van Glam House ontvangen.
Niet bestellen hier
Niet bestellen hier, er wordt niet geleverd, en ze antwoorden niet op mails.
Zeer slechte site, voel me opgelicht.
NIET bestellen bij Glamhouse!!
NIET bestellen bij Glamhouse!!
Retourformulier gevraagd. Geen reactie. twee maal gemaild. Wil geld terug. Ze zijn telefonisch onbereikbaar. Site klopt ook niet. Prijs veel te hoog voor deze zeer kleine pads.
Oplichterij!
Let op.
Let op. Het is oplichterij. Bestel niet bij hen. Waar is de politie? Waarom onderzoeken ze niet. Ze adverteren op Facebook. De bestelling is rechtstreeks vanuit China verzonden. Niets zoals ze beschreven.
Koop hier niks
Koop hier niks! Bestellen bij Ali express op jouw naam. Net als anderen aangeven, er wordt niet gereageerd op mail om retour te kunnen sturen. Mooie website, met mooie woorden, maar pure oplichter!
Pure oplichting
Pure oplichting
Komt is reschstreeks van aliexpress en zit in een grijs plastic folie zonder enige uitleg.
Retour sturen kan niet want je krijgt geen enkele reactie.
Anna
Zeer slecht
Zeer slecht, pakketje eindelijk binnen maar niet oke. Mail verstuurd voor retourformulier niks gehoord. Nog eens een mail gestuurd en ja weer NIKS gehoord. Waardeloos niks bestellen hier zeer slecht.
Gr ine
Bestel niet!
De siliconen werden na 20 dagen bezorgd zo van Ali express. Deze zijn daar 3,95 . Kleine pads. Ik check in vervolg bij twijfel altijd Ali express.
Dus niet bestellen, ik heb glam house gemaild, geen antwoordt natuurlijk!
Gewoon top!
Na 11 dagen had ik ze in huis. Super dingen! Klantenservice is ook top, binnen een dag reactie over hoe ik ze moet gebruiken. Duidelijke info! In een woord, TOP!
Minstens 2 weken moeten wachten op mijn…
Minstens 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Daarna komt het binnen zonder verpakking en zonder gebruiksaanwijzing of brief. Daarna 2 keer gemaild en totaal geen reactie meer gehad. Erg onprofessioneel! Ik bestel hier nooit meer. En nu maar afwachten of het masker ook echt doet wat er op hun site gezegd wordt
Zeer slecht. Pure oplichting
Zeer slecht, reageert niet op mail, retourneren is onmogelijk. Telefonisch niet bereikbaar. Producten op Alie express tot wel 20 x goedkoper. Advies: koop hier niks. Mocht er nog contact komen, dan laat ik dat hier weten.
Vervelende communicatie
Na 16 dagen werd het geleverd, niet in een doosje zoals op de site maar alleen een plasticje met de pads er in, Ik had al meerdere malen contact gezocht, maar de communicatie liep stroef, ze zeiden dat het aan mijn mail lag, maar dat is ongeloofwaardig. Ik ga de pads gebruiken en hoop dat het wat is, maar ik zal niet meer bij hen bestellen.
Doorverkopers! Regelrecht van alie express sturen ze…
Regelrecht van alie express sturen ze spullen naar je huis voor veel meer geld dus trap er niet in mensen. Dropshipping op zijn allerbest. Ook de belofte binnen 1 dag te leveren en annulering mogelijk is keihard gelogen.