Leveransen fungerade mycket smidigt. Beställningen kom inom utsatt tid och jag fick kontinuerliga uppdateringar om var paketet befann sig. Chauffören var trevlig och professionell. Jag är mycket nöjd... Toon meer
Efter att jag gjort min skadeanmälan till försäkringsbolaget fick jag snabbt mail med information om vad som skulle ske och vad som jag behövde göra. Fick efter några dagar hemskickat samma informatio... Toon meer
När jag skulle lämna in min telefon för att laga skärmen säger de att de kommer radera ALL information, formatera om hela telefonen till fabriksinställningar. Pga GDPR!? Telefonen var satt på verksta... Toon meer
Anmälde skadan via mitt försäkringsbolag, Folksam och det gick fort att få hemskickat instruktioner hur jag skulle hantera ärendet, fick svar direkt när ni mottagit mobilen och sedan mailade ni hela t... Toon meer
GIAB är ett miljöteknikbolag som tar fram och implementerar rutiner i företag baserade på en cirkulär ekonomi.
Kostergatan 13, 21124, Malmö, Zweden
- www.godsinlosen.se
Mensen keken ook naar
Trasig
Telefonen fungerade att ladda första dygnet sen slutade den. Då hade vi skickat in den för sprucken skärm och fick en utbytesenhet.
Snabb och effektiv.
Snabbt och effektivt.
Proffetionellt bemötande och extremt…
Proffetionellt bemötande och extremt kompetent! Rekommenderas starkt!
Snabb service
Lägga ner sina policy om återställning…
Lägga ner sina policy om återställning av tele om kunden begär det.
Det var snabbt och enkelt sätt samt…
Det var snabbt och enkelt sätt samt snyggt.
Jag är nöjd med detta arbetet och jätte mycke glad.tack.
Mycket bra service som nyskick och…
Mycket bra service som nyskick och snabba var dem 🙂👍
Snabba svar när det blev en reklamation…
Snabba svar när det blev en reklamation på den första utbytesenheten. Sedan när mobilen försvann på posten skickades en ny enhet ut snabbt.
Snabbt och professionellt
Tydliga uppdateringar om ärendets gång. Snabbt och professionellt, och framförallt så funkar min mobiltelefon igen.
Höll allt dom lovade.
Tidsaspekten
Tidsaspekten
Eftersom man idag är beroende av sin telefon för att klara vardagliga sysslor är snabb reperation viktigt
Hur man tömmer sin telefon beskrivs men gärna också en beskrivning hur man sedan startar upp telefonen.
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra. Enda negativa att nämna är att man fick en länk där man skulle kunna följa sitt ärende men när man tryckte på länken fick man meddelande om att de höll på och uppdaterade sin hemsida.