Vrijdag bezorging gemist. Dezelfde dag gebeld of het de week erna (ze bezorgen namelijk niet op zaterdag) op donderdag bezorgt kan worden, dat was geen probleem. Krijg ik maandag toch een melding... Toon meer
Pakje buiten neergezet. Voor de derde keer in enkele weken pakje in de regen voor de deur gezet zonder enig idee wanneer de bewoners thuiskomen. Deze bezorger krijgt nog 2 sterren in plaats van 1 omd... Toon meer
Pakket die ik retour verstuurd heb verdwenen! Dus geen geld terug van het bedrijf waar ik het besteld heb! Contact met GLS ONMOGELIJK! Waardeloos is GLS! Niet versturen via GLS!
Pakket die ik retour gestuurd heb verdwenen !
Contact met GLS ONMOGELIJK!
Waardeloos is GLS!
Niet versturen via GLS!
WAARDELOOS IN AFLEVEREN EN COMMUNICATIE
GLS stuurt je een mail dat je de bezorglocatie kan veranderen naar een GLS punt. Zogezegd zogedaan want dat kwam mij beter uit. Vervolgens krijg ik een melding dat het pakket bezorgd is op het GLS punt. Ik daar naartoe reizen (andere stad, kon niet anders). Geen pakket gevonden. Uiteindelijk krijg ik een bericht dat het bij mijn huis is bezorgd (de buren). Dus ze bevestigen met een mail dat het bij het GLS punt afgeleverd wordt en is, vervolgens bezorgen jullie het bij de buren. Hele t-ring reis voor niks gemaakt. Waardeloos bedrijf.
Live tracking ineens "kies kadootje" in track & trace…
Na letterlijk 5 keer track & trace checken, in verschillende mobiele browsers, BLIJFT de live tracking afgeschermd worden door iets van "Kies je verrassing" over dat je een kadootje krijgt. Maat ik wil live tracking checken om te weten of ik even naar buiten kan en ik hoef heeeelemaal geen kadootje van GLS. Zo niet gebruikersvriendelijk, pffff. Beloof dan geen live tracking in al die e-mails, holy moly...
Drie maal aflevering beloven maar nooit waarmaken!!
Winparts belooft zondagavond aflevering accu op 13 januari en geeft de accu die dag aan GLS. Deze belooft aflevering op dinsdag in tijdvak van 2 uur.
Hetzelfde op woendsg. Weer hetzelfde op donderdag. Accu is in Drachten, 30 minuten ritje.Nog steeds geen accu. Geen contactmogelijkheden, telefoon , email, WhatsApp, nada.
Bestelling gecanceld bij Winparts wegens wanprestatie. Nie wieder!
Ik wacht al sinds 22 dec op m kachel…
Ik wacht al sinds 22 dec op m kachel uit Duitsland t zou steeds onderweg zijn na vele mails heen en weer zou die nu mt kome en ik op bewuste dag hele tijd gewacht en geen deurbel gehoord .en kreeg kaartje dat ik niet thuis was? En nu weer wachten vandaag ..weer niks ..ik ga Duitsland winkel AESOM vragen om terugbetaling van mijn geld .Dit is geen zaken doen en slechte koerierdienst en geen telef of communicatie beschikbaar😡
heb wat gekocht man heeft het naar gls…
heb wat gekocht man heeft het naar gls gebracht is 12 dagen geleden niets ontvangen bij gls weten ze het ook niet
Niet telefonisch te bereiken
Niet telefonisch te bereiken. Vraag over hun wijze om een pakket te scannen, als parcelshop zijnde. Neem een voorbeeld aan DPD..., daar word je tenminste goed geholpen.
Een zeer slechte bezorging,ons pakket bezorgd op 18 Augustus bij de buren maar bij welke buren geen idee en niemand heeft zich bij ons gemeld waarom bij de buren afgeleverd waroom niet servicepunt 😡
Waar is ons pakket 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Ze bellen niet eens aan
Ze bellen niet eens aan. Gaan gelijk naar plek waar je hebt gevraagd pakket te zetten ALS JE NIET THUIS BENT..Is niet de bedoeling lijkt mij.
rotzooi met levering van pakketje
Eerst krijg ik in de updates die ik van hun krijg de melding dat ze mijn pakketje kwijt zijn, de volgende update is dat deze bij het verkeerde depot is bezorgd.
