Goossens Keukens Reviews 18

4,1

1. Kookwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Keukenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De grootste showroom van limburg met meer dan 70 luxe toonzaalkeukens. Landelijke, moderne en klassieke keukens.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

realisatie keuken

onze contact persoon Bongaerts Frank heeft bij het helpen van onze keuken, ons heel goed geholpen om onze droomkeuken waar te maken. Hij was altijd bereikbaar, en heeft ons altijd goed geholpen tot aan de plaatsing, je kon altijd om raad te recht bij hem.
Ik raad deze persoon ook aan om je droom keuken te realiseren. De plaatsing is gebeurd door mannen die hun stiel kennen. Wij zelf zijn erg tevreden dat we voor keukens Goossens gekozen hebben. Het was een hele ervaring dank jewel Frank

26 mei 2025

Hoge kwaliteit keukens en hele goede…

Hoge kwaliteit keukens en hele goede afterservice. 4 jaar na aankoop gingen leidingen onder wasbak lekken. Uit service rijdt men van België naar Nederland om te komen kijken en het werd kosteloos hersteld. Keurig!

20 augustus 2025

Zeer tevreden klant

Wij zijn al meerdere jaren klant bij Goossens en kunnen alleen maar vol lof spreken over dit bedrijf. De service die zij bieden, evenals de snelle en effectieve oplossingen, is werkelijk ongeëvenaard. Bij eventuele klachten krijgen we onmiddellijk feedback en wordt alles binnen korte tijd opgelost.

Onze ervaringen zijn uitsluitend positief, en we hebben nog nooit zo’n uitstekende klantgerichtheid meegemaakt. Mensen die negatieve ervaringen delen, moeten een uitzonderlijke situatie hebben gehad, want voor ons is Goossens simpelweg topklasse!
Joris en Patricia

31 december 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Keuken besteld in een bepaalde kleur. De keuken komt in totaal andere kleur. Totaal geen excuses aangeboden. Nu blijkt dat de er een toestel begint na 6 maanden wat te mankeren. Al 1,5 maand probeer ik een afspraak te maken .
Niet bestellen daar !!!

21 september 2024

Vriendelijk onthaal met professionele…

Vriendelijk onthaal met professionele begeleiding. Bedankt aan Eddy die ons vakkundig heeft bijgestaan tot het kiezen van een voor ons een prachtige keuken. Bedankt aan de bekwame plaatsers en ook na plaatsing een perfecte service.
Bedankt Goossens keukens voor onze fantastische droomkeuken.

11 september 2024

Topkeuken!

We zijn zeer trots en blij met onze mooie grote gerieflijke keuken! We zijn verschillende keren langs gegaan om iets te laten aanpassen aan het plan, dit werd steeds gedaan tot we het ontwerp hadden dat we wilden.
Na plaatsing zaten er enkele vlekken op het werkblad, dit werd zeer snel en goed opgelost.
Mooie afwerking, alles gebeurde volgens planning. Goede en vlotte communicatie.
Vriendelijke en aangename verkoper, opmeters en plaatsers.
We zijn heel tevreden klanten😀. Koken was nog nooit zo fijn!

8 april 2024

Keuken besteld in 2020

Keuken besteld in 2020, met met speciaal werkblad, dampkap Bora.
Nu in 2023 nog geen werkblad, ondanks in Mei een dreigende mail met : gelieve alle afmetingen te ondertekenen (weeral) of uw Keuken gaat niet in productie.
Nu oplevering appartement met Keuken van bij Goossens, werkblad niet binnen en weet zelfs niet wanneer het binnen komt.
Alles wel al betaald.
Is dat jullie werkwijze? Gelieve geen mail meer te staan open deur dagen.
Hopelijk één dezer dagen faillissement aanvragen

15 november 2023

Zeer tevreden over het team van…

Zeer tevreden over het team van Goossens Keukens.
Te beginnen met het ontwerp van verkoper Eddy.
Hij voelde van het begin af aan waar we naar toe wilden en wat onze wensen waren.
Plaatsers Raf en Danny zeer tevreden. Ook van de na services, omdat er een lade niet goed functioneerde, zonder problemen onmiddellijk hersteld. Voor ons een 10/10

1 december 2022

Oktober 2021 keuken besteld

Oktober 2021 keuken besteld, Maart 2022 zijn ze deze komen plaatsen, tot op heden nog steeds mijn deurtjes niet gekregen en ze kunnen ook niet zeggen wanneer ik ze eindelijk zal ontvangen ?
Ik ben zo dom geweest om alles 100% bij de plaatsing te betalen, waardoor mijn na service natuurlijk niet dringend is

1 februari 2023

Schandalig hoe Goossens ons behandeld

Schandalig hoe Goossens ons behandeld, ze antwoorden zelfs niet meer op mails die je stuurt over beroep op waarborg.
Is tweede keuken vandaar, eerst keer probleemloos, deze keer een schandalige afwerking vol met fouten.
DE baas Peter Goossens is dan verwonderd dat goede werknemers het afbollen, je zou voor minder.

6 augustus 2022

Blij met onze mooie keuken

Onze eerste kennismaking met Goosens liet niets te wensen over. Nette ontvangst, we kregen koffie aangeboden, konden vrij rondkijken en van tijd tot tijd werden we aangesproken of we vragen hadden. Toen een afspraak gemaakt met Danny. Hij heeft ons prettig en correct geholpen en ook daadwerkelijk een keuken verkocht. De keuken is inmiddels geplaatst en alle afspraken zijn keurig nagekomen. De plint moet nog afgewerkt worden, maar ik heb er geen enkele twijfel over, dat komt goed. Ik kan Goosens alleen maar aanbevelen. Ze hebben een enorme keuze en fijn personeel.
Frans van der Kruijs, Budel.

14 januari 2021

Super bedrijf!! Hoogstaande kwaliteit en afwerking!

Super bedrijf! Perfecte afwerking! Super kwaliteit keuken! Ook naservice is snel en perfect! Verkopers zijn ook zeer vriendelijk en niet opdringerig zoals je hebt met die diverse keukenketens. Een schoolvoorbeeld zoals een bedrijf hoort te zijn.
Keukenplaatsers die nog fier zijn op hun werk!

7 februari 2019

Is dit jouw bedrijf?