Top!
Zag best wat negatieve reviews over deze winkel, maar heb toch na checken van socials een bestelling geplaatst. Alles is gewoon netjes en op tijd binnengekomen!
Postbus 18, 6666 ZG, Heteren, Nederland
Ik raad dit bedrijf sterk af. Ze doen er veel te lang over om bestellingen te verzenden en geven niet eens een volgnummer door. Bovendien is hun klantenservice ontzettend traag; het duurt 2 tot 3 dagen voordat ze reageren op e-mails. Ze weigeren ook de verzendkosten terug te betalen, zelfs als het probleem bij hen ligt. Kortom, bestel hier niet als je geen tijd en geld wilt verspillen.
Vriend heeft schoenen besteld maar het pakket is nog steeds niet ontvangen. Al meerdere mails naar klantenservice gestuurd maar geen enkele reactie. Matig.
Ik heb schoenen besteld voor mijn gezin, 7 paar in totaal, nu krijg ik doodleuk een mailtje dat de helft niet wordt bezorgd! Ik krijg mn geld terug, geen reden waarom, geen aanbod voor andere schoenen, gewoon doen alsof ik nooit iets heb besteld. Belachelijk, zij verwachten dat ik betaal voor mijn bestelling, ik verwacht dat zij leveren!!
Al meerdere keren zelf bij de fysieke winkel geweest en ook al 2 keer online iets besteld. De bestellingen worden snel verwerkt en het pakket komt dan ook vrij snel aan. De producten zijn zoals beloofd en zijn netjes verpakt geworden. Echter is het retourneren in mijn ogen teveel gedoe en daarom krijgen ze ook maar 4 ipv 5 sterren van mij. De aanbiedingen zijn wel altijd erg voordelig en hun aanbod spreekt mij erg aan. Ik vind Go-Britain echt een hele fijne winkel om spullen te kopen en de in de toekomst zeker nog vaker wat gaan bestellen!
Voor de eerste keer besteld bij go-britain en toch altijd wat huiverig bij een mij onbekende website maar prima geregeld! Gisteren besteld vandaag in huis, keurig verpakt keurig op de hoogte gehouden via de mail en prima instructies mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn!
Snelle levering van degelijke producten. Eén product gratis retour gezonden via Kiala (die niet hoog aangeschreven staat), wat goed is gegaan en binnen enkele dagen het restant aan geld teruggestort gekregen. Prima dus!
Een super snelle levering en ook een probleemloze terugbetaling van retour gezonden stuk. Echt prima, precies zoals je het wilt.
Ik kreeg zojuist mijn zogenaamde nieuwe schoenen binnen en wat blijkt ze zitten helemaal onder de grasvlekken en er zit zelfs gras in mijn schoenen doos.
Op tijd geleverd en contact met de klantenservice liep vlekkenloos! Bedankt!
Leuke kleding, goede prijs en super levering.
Veel keuze op de site, mooie en duidelijke foto's. Artikelen werden de dag erna al, gratis, geleverd!