En als dan eindelijk de bezorger voor de deur staat kijkt hij blijkbaar alleen naar het huisnummer dat op het pakketje staat en niet naar de naam en/of barcode => gevolg: het verkeerde pakketje is afgeleverd.
Het is dat ik het op tijd zag en hem aan kon spreken voor hij weg reed. Na aandringen dat hij het juiste pakketje moest afleveren uiteindelijk toch het juiste pakketje gekregen (1ste opmerking was dat ik maar moest afwachten of het ooit nog bezorgd zou worden).
Als het even kan maak ik nooit meer gebruik van GLS.
droevige club
Wat een intens droevige club bezorgers is dit. Ik snap niet dat verzenders voor deze kansloze frotters kiezen. Iedere keer weer zijn ze uren te laat. Of komen ze niet opdagen en mag je naar een of ander godvergeten pick up puntje. Waar ook al de meest kansloze figuren "werkzaam" zijn. GLS, het afvoerputje van bezorgersland.
Waardeloze t&trace
Waardeloze T&T. Groot wit scherm.
Waarom verstuur je een track and trace als t&t op de site al tijden niet werkt, amateurs
Zal er 3 sterren van maken, netjes in de ochtend bezorgd door een vriendelijke bezorger
Keer op keer geen levering, terwijl het wel meermaals aangekondigd is
Pakket was gepland voor levering. Uiteindelijk geen bezorger langs geweest en levering is verplaatst naar een dag later.
Dag later uiteindelijk wéér geen bezorger langs geweest en nu is het weekend. Er wordt nu aangegeven dat ze maandag langs zullen komen, maar ik heb er een hard hoofd in inmiddels.
Waarom wordt het pakket niet gewoon bezorgd?
Website werkt al tijden niet waardoor…
Website werkt al tijden niet waardoor je T&T ook niet werkt.
Waarom wordt er gemeld dat je jouw…
Waarom wordt er gemeld dat je jouw pakket kunt volgen via track and trace, en vervolgens krijg je nul,nul informatie van GLS-info. Héél slecht geregeld, dames en heren!!
Ik vind een briefje in de brievenbus…
Ik vind een briefje in de brievenbus omdat ik niet thuis was bij bezorging. De QR-code op dat GLS-briefje werkt niet. Via de website geprobeerd mijn postcode in te vullen: die blijkt onbekend (ondanks dat briefje!). Telefonisch is GLS onbereikbaar omdat je je postcode moet invullen waarna een stem zegt: 'we hebben geen postcode ontvangen'. (mijn wijk is al 8 jaar oud)
GLS maakt beloftes niet waar!
2 dagen achter elkaar niet gedaan wat was beloofd. Niet geleverd!
Waardeloos
Waardeloos, track & trace geeft aan dat pakket vandaag wordt geleverd tussen kwart voor 1 en kwart voor 3, het is nu kwart voor 9 avonds en nog geen pakket. Geen updates ontvangen wanneer mij pakket dan wel komt.
Kansloos bedrijf dat gls.
waardeloos bedrijf zoveelste keer…
waardeloos bedrijf zoveelste keer pakket is bezorgd
hele dag thuis
geen bezorger geweest
nu kan ik weer uitzoeken waar het pakket is
Echt wat een slechtte service omgeving enschede helmerhoek
Contactformulier invullen vanwege contactformulier?
op 21-DEC een pakket aangeboden gekregen, ik ben die dag niet thuis... zonder enige verdere berichtgeving moet ik er op 30-DEC via via achterkomen dat de zending ergens in een depot ligt... geen idee waar en contact met GLS opnemen lijkt wel een zwart gat : het invullen van het klachtenformulier (via gls-group eu/NL/nl/contact) heb ik al meerdere malen gedaan en leidt tot niets, geen enkele reactie... GLS zegt in een reactie op een eerdere review dat ze graag met mij in contact komt en dat ik hiervoor datzelfde formulier maar moet invullen... wanneer ik na vele werkdagen al geen reactie heb ontvangen, vraag ik me af waarom ik dan nu maar weer datzelfde formulier moet invullen?