Erg slechte service
Wij hebben 9 juli een bed besteld in de winkel bij de verkoper, zou met een week of 6/7, eind augustus, geleverd worden. Vervolgens werd dit 15 weken levertijd, namelijk 24 oktober, want door de corona duurde alles langer, niets aan te doen.
Eenmaal geleverd bleken wij twee linkerdelen gekregen te hebben. En tot op de dag van vandaag (30 januari) wachten wij nogsteeds op het rechterdeel!
Hierover een WhatsAppje naar hen gestuurd, omdat zij eigenlijk altijd vragen om bewijzen en problemen op WhatsApp te sturen, omdat ze telefonisch weinig tijd hebben voor je vanwege onderbezetting en zodat het voor hen makkelijk terug te vinden is. Maar als je een bericht stuurt op WhatsApp met een klacht, krijg je een boze verkoper aan de lijn die zich persoonlijk aangevallen voelt en zich ook zeker niet verantwoordelijk voelt om een compensatie te regelen voor alle ellende. Het enige wat werd gezegd is dat het bed eindelijk omgeruild kan gaan worden in week 8.
Ohja, een tegoedbon voor diezelfde zaak kunnen we krijgen, die dus niet kan leveren.
Al met al, geen beste service.