Ik wilde eigenlijk 0 sterren geven maar die was er niet. Ergen begin 2022 een elektrische fiets gekocht eerste jaar deed de fiets heel goed en opeens melding dat de batterij defect was. Ik heb hem geb... Toon meer

Hierbij een verzoek aan alle mensen die zijn opgelicht door gofastbikess! Doe alstublieft aangifte bij de politie, als alle gedupeerden aangifte doen dan kunnen we deze oplichter aanpakken en o... Toon meer

Topaankoop gehad, fiets meteen de volgende dag geleverd en nog steeds in prima staat na aankoop van (bijna) een jaar geleden dus ben er blij mee!

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Defecte fiets en geen reactie terug krijgen!

Eind mei een elektrische fiets gekocht.
Doet nu al 2 maanden in eens niet meer laden veel problemen met de accu gemaild krijg geen reactie, bellen ze nemen niet op, op elke manier van contact reageren ze niet terug.
Leuk duren fiets kopen die niet voldoet zit in de garantie tijd maar krijg een fiets die niet volstaat aan waardes.
Laatste keer dat ik hier iets koop!!

8 december 2022

In augustus 2 elektrische fietsen…

In augustus 2 elektrische fietsen gekocht, de ene fiets had 2 gebroken spaken, dit zouden ze maken. Na veel gedoe werden de fietsen geleverd, de gene met de 2 kapotte spaken daarvan hebben ze heel de velg kapot gemaakt, kosten ruim €400,-
Na diverse moeilijke contacten zou alles opgelost worden, maar niet heus, ze doen helemaal niets en smoesjes daar zijn ze een ster in,
Koop er absoluut niets, zijn gewoon een stel oplichters.

1 september 2022

Verkopen onveilige fietsen

Verkopen onveilige fietsen. Ze zouden dit komen oplossen maar zijn niet opkomen dagen. Daarna krijg ik geen contact meer met ze. Ik wordt ook van al hun media netten verwijderd als ik om opheldering vraag.

16 augustus 2022

Oplichters

Oplichters! Zoveel mensen zijn hun geld kwijt . Fiets opgehaald en een dag later deed de fiets niets meer . Ben op alles geblokt

21 juli 2022

Gofastbikkes slechte ervaring met aankoop fiets

Wij hebben onlangs een week geleden online een fiets gekocht bij gofastbikess... Tot nu toe is de fiets nog steeds niet geleverd aan huis.. We zijn een week verder.. Ze maken reclame met voor 18:00 uur een fiets besteld,vandaag de fiets aan huis.. Mmmmm ze zijn telefonisch niet te bereiken, je krijgt dan een volle voicebox bericht.. Ze geven geen antwoord terug op mailtjes op berichtjes... Ik wil mensen waarschuwen.. Betaal niet eerst online, laat je fiets eerst leveren en betaal dan pas..... Ik ga mijn rechtbijstandverzekering gebruiken om mijn geld terug te eisen want dit is geen reclame... Mensen pas op wat je koop, want ze komen anders over dan ze zich voor doen.. Koop hier geen fiets meer... Gofastbikkes ik zie jullie binnenkort voor de rechter en eist mijn geld terug.. Wat een fluts bedrijf.. Ik raad jullie aan om hier a.u.b geen fiets te kopen bij Gofastbikess
Gofastbikess. :Als ik zeg bestelnr 1145.dan moet dit wel bekend bij jullie overkomen...

21 oktober 2022
Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken